Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение+1
Тук няма как да не се съглася с теб.....
За домашно ти поставям задача да намериш информация какъв дял притежават американски компании в такива от руския нефте-газ сектор... и колко планта се разработват от такива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПо-точно, щом е с Германия, то е привърженик на Хитлер, щото все същите хитлеристи управляват там.
Разликата е че от падането на хитлеристкия режим са минали 70 години, ама пак управляват германци, наследници на фашистите.
А от падането на комунизма в Русия са минали 25 години.
За него това че сегашните управляващи в Русия нямат нищо общо с комунистическата идеология, така както и днешните германци не споделят идеология на хитлеризма - това е без значение.
Единствения проблем на американските лизачи се нарича Владимир Путин, който отказва да отстъпи сибирските богатства на САЩ. Това е проблема. Ако Путин беше разрешил на Ходорковски да подари руския петрол на "Ексон", то той щеше да им е първи приятел. Само че Путин плясна крадливата ръчица през пръстите и прати крадеца в затвора.
Тук няма как да не се съглася с теб.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТочно така, Аз съм противник педалите да сключват бракове и да осиновяват деца - затова винаги ще се подигравам на толерастите, които са разрешили подобно извращение в държавите си ...
Нищо повече..
Другите определения отдавам на тарифата по която Ви, таксуват постовете, Стамболов.
Както посочи Огнян Минчев, стремежът на Путин да възстанови СССР по формата на Евразийски Съюз и да вкара Украйна там е основната причина за тази криза. И съвсем правилно ЕС се противопоставя.
Докато ако вземе Германия за пример, тя изобщо не си помисля за подобни имперски проекти, а успешно защитава демократичните ценности в рамките на ЕС. Затова съвременна Германия няма нищо общо с Хитлер, за разлика от Путин...
И следва да отбележа че съм поласкан след като Вие ме сочите за основен противник и дори преминавате на лични нападки. Явно за комунистите-русофили се явявам основен идеологически противник. Но какъв друг да бъде Стамболов..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКое да отнесем - дреме ми за руския газ - най-добре да спрем всякакъв внос от Русия и на газ и на нефт. Така най-после ще се освободим от влиянието на този тумор на изток.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеВ интерес на истината и аз не одобрявам тия неща.
Респект !
(допускам, Стамболова Теб няма да обвини Комунизъм и Путинизъм. Съвсем го обърка човека... )Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТочно така, Аз съм противник педалите да сключват бракове и да осиновяват деца - затова винаги ще се подигравам на толерастите, които са разрешили подобно извращение в държавите си ...
Нищо повече..
Другите определения отдавам на тарифата по която Ви, таксуват постовете, Стамболов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПо твоята логика щом си срещу изчезналия СССР трябва да си фашист и твоя идол е Хитлер......
Стига правокира и предизвиква хората !
Разликата е че от падането на хитлеристкия режим са минали 70 години, ама пак управляват германци, наследници на фашистите.
А от падането на комунизма в Русия са минали 25 години.
За него това че сегашните управляващи в Русия нямат нищо общо с комунистическата идеология, така както и днешните германци не споделят идеология на хитлеризма - това е без значение.
Единствения проблем на американските лизачи се нарича Владимир Путин, който отказва да отстъпи сибирските богатства на САЩ. Това е проблема. Ако Путин беше разрешил на Ходорковски да подари руския петрол на "Ексон", то той щеше да им е първи приятел. Само че Путин плясна крадливата ръчица през пръстите и прати крадеца в затвора.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Нищо повече..
Другите определения отдавам на тарифата по която Ви, таксуват постовете, Стамболов.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеФрази като гейропа ясно показват че комунистите-русофили са противници на Европейския Съюз
Нищо повече..
Другите определения отдавам на тарифата по която Ви, таксуват постовете, Стамболов.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТъпако, дреме ми за Русия, Украйна и т.н. дразниме това,че някакви подобия на хора изобщо не им минава, че няма как и ние да не го отнесем, горива, туристи и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПо твоята логика щом си срещу изчезналия СССР трябва да си фашист и твоя идол е Хитлер......
Стига правокира и предизвиква хората !
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеИзвинявай бате, така е Путя няма его, той е самарянин - християнин, отдал КГБейския си живот на кротки молитви и всяка сутрин раздава пироги на бедните пред Кремълския си дворец.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар