IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Като такъв хуманист, предполагам че няма да имаш нищо против и тя да приюти няколко млади украинеца. По хуманни и демократични подбуди естествено.
    Споделих и идеята за девочките, тя ме изгледа странно и каза че нямало да стане щото ще ни изпият ракията

п.п.
    Как да съм изявен демократ и хуманист като жената все назад ме дърпа
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Ще и обясня че като гражданин на ЕС съм длъжен да бъда съпричастен с милите Украински девочки. Воден съм единствено от хуманни и демократични подбуди .....
      Като такъв хуманист, предполагам че няма да имаш нищо против и тя да приюти няколко млади украинеца. По хуманни и демократични подбуди естествено.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        А жената?
        Ще и обясня че като гражданин на ЕС съм длъжен да бъда съпричастен с милите Украински девочки. Воден съм единствено от хуманни и демократични подбуди .....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Аз лично бих могъл да приема 2-3 Укрански бежанки до 35-40 годишни разбира се. те и Белорускините са в топ 5 за най-хубавите жени в света.
          А жената?

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik
            Говорех за население (и потенциални бежански потоци)
            Аз лично бих могъл да приема 2-3 Укрански бежанки до 35-40 годишни разбира се. те и Белорускините са в топ 5 за най-хубавите жени в света.

Коментар

Абе Стойо, започне ли да се стреля отиде коня в ряката. Какви майданци, какви пет лева - айде да не давам мрачни сценарии, но Украйна като размери е Сирия x 2, Босна x 10 и Косово x 20 !!!
              Сами си правете сметката за какво иде реч !!!
              Седни си , имаш двойка по география. Украйна е точно 3,3 пъти по Сирия

Коментар

Абе Стойо, започне ли да се стреля отиде коня в ряката. Какви майданци, какви пет лева - айде да не давам мрачни сценарии, но Украйна като размери е Сирия x 2, Босна x 10 и Косово x 20 !!!
                Сами си правете сметката за какво иде реч !!!
                Дааа
                Необятна е Русия!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Валентина Матвиенко: Изпращането на войски в Крим е възможно

http://focus-news.net/news/2014/03/0...vazmozhno.html

Време е русите да си върнат Крим и половин Украйна! Каква е тази изкуствена държава измислена от Владимир Илич?
                  Украйна винаги е била в края на Империята - В Края - У Края - У Краина - Украйна! Украйна за Русия е горе-долу същото което е сегашната държава Македония за България... само че много по-близка и по народност и по език и по култура и по най-нова история.

Империята на злото отвъд океана реши да отмъщава на Русия чрез Украйна за претърпяната обида от Русия при опита си да направи от Сирия това, което направи с Либия.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Никой не знае за какво иде реч. Дано да няма кървища. Но има една приказка: не може да се правиш на тарикат и да се опитваш да е..ш дявола в полет. Западняците сигурно си скубят костите заради глупостите които сториха майданските отрепки.

14:20 Харков: Областная администрация Харькова очищается от бандеровцев. На колени их!

14:10 Харков: Идет штурм администрации, захваченной боевиками "Правого сектора".
                    Слышна стрельба. Атакованы все входы здания.
                    Заняты первый и второй этаж здания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Превратаджиите в Киев, новото марионетно правителство и техните господари на Запад сигурно вече много съжаляват? Свалиха с преврат законно избрания Президент и Правителство и хвърлиха страната си в пълен хаос... Тяхната глупост е на път да разцепи Украйна на 3-4 държави. Трябваше по-рано да започнем Южен поток и сега нямаше да сме толкова зависими от Вашингтонско-Брюкселските игрички в Украйна!
                      Форка, ти като изявен коминтерновец - признай си че най много се ядоса като гледаше как свалят петолъчките и статуите на оня бляд Ленин

Инак за Кутузов и мене ме знервиха тъпанарите

Коментар

• Валентина Матвиенко: Изпращането на войски в Крим е възможно

http://focus-news.net/news/2014/03/0...vazmozhno.html

Време е русите да си върнат Крим и половин Украйна! Каква е тази изкуствена държава измислена от Владимир Илич?

Коментар

• Не на украинците, на майданските отрепки

Коментар

• Превратаджиите в Киев, новото марионетно правителство и техните господари на Запад сигурно вече много съжаляват? Свалиха с преврат законно избрания Президент и Правителство и хвърлиха страната си в пълен хаос... Тяхната глупост е на път да разцепи Украйна на 3-4 държави. Трябваше по-рано да започнем Южен поток и сега нямаше да сме толкова зависими от Вашингтонско-Брюкселските игрички в Украйна!
                            Last edited by Forex Master; 01.03.2014, 14:22.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                              е, тук има червени тролове, които са повече руснаци отколкото българи.
                              А има и американски подлоги също ....

Коментар

• Пак бъркаш тук не стана дума за идеология аз национална принадлежност.

Та Руските бабички имат Руски деца и Руски внуци ...... съмнявам се да са успели да 20 години да претопят Руските внуци в Украински......
                                Last edited by markov; 01.03.2014, 14:17.

Коментар

Working...
                                X