IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Това битува само в твоята глава.....
    Това са фактите. Вие избирате да не ги виждате и да вярвате в силата на Русия. Но Русия ще фалира

А това че Русия можела да носи на мизерия. Ми то и Иран можеше. Издържа 3 години от 2011 до 2013.

Коментар

• контрите в руССия
      We don't need no education
      We don't need no thought control
      No dark sarcasm in the classroom
      Teachers leave them kids alone

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Не е същото - шефовете на Газпром и Роснефт са си съвсем официално в списъка със лица на които се налагат санкции. Т.е. тези двете компании вече са на мушка.

САЩ и ЕС вече започнаха кампания срещу руската пропаганда в Украйна. А ако не знаеш медиите през които върви тази пропаганда са на Газпром Медия.

САЩ, великобритания и ЕС вече съвсем официално са си във финансова война с Русия. Срутват рублата, точат и резервите, срутват и пазарите. Руснаците вече са си дръпнали американските облигации, които до сега са стояли на кастъди във ФЕД. Очевидно се притесняват че може да им ги блокират. САЩ освободи 1% от петролните си резерви - нещо което не е правила от 23 години - очевидно с цел да покаже на Путин къде ще бъде основния удар - към цените на енергоносителите. В момента американски сенатори яко говорят за забързване на изграждането на терминали за износ на втечнен газ. Прибалтийските република строят терминали за внос на газ. Европейската комисия смъкна санкциите към Иран - другия основен производител на газ в света. Турция граничи с Иран, а ние с Турция.

В момента просто се разполагат стратегически позициите по финансовата карта. Има само едно неизвестно - Саудитска Арабия с кого ще играе. Катар, основния износител на втечнен газ е ясно че ще играе срещу Русия.

Русия в момента е обградена от всякъде финансово и икономически, а те са в кръгова защита и няма как да се измъкнат. Запада все още им оставя надежда - за да не ескалират нещата, но то и Сун Дзъ казва да не притискаш врага в ъгъла без да му оставиш надежда за измъкване, защото иначе единственото което му остава е да се бие.

Всичките русофили бъркате правилната стратегия за икономическа война със слабост. Но аз не виждам слабост на друго място освен в Русия. Преди да се започне големия натиск е хубаво човек да се е уверил че хванал плячката, че се е осигурил логистично и финансово и чак след това да започва дългата война на изтощение. Та изтощението да идва само при противника.
        Това битува само в твоята глава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
          Равновесов, олекваш мой човек

"... Аз съм сигурен че ще фалира, нямам идея как, нямам идея кога и нямам идея по какъв начин. "

Ами аз същото мога да го заявя за каквото си искам, примерно:
          Не е същото - шефовете на Газпром и Роснефт са си съвсем официално в списъка със лица на които се налагат санкции. Т.е. тези двете компании вече са на мушка.

САЩ и ЕС вече започнаха кампания срещу руската пропаганда в Украйна. А ако не знаеш медиите през които върви тази пропаганда са на Газпром Медия.

САЩ, великобритания и ЕС вече съвсем официално са си във финансова война с Русия. Срутват рублата, точат и резервите, срутват и пазарите. Руснаците вече са си дръпнали американските облигации, които до сега са стояли на кастъди във ФЕД. Очевидно се притесняват че може да им ги блокират. САЩ освободи 1% от петролните си резерви - нещо което не е правила от 23 години - очевидно с цел да покаже на Путин къде ще бъде основния удар - към цените на енергоносителите. В момента американски сенатори яко говорят за забързване на изграждането на терминали за износ на втечнен газ. Прибалтийските република строят терминали за внос на газ. Европейската комисия смъкна санкциите към Иран - другия основен производител на газ в света. Турция граничи с Иран, а ние с Турция.

В момента просто се разполагат стратегически позициите по финансовата карта. Има само едно неизвестно - Саудитска Арабия с кого ще играе. Катар, основния износител на втечнен газ е ясно че ще играе срещу Русия.

Русия в момента е обградена от всякъде финансово и икономически, а те са в кръгова защита и няма как да се измъкнат. Запада все още им оставя надежда - за да не ескалират нещата, но то и Сун Дзъ казва да не притискаш врага в ъгъла без да му оставиш надежда за измъкване, защото иначе единственото което му остава е да се бие.

Всичките русофили бъркате правилната стратегия за икономическа война със слабост. Но аз не виждам слабост на друго място освен в Русия. Преди да се започне големия натиск е хубаво човек да се е уверил че хванал плячката, че се е осигурил логистично и финансово и чак след това да започва дългата война на изтощение. Та изтощението да идва само при противника.

Коментар

• Реални икономически санкции от страна на ЕС ще се превърнат в икономическа катастрофа за Европа,и особено за България и южна Европа, тъй като прекратяването на доставките на руски газ, не могат да бъдат компенсирани в обозримо бъдеще и , това ще означава увеличение на цените на енергията в Европа, което е от полза само за американците.
            И това вероятно няма да касае северния поток газ за Германия и сие.
            САЩ специално провокира санкции на ЕС срещу Русия,за да довърши болна Европа и за да освободи ниша от руския газ,за своя газ от шистови и не само шистови залежи.
            Нов завод в САЩ ще надхвърли всички руски възможности за износ на LNG газ.
            Аляска сключи с няколко големи компании,съглашение за петролопровод и газопровод север -юг с дължина от около 1300 km . Това ще бъде част от по-голям проект в Аляска с производител LNG и износител на втечнен природен газ.
            Споразумението е с участници - компании ExxonMobil , BP , ConocoPhillips , TransCanada и Аляска Gasline Development .

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Мярнах някъде информация че най голямата Руска държавна банка е увеличила пакетите си в някои големи Руски компании окоро пазарните сътресения ....дали са купували и Газпром не знам ...
              За газпром и аз не знам. Чух, нещо за Ремотекс Раднево, Химко и Крема

Коментар

• http://zakon.mirtesen.ru/blog/437019...22-BRAVO-PUTIN

Коментар

• Мисля да пусна обратно изкупуване за казашки трупове.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                    Г-н Равновесен ,защо не отговаряте ? Доста пописахте след моя въпрос, но .............. ?
                    Ходил , дръжки......тои просто така си пише .....
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Равновесов, няма нужда от никакви санкции!!!

Украинците са намерили далеч по-ефективен начин как да фалират Русия от раз

Яценюк намерен добиться раздела имущества бывшего СССР
                      http://www.gazeta.ru/politics/news/2..._6015853.shtml

... Украина имеет легитимные и законные претензии по отношению к России на то имущество, которое Россия незаконно оставила за собой», — подытожил Яценюк.

Сега ще видят рашките, като Яц им нашие един иск за няколко трилиона ...

Мен ако питаш трябва веднага да предявят иск Русия да им върне и ядреното оръжие, барабар с ракетите !!!

Да-а, Путя в чудо ще се види като го налазят украинските адвокати

Коментар

• Ситуацията в Крим не е, каквато я рисуват западните медии,каза депутатът от каталонския парламент Енрике Равело.

Избирателите в Крим имат всички условия за свободно гласуване на референдума, смята депутатът от каталонския парламент Енрике Равело: „Убедих се, че хората в Крим се движат свободно и имат всички демократични права, както и правото за самоопределяне. Ситуацията не е такава, каквато я рисуват западните медии. Вчера пристигнах и се убедих, че летището не се контролира от руските военни, но затова пък бях задържан за три часа от украинската полиция, а мой колега от Белгия беше задържан за шест часа”, каза още Равело.
                        Международните наблюдатели, които провеждат мониторинг на референдума за статута на Крим, не са забелязали никакви нередности е казал депутатът от полския парламент Матеуш Пискорски, който оглавява делегацията. „Много е важен фактът, че представителите на татарското малцинство също участват в референдума”, е казал още депутатът.
                        В бюлетините въпросите са написани на три езика: руски, украински и кримско-татарски.

Коментар

• А докато едни хора копаят ров, то други явно се подготвят по-сериозно.

http://www.youtube.com/watch?v=cTOCBcM0ltY

Коментар

• Г-н Равновесен ,защо не отговаряте ? Доста пописахте след моя въпрос, но .............. ?

Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                            Много детайлни данни вадите и то не един път . Я кажете в кой град сте живял в Украйна и посочете и периода, моля .

Коментар

• Равновесов, олекваш мой човек

"... Аз съм сигурен че ще фалира, нямам идея как, нямам идея кога и нямам идея по какъв начин. "

Ами аз същото мога да го заявя за каквото си искам, примерно:

Америка ще фалира ...
                              Европа ще фалира ...
                              Русия ще фалира ...
                              Арабите ще фалират ...
                              Китай ще фалира ...

И за гранд Финал:
                              Абсолютно всички, без изключение, ще фалират
                              И разбира се - нямам идея как, кога и по какъв начин, но съм твърдо убеден и ще го пиша в поне по 20 поста дневно през следващите Н години

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Не. Не съм чул за обратно изкупуване или търгово .
                                Мярнах някъде информация че най голямата Руска държавна банка е увеличила пакетите си в някои големи Руски компании окоро пазарните сътресения ....дали са купували и Газпром не знам ...
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X