IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ти дали четеш това дето го пишеш?И мое ли се запреш да не си специалист по всичко.Това е за бисери и вицове
    Селчо, не се занимавай с неща от които нямаш представа.
    Превръщаш се във форумния шут.
    Ми айде де, пусни го в бисери и вицове.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Аз пък не купувам вече горива , не ми трябват..аз съм комунист. И данъци не плащам, акциз на некупено гориво няма.
      Ти си голем и велик.А хляб купуваш ли си?Храна някаква?Сериозно що не опиташ в Сатиричния театър имаш талант

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        То преди да се говорят глупости е добре да се провери първо.
        Не знам простотията само на определени места в плевенските села ли е или само в червените рубладжийски глави:

Т.Е Лукойл не плаща данък печалба.
        На загуба са горките, живи да ги ожалиш

Бат'Пешо, иди изрини на свинкята по-добре, то ясно си проличава че си рубладжия, но и лъжец, дге.
        Факи Факи ама много си зле.А самочувствието голямо.Айде научи какви данъци се плащат в България и тогава пиши глупостите си по форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Не ставай смешен, какво общо има печалбата на лукойл със заплатите които плаща?
          Ти дали четеш това дето го пишеш?И мое ли се запреш да не си специалист по всичко.Това е за бисери и вицове

Коментар

Да се краде от богатите е справедливо и може би като не платят данъци просто не натоварват държавата да ги харчи тия пари, защото тя трябва после да ги харчи, да мисли за какво да ги похарчи..въобще проблеми.Не искат даи създават проблеми очевидно.

Коментар

Да се краде от богатите е справедливо и може би като не платят данъци просто не натоварват държавата да ги харчи тия пари, защото тя трябва после да ги харчи, да мисли за какво да ги похарчи..въобще проблеми.Не искат даи създават проблеми очевидно.
              Имаш много добро чувство за хумор

Коментар

• Факушкa

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                  Мне, грешно предположение. С Импето освен недоволството от циганьора нямаме друго общо. Мразим чилякозастраховките
                  Откога това???

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Къде е Импето!!!?
                    Мне, грешно предположение. С Импето освен недоволството от циганьора нямаме друго общо. Мразим чилякозастраховките

Коментар

• САЩ няма да фалират.Икономиката работи, а и емигрантите от Източна Европа и България добре заработват при негритеУсвояват се напечатаните долари

Коментар

Хубаво ли е да се краде ?
                        Не.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                          Що си мисля че хамериканците са на ръба на фалита. Ърм? Или сащианските информационни агенции са ни лъгали досега
                          Къде е Импето!!!?

Коментар

• Факушкa

Хубаво ли е да се краде ?
                            D.Y.F-091066

Коментар

• НАТО обещает сохранить территориальную целостность Украины
                              http://russian.rt.com/article/23188

Стягайте мешките

Коментар

Крадат и имат много пари нали ?
                                Ми ха кажи ти де

Интересно е също така, че компанията им в масква отчита 6 или 11 млрд $ печалба (не помня точно кое от двете) а в Бургас е на загуба.
                                Може би държат тази рафинерия по социални причини, знам ли, иначе не виждам защо една нормална компания ще държи години наред предприятие което носи само загуби.

Коментар

Working...
                                X