IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе нещо много зачестиха тия земетресения, че все на най-подходящото място - най-напред край Крим, сега пък до Калифорния

Powerful 6.9 magnitude earthquake strikes off Northern California

http://www.foxnews.com/us/2014/03/10...rn-california/

Майтап, майтап, ама да не се окаже че рашките и US са почнали да си тестват вече системите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Изнесеното национално богатсво за 20-ина милиарда долара от Украйна в нощта на 7-ми Март ще служи за гаранция на 1-ия милиард долара кредит дадени от хамериканците на превратаджиите. Сметището в центъра на Киев още си стои, а ограбването на украинския народ вече започна. И то на едро!
      Тези 20 милярда злато са ги взели за да си гарантират 20те милярда 'инвестиции' дето Шеврон има договор подписан с предишния президент 'да инвестират в добив на шистов газ'. За няколко години ще извадят шистовия газ в Украйна (за да намалее временно зависимостта на Украйна и Европа от Русия), а после си правят сметката да доставят по същите тръби газ от Русия (като я завладеят, защото шистовия ще свърши, естествено, пък и е 10тина пъти по-скъп от конвенционалния). На украинците ще им се стъжни много живота, не се надигнаха да протестират срещу шистовия газ и подписаха с Шеврон, а Шеврон е третата в света най-неетична компания (след Монсанто и другата не помня) и където са стъпили, след тях само екологични катастрофи. Украинското земеделие го пиши заминало, а украинците ще се спасяват на запад. Тогава ще разберат какво е западната демокрация и Шеврон, но връщане назад няма накъде. Земята и водата ще са им отровени. Трагедия им се заформя. ... Затова са им взели 20те милярда злато, да не се откажат от договора, щото Шеврон не обичат да губят. Иначе, разбира се, Шеврон нямат ама нищо общо с преврата...
      Last edited by comet; 10.03.2014, 11:05.

Коментар

• 6 дни до свободата на Крим

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
          И мисля, че проблемът на Европа е не, че не може, а че не иска да вдигне Гърция просто ей така...
          Я пак...?!

Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
          Трябва да се отбележи, че 3/4 от населението й не живеят като в Европа, за да кажеш, че 20 милиона отгоре са нищо...
          Коя Европа?! Германия и Франция или България и Румъния?! Щото... трябва да отбележим, че средният доход на човек от населението в момента в Русия е 2 пъти по-висок от средния доход на човек от населението на България или Румъния!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

...
            Не може да вдигне Гърция на крака, която по население е на половината на половин Украйна. Русия обаче може да се справи с 20-ина милиона човека допълнителен товар върху социалната си система.
            Не мисля, че е добър пример. Гърция има половината население, но троен стандарт на живот. И мисля, че проблемът на Европа е не, че не може, а че не иска да вдигне Гърция просто ей така...

Не знам дали Русия може да се справи с 20 милиона отгоре. Трябва да се отбележи, че 3/4 от населението й не живеят като в Европа, за да кажеш, че 20 милиона отгоре са нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Лошо...
              Да, лошо е. Този път Русия няма да отстъпи! Видя се, че онези спирка нямат. Полит-мародерите на Запад този път направиха много лоши изчисления. Този път потънаха в лайната до шия!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ами, ами.... Одеса си е изконно руски град!

По-скоро ще е някъде по линията Виница-Житомир. Там някъде е минавала границата на СССР преди нападенито на хитлеристка Германия пред 1941 г.
                Там е най-тясно, като разстояние...
                Но ме съмнява...
                Ще видим...
                Следващото нещо, от което се нуждаят в Киев, е по-сериозно кръвопролитие...
                Появиха се "информации", че към Крим, се придвижват колони от БТР идруга техника..
                След гаврите, които преживяха (и преживяват) на "майдана", интересно е морално-волевото състояние на войниците на украинската армия в момента...
                Трябва сблъсък и то достатъчно силен, за да има повод за помощ от страна на Русия и НАТО...
                Лошо...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Аз пък си мисля, че ще стане според книгата - цяла Европа ще мине към Русия, ЮК ще остане към САЩ а Индo-Чайна силите най-вероятно ще изчакат да видят победителя
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

И как точно ще стане ?
                    По днепър ли ще мине границата според теб ?
                    Ами, ами.... Одеса си е изконно руски град!

По-скоро ще е някъде по линията Виница-Житомир. Там някъде е минавала границата на СССР преди нападенито на хитлеристка Германия пред 1941 г.

Коментар

По-интересни ще са икономическите измерения. ...
                      http://www.vestifinance.ru/articles/40364

Тук има някакви калкулациЙ, само за Крим, а не за цялата източна част ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Съдбата на Украйна е предопределена.
                        Крим и Източна Украйна с православното население към Русия, а Западна Украйна с католическото население към ЕС /на практика ще е полски протекторат/.
                        И как точно ще стане ?
                        По днепър ли ще мине границата според теб ?

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        По-интересни ще са икономическите измерения. Никоя от двете страни, нито Русия, нито ЕС са готови да поемат социалните разходите за половин Украйна. Да не забравяме, че Украйна е държава с над 40 милиона население.

Когато ГФР пое социалната система на ГДР, напрежението във финансите на Зап. Германия бе огромно и продължи повече от 10-летие. Едва се справиха, въпреки че разградения двор на Източна Европа им осигури пазари за икономически бум. Сега ЕС на практика е фалирал. Не може да вдигне Гърция на крака, която по население е на половината на половин Украйна. Русия обаче може да се справи с 20-ина милиона човека допълнителен товар върху социалната си система. Докато украинците в Зап. Украйна ще имат повишени очаквания за благоденствие и ще бъдат жестоко разочаровани. Много повече отколкото е разочарованието на обикновения българин или румънец от неоколониалната политика на Брюксел към страните им.
                        На изток, има индустрия, която, колкото и да е остаряла, все пак произвежда принаден продукт. Колкото и да не е, изкарва пари. Много тясно са свързани, като реализация... Та икономически според мен, няма да е чак толкова страшно...
                        Виж, западната част, наистина свет ще им се извие от гейропейски ценности...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Добро утро!

Отново "добри" новини от окупиран Крим:

Симферопол. Екип на БНТ е бил обект на тормоз в Крим, съобщиха от телевизията. На влизане на територията на Кримската автономия екипът е бил обискиран и са им отнети бронежилетките и каските, които са служебна собсвеност, съобщи пратеникът на телевизията Марио Гаврилов.
                          Чунчо, ако и ти си бил там, с малко си се отървал.
                          И бой е трябвало да ядеш.
                          ЗА изнесеното злато мълчиш, като п ....
                          ЗА снайперистите мълчиш ..
                          Само на опорни точки се подпираш, шошумиго.

Коментар

За мен по-важно е, какво ще стане сега източната част на страната...
                            Съдбата на Украйна е предопределена.

Крим и Източна Украйна с православното население към Русия, а Западна Украйна с католическото население към ЕС /на практика ще е полски протекторат/.

По-интересни ще са икономическите измерения. Никоя от двете страни, нито Русия, нито ЕС са готови да поемат социалните разходите за половин Украйна. Да не забравяме, че Украйна е държава с над 40 милиона население.

Когато ГФР пое социалната система на ГДР, напрежението във финансите на Зап. Германия бе огромно и продължи повече от 10-летие. Едва се справиха, въпреки че разградения двор на Източна Европа им осигури пазари за икономически бум. Сега ЕС на практика е фалирал. Не може да вдигне Гърция на крака, която по население е на половината на половин Украйна. Русия обаче може да се справи с 20-ина милиона човека допълнителен товар върху социалната си система. Докато украинците в Зап. Украйна ще имат повишени очаквания за благоденствие и ще бъдат жестоко разочаровани. Много повече отколкото е разочарованието на обикновения българин или румънец от неоколониалната политика на Брюксел към страните им.

Коментар

• Като чуя Украйна и...

I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• За мен по-важно е, какво ще стане сега източната част на страната...
                                Крим, мисля, вече е ясен.
                                Но там на тясното е лесно да се затвори по суша...
                                А горе ? На североизток от Крим ?
                                До колко узурпиралите властта ще могат да мобилизират армията (защото, колкото и да въоръжат, тая пасмина в веригите и брадвите, при среща с регулярна армия, ще изкарат )...
                                Ще се намесят ли "други" държави ?
                                Залогът е огромен ...

Коментар

Working...
                                X