IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    президента не става - свалиха го. ОК.
    Сега се "формира правителство"...
    Кой го "формира" ?
    Кой му е дал мандат за съставяне на кабинет ???
    Какво е това "правителство", без избори ???
    Водачите на възстанието, НЕ представляват волята на ЦЕЛИЯ Украински народ.
    ТОВА ли е ДЕМОКРАЦИЯ ???
    Поинтересувайте се, какво става из цялата страна в момента.
    Ако ТОВА е демокрацията, аз твърдо съм антидемократ !!!
    Нарича се временно правителство и има мандат до провеждане на свободни избори... ама ти няма как да разбереш, нали съм ти казвал, че си интелектуален слепец....

Коментар

• президента не става - свалиха го. ОК.
      Сега се "формира правителство"...
      Кой го "формира" ?
      Кой му е дал мандат за съставяне на кабинет ???
      Какво е това "правителство", без избори ???
      Водачите на възстанието, НЕ представляват волята на ЦЕЛИЯ Украински народ.
      ТОВА ли е ДЕМОКРАЦИЯ ???
      Поинтересувайте се, какво става из цялата страна в момента.
      Ако ТОВА е демокрацията, аз твърдо съм антидемократ !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Млад е за президент мисля.
          Пък и е доста подозрително щом идва от теб.
          Е, млад ?
          Ако не слуша - тя барикадата на площада си стои.
          Въпроса е, като пак стане време за "протести", срещу кого "мирно ще протестират" тия с брадвите ?
          Полиция и жандармерия вече няма.
          Дължава няма.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Млад е за президент мисля.
            Пък и е доста подозрително щом идва от теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Макс, кой е михаил добкин?
              Добкин, Михаил Маркович
              http://ru.wikipedia.org/wiki/%C4%EE%...EA%EE%E2%E8%F7

http://images.yandex.ru/yandsearch?t...k=1&source=wiz

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Правя ставка на Михаил Добкин за бъдещ президент: 1. Успешен губернатор; 2. Украински фронт ще бъде припознат и от избирателите на ПР; 3. Има заигравка с Шеврон на тема шистов газ; 4. Обявявайки кандидатурата си за президент, легитимира преврата; 5. Руска Украйна го харесва; 6. Мрази се с бандерците и ще ги маргинализира, за което ще получи подкрепа от запад и пиндостан; 7. Не на последно място евреин;
                Макс, кой е михаил добкин?

Коментар

• Правя ставка на Михаил Добкин за бъдещ президент: 1. Успешен губернатор; 2. Украински фронт ще бъде припознат и от избирателите на ПР; 3. Има заигравка с Шеврон на тема шистов газ; 4. Обявявайки кандидатурата си за президент, легитимира преврата; 5. Руска Украйна го харесва; 6. Мрази се с бандерците и ще ги маргинализира, за което ще получи подкрепа от запад и пиндостан; 7. Не на последно място евреин;

Коментар

• Първоначално изпратено от MarioRusev Разгледай мнение
                    Гигов, съгласен съм с теб в първите ти тези, за реда , но не съм съгласен да даваш квалификация ляв- десен.
                    Ако ти си ляв, аз съм десен и също не одобрявам завземане на властта по тоя начин в 21век в Европа.
                    Не съм фен на рашъните, но им съчувствам, защото 20 милиона руснака живеят в Украйна. Северното Черноморие е освободено от татарите от руските полкове на княз Потьомкин през 1774г. и населено с руснаци и немци.Крим винаги е бил руски от 240г.
                    Но няма връзка между лявата идея за социално равенство, която ти изповядваш и моята дясна идея за либерална икономика, с това което става там. Нека не бъркаме понятията и смесваме Геополитиката с икономическите идеи.
                    Колега, аз не изповядвам лява идея за социално равенство. И съм на мнение, че свободната пазарна икономика е нещо добро.. Ама такова нещо няма никъде. Просто НЯМА. Има хиляди регулации във всички най-либерални икономически държави. Има различна културна, социална, икономическа, политическа, религиозна и т.н. среда на развитие на държавите.
                    Както естествено има и натиск от големите световни сили, всяка от които иска да запази и засили влиянието си. Понякога се прави с цената на престъпване на демократичните норми и принципи.
                    Това стана и в Украйна.
                    Съвсем нормално беше хиляди украинци да протестират срещу решението на правителството за неподписване договор с ЕС. И срещу решението да се поддаде на натиска на Русия.
                    Да не коментирам, че от моя гледна точка това е едно чисто прагматично решение. Правилно в средносрочен план, от икономическа гледна точка.
                    Но това решение, ако не се харесва на мнозинството украинци, след година и нещо можеше да се промени. През 2015г щеше има нов президент, ново правителство... и може ново решение.
                    А сега има насилие, убийства и предстоящо разделение на Украйна.

Аз се определям за "ляв" само защото според мен за сега БСП е най-демократичната партия. От големите.
                    ГЕРБ са партия на криминални елементи.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не съм съгласен

Гигов, съгласен съм с теб в първите ти тези, за реда , но не съм съгласен да даваш квалификация ляв- десен.
                      Ако ти си ляв, аз съм десен и също не одобрявам завземане на властта по тоя начин в 21век в Европа.
                      Не съм фен на рашъните, но им съчувствам, защото 20 милиона руснака живеят в Украйна. Северното Черноморие е освободено от татарите от руските полкове на княз Потьомкин през 1774г. и населено с руснаци и немци.Крим винаги е бил руски от 240г.
                      Но няма връзка между лявата идея за социално равенство, която ти изповядваш и моята дясна идея за либерална икономика, с това което става там. Нека не бъркаме понятията и смесваме Геополитиката с икономическите идеи.

Коментар

• Tоя фатми нема нема и се изака на на некоя добра дискусия.
                        Ама нищо, и вашия рвд идва рубладжийчета.

Коментар

• Гледам че тука са се събрали едни "демократи" като равновесието и червената сган и демократизират, та къртят миФки.
                          Според тези "демократи" е демократично, ако не ти харесва едно решение на правителството да окупираш държавни сгради, а ако искат да те изгонят с полиция, ти да биеш полицаите, да ги замеряш с коктейли "Молотов", да ги палиш с огнепръскачка, да ги налагаш с дървета, както и да ги убиваш с огнестрелно оръжие.
                          И понеже десетина хиляди надъхани националисти са решили да смъкват правителството, то подпалването от тяхна страна на сгради и коли, убийствата на полицаи и обикновени войници от охранителните органи-това е демокрацията.
                          Как не съм знаел какво е това демокрацията?
                          Аз си мислех, че демокрацията са избори, законност, процедура. Мислел съм че демокрацията означава изразяване на волята на народа при спазване на демократичните процедури и законността. Лъгал съм се. Закона и редът важат за нас, за левите, а десните "демократи" закърмени с американски долари имат право да окупират, да рушат, да убиват, да налагат със агресия своята воля.

На ТАКАВА демокрация аз не съм съгласен. И не се чудете, че сте отритнати от българския народ псевдо демократчета, че сте извън парламента, че "десните" идеи са защитавани от някакви криминални структури, начело с откровен наркотрафикант, представител на криминалния свят.
                          Защото ВИЕ и подобните на вас НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДЕМОКРАЦИЯТА.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• То е ясно че ги приказваш защото това е настоящата линия. Ама този който я измислил тази линия не я е доизмислил

Не съм търсил реакции в западната преса, но предполагам че бая майтапи отнася

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Просто отбелязвам. То всеки сам си преценява какво е добре да говори и какво не
                              Ама нищо не се знае, ако минеш да кажем 10 млн. евра, преди това да опънеш кориците на айде да не изброяваме списанията, знаеш ли къв акъл ще ти дойде

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                От православна и семейна гледна точка. Трябва да се правят деца, да се възпитават . Дразни ме пропагандата, нищо против, даже Боци е забелязал, че пидалите са интелигентни
                                Просто отбелязвам. То всеки сам си преценява какво е добре да говори и какво не

Коментар

Working...
                                X