IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    На фитнес съм не ми се рови сега.

Ако гледаш така на нещата всички данъци и осигуровки са калкурилани в краината цена на продукцията и реално се плащат от краиния потребител, но лицето което ги начислява , внася в бюджета и събира от потребителите е конкретната фирма....в случая Лукоил.
    Меджудругото ДДС и Мито ако има такова , не съм сигурен имаме ли митническа спогодба с Русия ,в случая на Нефтохим със сигурност се плащат авансово при вноса на стоката през митницата.
    Къде си на фитнес - в Oрфей клуб уелнес?

Коментар

• Факушкa

Крадат и имат много пари нали ?
      D.Y.F-091066

Коментар

• markov

А с уредите щоито отчитат произведеното гориво какво стана че те сигурно им отчитат загубата.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Ами Марков ти е отговорил в общи линии. Само една забележка имам - ДДС и Акциз Не се плащат от рафинерията. Те се събират от потребителите, и нямат нищо общо с лукоил. Т.е лукойл данъци не плаща.

Всъщност те НИКОГА не са плащали данъци в България. Всичко заминава за компанията-майка.

ПП
          Марков, аз погледнах само крайния резултат. Ако не те мързи, хвърли едно око дали наистина имат много амортизации.
          На фитнес съм не ми се рови сега.

Ако гледаш така на нещата всички данъци и осигуровки са калкурилани в краината цена на продукцията и реално се плащат от краиния потребител, но лицето което ги начислява , внася в бюджета и събира от потребителите е конкретната фирма....в случая Лукоил.
          Меджудругото ДДС и Мито ако има такова , не съм сигурен имаме ли митническа спогодба с Русия ,в случая на Нефтохим със сигурност се плащат авансово при вноса на стоката през митницата.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            И откъде ще ги взеват тези пари, искаш да кажеш че не ги печелят..ами тогава значи ги печатат.
            Ами Марков ти е отговорил в общи линии. Само една забележка имам - ДДС и Акциз Не се плащат от рафинерията. Те се събират от потребителите, и нямат нищо общо с лукоил. Т.е лукойл данъци не плаща.

Всъщност те НИКОГА не са плащали данъци в България. Всичко заминава за компанията-майка.

ПП
            Марков, аз погледнах само крайния резултат. Ако не те мързи, хвърли едно око дали наистина имат много амортизации.
            Last edited by Факушкa; 26.02.2014, 19:05.

Коментар

На загуба плащат по 2600 средна заплата ???? Това е интересно наистина.
              Принципно приходите от корпоративен данък са пренебрежимо малък процент от всичките приходи на бюджета.

Лукоил конкретно плаща сериозен дял от общите приходи на бюджета от :
              - ДДС, Акцизи / принципно базата за изчисляване е разходите за покупка на сурвината плюс разходите за доставката и /,
              -осигуровки и данък общ ходод / принципно базата е размера на възнагражденията /

Корпоративния данък се начислява на върху друга база - данъчната печалба, която принципно е различна от счетоводната защото се преобразува за данъчни цели. Не съм гледал отчета на Нефтохим но предполагам излизат на голяма загуба заради амортизацията на инвестициите които правиха и по закона могат да амортизират и ускорено. Доколкото помня бяха стотици милиони.

Коментар

• ТАТО да не смята, явно не го бива в сметките.Путин свали Янукович.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Факушкa

И откъде ще ги взеват тези пари, искаш да кажеш че не ги печелят..ами тогава значи ги печатат.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Не ставай смешен, какво общо има печалбата на лукойл със заплатите които плаща?

Коментар

• Факушкa

D.Y.F-091066

Коментар

• ТАТО смята че в Крим нема да има голема патардия щото руските военни там са законно в Севастопол ... Крим е ничия територия и ще смажат всякаква заплаха за Русия . Истинската битка може да е в Харков или некаде другаде
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          След двадесет години Нефтохим няма да го има защото петрола няма да се използва за транспорт.
                          Русофилите възприемат Украйна като поражение и си мечтаят за Руска военна интервенция, която да върне самочуствието им. Те не разбират какво се случва. Русия е на една крачка от фалит. Това ще докара в Москва бунтове подобни на тези в Киев. Путин провали уникания шанс който имаше Русия. В рамките на 10 години при тях се вляда 2 трилиона долара в следствие на високите цени на суровините. Това бяха безплатни пари, които бяха окрадени от олигархията. Държавата е слаба, хората са бедни а парите свършиха. Много лошо. Лично аз бих искал след сътресенията да видя една нормална Русия, преосмислила възгледите си за света. Стремяща се към добруване на населението си а не към завладяване на други народи и богатеене на елита. В случай, че това не се случи има голям риск от засилени сепаратиски движения в рамките на страната. Възможно е на практика да започне да се разпада. Това е много лошо защото тя е нужна за противотежест на исляма в централна Азия, както и на Китай. В момента не се сещам за друга голяма държава изправена пред толкова много неразрешими стратегически проблеми. Без външна помощ от САЩ Русия е загубена, но тя е арогантно враждебна без да мисли за бъдещето. Ситуацията в Украйна беше красноречиво доказателство за случващото се.
                          Еха ...същинско равновесие
                          Ено към аднаму

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                            Що си мисля че хамериканците са на ръба на фалита. Ърм? Или сащианските информационни агенции са ни лъгали досега
                            Вас никой не може да ви излъже.
                            Малка подробност е че парите се печатат в САЩ.

Коментар

• dddd

Не 20 години, след 2-3 но петрола ще го има за химическа суровина е добър.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                След двадесет години Нефтохим няма да го има защото петрола няма да се използва за транспорт.
                                Русофилите възприемат Украйна като поражение и си мечтаят за Руска военна интервенция, която да върне самочуствието им. Те не разбират какво се случва. Русия е на една крачка от фалит. Това ще докара в Москва бунтове подобни на тези в Киев. Путин провали уникания шанс който имаше Русия. В рамките на 10 години при тях се вляда 2 трилиона долара в следствие на високите цени на суровините. Това бяха безплатни пари, които бяха окрадени от олигархията. Държавата е слаба, хората са бедни а парите свършиха. Много лошо. Лично аз бих искал след сътресенията да видя една нормална Русия, преосмислила възгледите си за света. Стремяща се към добруване на населението си а не към завладяване на други народи и богатеене на елита. В случай, че това не се случи има голям риск от засилени сепаратиски движения в рамките на страната. Възможно е на практика да започне да се разпада. Това е много лошо защото тя е нужна за противотежест на исляма в централна Азия, както и на Китай. В момента не се сещам за друга голяма държава изправена пред толкова много неразрешими стратегически проблеми. Без външна помощ от САЩ Русия е загубена, но тя е арогантно враждебна без да мисли за бъдещето. Ситуацията в Украйна беше красноречиво доказателство за случващото се.

Що си мисля че хамериканците са на ръба на фалита. Ърм? Или сащианските информационни агенции са ни лъгали досега

Коментар

Working...
                                X