IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ей сега ако нещо объркат маневрите и героите от Майдана ще напълнят гащите,Ти понеже си по тоалетната хартия мое им пратиш памперси
    Пешо пак обърка влака .Аз съм за внедряване на бидета у парламента ,а другаря Гигов си падал по тоалетната хартия .
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Абе къде е ravnovesie Да не би петела във Вашингтон да се е успал

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Защото това не е украинска територия а на Киевска Рус, чийто универсален правоприемник е Русия. Демек мирните украаинци са окупатори, които трябва да бъдат избити със снайпери и изгонени с танкове. То и България не е независима държава а задунайская губерния. Като се замислиш има някаква логика.
        Аабселютно съгласен.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Как кого - ще ги окупират малко украинците, Русия няма начин да не вкара войска.Путин в момента изчаква леко за да има елемент на изненада.
          Путин може да е всякакъв, но не е прост глупак като петата им колона в България.
          Въпреки носталгията по сесесере, едва ли ще направи подобна глупост.
          Пак да напомня, че Украйна е суверенна държава, и голямото и нещастие е че е съсед на Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            ......Демек мирните украаинци са окупатори, които трябва да бъдат избити със снайпери и изгонени с танкове.

Относно мирните протестиращи ......СМОТРИ:

https://www.youtube.com/watch?v=YfJH...&feature=share
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• На живо > http://rt.com/on-air/crimea-protest-russian-support/ от Симферопол най-голям град на Автономна република Крим, Украйна
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                Украйна член на НАТО е най-големия руски кошмар.Путин няма да жали сили и средства.
                То е и кошмар на НАТО , при 20 милиона Руснаци , нито ще могат ефективно да разчитат на тая армия за боини действия , напротив ще имат саботажи в гърба , нито ще могат да са сигурни че секретната информация на НАТО няма да са издадени още другия ден на Русия.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Интересна (жалка) работа. Ако някоя суверенна държава граничи с русия, винаги по някакъв начин нарушава руските интереси на собствената си територия.
                  Защото това не е украинска територия а на Киевска Рус, чийто универсален правоприемник е Русия. Демек мирните украаинци са окупатори, които трябва да бъдат избити със снайпери и изгонени с танкове. То и България не е независима държава а задунайская губерния. Като се замислиш има някаква логика.

Коментар

• Колчо Слепеца

Как кого - ще ги окупират малко украинците, Русия няма начин да не вкара войска.Путин в момента изчаква леко за да има елемент на изненада.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Не мисля, че русняците наливат масло в огъня повече от някой друг ... (В смисъл, преди да започнат тези учения, в черно море има американски кораб с морска пехота, който НЕ се трактува, като наливане на масло в огъня ...)
                      Но няма как да се правят, че нищо не е станало и тях това въобще не ги касае... (много руснаци живеят там, инкриминиране(???) на руския език, паметниците, физически заплахи и разправи.. и т.н.)
                      Уффф ... дано само НЯКАК нещата прескочат силовия вариант... (въпреки, че ВСИЧКО говори, че нещата отиват право натам...)
                      Путин, още НИЩО не е казал...
                      Американския кораб доколкото знам беше там във връзка със съдействие по сигурността на Олимпийските игри. Иначе ми звучи тъпо- един кораб с пехотинци седи в Черно море... Що да седи кораб с пехотинци там?!? А и друго - дори и да седи кораб с пехотинци там, предполагам не си забравил че Черно море не е вътрешно за раша или който и да било, има и международни води. Едва ли е в руски или украински териториални води.
                      ...
                      Ами станало е, ама то руснаци живеят и в България доста, в САЩ също.
                      Но доколкото знам, 'руснаците' там са украински граждани, не са руски поданници взети в плен? Не съм чул също за физически заплахи, чувам че в Киев са притеснени от евентуална ескалация водеща до разбиване на страната.
                      А за разбиване говорят руснаците.
                      "Инкриминиране" - какво имаш впредвид? Да не би това че в Украйна официалния език е украинския, а не руския?
                      Я по-добре кажи какво мислиш за раздаването на руски паспорти в Крим - щото някои биха казали "груба намеса във вътрешните работи"

И още нещо Какво мислиш по въпроса за компактното турско население в Кърджали, дали могат и те като онези в Крим да се отцепят и да се присъединят към Турция? Май нещата са несравними - в държавата Турция не са азиатски диваци като на едно друго място...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Мисля,че се гони две цели...
                        Показва се сили и от друга страна се напомня на САЩ ,ЕС и Новите в украйна ,че Русия ще бъде там и когато те няма да са там.....
                        Финансовата е че вече никой няма да налива пари в нищото.....

Путин мълчи ,защото Янукович го сложи на пангара и няма зад кой да застане в момента...

Нито е да признае новите ,нито е да ги обяви за незаконни
                        Нито е да се откаже от Янукович защото ще признае новите ,нито е да застане зад него защото го предаде...
                        Излезе ли такъв...
                        Ще стане страшно...
                        Украйна член на НАТО е най-големия руски кошмар.Путин няма да жали сили и средства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Показва се сили и от друга страна се напомня на САЩ ,ЕС и Новите в украйна ,че Русия ще бъде там и когато те няма да са там.....

Путин мълчи ,защото Янукович го сложи на пангара и няма зад кой да застане в момента...

Нито е да се откаже от Янукович защото ще признае новите ,нито е да застане зад него защото го предаде...
                          Излезе ли такъв...
                          Ще стане страшно...
                          Знае ли човек вече...
                          е ся, някъде четох, че именно Путин бил звънял на Янукович да спре (се предаде) мелето...
                          Само война да няма !!!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Не мисля, че русняците наливат масло в огъня повече от някой друг ... (В смисъл, преди да започнат тези учения, в черно море има американски кораб с морска пехота, който НЕ се трактува, като наливане на масло в огъня ...)
                            Но няма как да се правят, че нищо не е станало и тях това въобще не ги касае... (много руснаци живеят там, инкриминиране(???) на руския език, паметниците, физически заплахи и разправи.. и т.н.)
                            Уффф ... дано само НЯКАК нещата прескочат силовия вариант... (въпреки, че ВСИЧКО говори, че нещата отиват право натам...)
                            Путин, още НИЩО не е казал...

Излезе ли такъв...
                            Ще стане страшно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ей сега ако нещо объркат маневрите и героите от Майдана ще напълнят гащите,Ти понеже си по тоалетната хартия мое им пратиш памперси
                              Бат'Пешо само глупости ръсиш. Може би никога не си знаел, че ссср се разпадна преди 24-25 години и Украйна не е част от същия. Нито пък е руска провинция.
                              Знам. новината е шокираща.
                              Спри да слушаш селската радиоточка, излез от кочината замалко. Ще се изненадаш колко нови неща са се случили в света.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Путин ако не ги удари сега после и той като Янукович ще трябва да търси къде да се скрие.Така че неизбежно е да ги удари.
                                Кого ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X