If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щом се появят дришльовци и се включвяме!!!
Особено от "капиталистическият свят" а не от"социалистическият лагер"!!!
И аз така. Кефи ме да си правя майтап за ден, два, след което да си бия камшика за половин, една година, докато вие тука чупите клавиатура след клавиатура
Така, че держай шаран. Аз съм ОК, ти продължавай да живееш с идеята, че всичко ти е ок. Факта, че киснеш в тоя форум ежедневно е показателен
Да бе трол. Ама като се върна в БГ всички почват да ми се оплакват колко било зле около тях. А и аз не съм сляп да видя какви таратайки се карат, как се обличат хората и в какви коптори живеят.
И ти ли гледаш в кълбото на равновесния или като стане напечено за троловете се мобилизирате поетапно?
сигурно си в Донбас, нали? копаш въглища - да живее пролетариата!!!
Щото ако си на запад, малко много ще ми дойде твоята шизофрения
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Мисля че териториалната цялост на Украйна е работа само и единствено на самите украинци. Което без съмнение е позицията и на ЕС и САЩ, като се има в предвид практиката им спрямо Чехословакия и Югославия.
Да бе да - Беларус са много добре по ППС - преддполагам че водката и цигарите им заемат половината от потребителската кошница, защото иначе с тези празни магазини там не знам как точно го мерят това ценово равнище.
Да бе да - Беларус са много добре по ППС - преддполагам че водката и цигарите им заемат половината от потребителската кошница, защото иначе с тези празни магазини там не знам как точно го мерят това ценово равнище.
Около 20 хиляди души се събраха в Севастопол на демонстрация против евроинтеграцията на Украйна под надслов „Народна воля против фашизма.Протестиращите са избрали местния бизнесмен Алексей Чалой за кмет на града.Демонстрантите се събраха на площада, носейки руски знамена и андреевски флагове ( знамена на руския военноморски флот). Протестиращите са гласували за отказ от плащане на данъци към Киев и са поискали оставките на местните депутати от Партията на регионите и Комунистическата партия, предаде "Фокус".
В украинския град Керч, намиращ се на Кримския полуостров, демонстранти издигнаха руското знаме на пилона на кметството.
В града се провежда демонстрация на противниците на евроинтеграцията. Демонстрантите са издигнали флагове „На свети Георги” (руско военноморско отличие) и знамена на партията „Руско единство”. Те носят плакати с надписи „Позорна интервенция” и „Крим е за мир”.
Пред сградата на местната управа митингуващите започнали да викат „Керч-Крим, искаме в Русия”. Кметът на града, Олег Осадчий се е опитал да успокои демонстрантите, без успех. Впоследствие са настъпили безредици.
Демонстрантите са свалили флага на Украйна от един пилон и са издигнали флаговете на Автономна република Крим и Русия.
Върховната Рада на Украйна отмени закона за държавната езикова политика. В подкрепа на това решение гласуваха 232 депутата от 226 необходими.
Според въпросния закон, който встъпи в сила на 10 август, 2012г., руският език получава статут на регионален език на местата, където е майчин за не по-малко от 10 процента от населението. По данни на правителството, руският език с получил регионален статут в 13 от 27-те области на страната.
Русия скоро ще разработи конкретни стъпки за взаимодействие с украинските семейства, които не желаят да се откажат от руския език
В неделя украинският парламент отмени закона за държавната езикова политика, според който руският език получаваше статут на регионален в украинските области, където се явява роден за най-малко 10% от населението.
„Отмяната на регионалния статут на руския език е негативен сигнал. Това може да повлече след себе си притискане на рускоезичното пространство в Украйна”, заяви ръководителят на комисията по въпросите на ОНД в руския парламент Леонид Слуцкий.
Румънският президент Траян Бъсеску заяви, че неговата страна изцяло подкрепя независимостта и териториалната цялост на Украйна. „Румъния, като съседна държава и член на ЕС и НАТО, изцяло подкрепя независимостта и териториалната цялост на Украйна, които трябва да бъдат гарантирани от всички политически групи и международната общност, заяви Бъсеску.
Сравни Белорус и България по ППС за последните 10 години... Или тук не ни устройва резултата
Да бе трол. Ама като се върна в БГ всички почват да ми се оплакват колко било зле около тях. А и аз не съм сляп да видя какви таратайки се карат, как се обличат хората и в какви коптори живеят.
И ти ли гледаш в кълбото на равновесния или като стане напечено за троловете се мобилизирате поетапно?
Щом се появят дришльовци и се включвяме!!!
Особено от "капиталистическият свят" а не от"социалистическият лагер"!!!
Коментар