IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Дано да се лъжа, ама по всичко изглежда, че новата власт в Киев не контролира напълно армията, та са налага да си прави своя.

http://www.unian.net/politics/895110...-oboronyi.html

"По словам Турчинова, учитывая угрозу, что существует на сегодня, СНБО принял решение о том, чтобы “создать на базе внутренних войск Украины Национальную гвардию, цель которой - защитить Украину и граждан от любых преступников, от внешней и внутренней агрессии”.

Добре де, тая Гвардия да речем че криво ляво ще се справи с контрола над Киев и евентуално с титушките в Одеса и Харков, ама как точно ще се бори с ВЪНШНАТА агресия не ми е много ясно
    Частите за борба с външните врагове ще бъдат формирани от хубави млади украинки, които ще посрещат "агресора" с широко разтворени .... очи.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Само това ли бе, според мен има още много хиляди още неразкрити жертви ......
      Ако стои Иран , милиарда в долари кой ще го плаща....а може и да беше в повече....
      Кой ще го връща на Либия...

Коментар

• Ама то в същност Украинска Армия май няма ...

Ето как Министъра на отбраната Тенюк е оценил наличните сили:

http://www.unian.net/politics/895078...-v-kryimu.html

В то же время Тенюх отметил, что общая численность Сухопутных войск составляет 41 тысяча человек, и сейчас уже должны были быть готовы 20 тысяч, но реально готовы пока лишь 6 тыс.

И това го пише в украински източник, не е руска пропаганда !

Коментар

• Дано да се лъжа, ама по всичко изглежда, че новата власт в Киев не контролира напълно армията, та са налага да си прави своя.

http://www.unian.net/politics/895110...-oboronyi.html

"По словам Турчинова, учитывая угрозу, что существует на сегодня, СНБО принял решение о том, чтобы “создать на базе внутренних войск Украины Национальную гвардию, цель которой - защитить Украину и граждан от любых преступников, от внешней и внутренней агрессии”.

Добре де, тая Гвардия да речем че криво ляво ще се справи с контрола над Киев и евентуално с титушките в Одеса и Харков, ама как точно ще се бори с ВЪНШНАТА агресия не ми е много ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
            "Зад атентата над Локърби стои Иран, а не Либия"
            http://news.ibox.bg/news/id_1624253341

Само това ли бе, според мен има още много хиляди още неразкрити жертви ......
            Last edited by markov; 11.03.2014, 12:47.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• "Зад атентата над Локърби стои Иран, а не Либия"
              http://news.ibox.bg/news/id_1624253341[/QUOTE]

Тия лъжат бе, как така Иран. Всички много добре знаем, че зад атентата над Локърби стои ПУТИН !
              Мен ако питате той е подготвил и атентатите от 11 Септември 2001, както и тези в Испания (2004) и Англия (2005).

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Аде бре Стамба ...
                къде ходиш ?
                Липсваше ли ти , щото на мен не

Коментар

• Да прав си, но как да се промени модела- аз много не разбирам защо Русия да ни е виновна, че тук управляват децата на номенклатута и .мутрите.
                  И т.нареклите се леви и десни в Бг са еднакви по генезис и методи на крадене- за съжаление

Коментар

• Аде бре Стамба ...
                    къде ходиш ?
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА Forex Master

Вигенин: Отношенията с Москва вече няма да бъдат същите

България няма да признае референдума в Крим, присъединяването му към Русия е "неприемливо"

http://www.mediapool.bg/vigenin-otno...ews217761.html

Каква стана тя И твойта партия започна да се дистанцира от Путин. Тежко, тежко....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Берти ти си прав и аз ги ненавиждам тези крадци, но кои са добрите и моралните капиталисти в БГ- Бориславова, Прокопиев и Плевналиев ли..и те са същите нали-то то или си в кенефа или в боклука
                        кире тия дето ги цитираш са или деца на номеклатура или бандити свързани с тях....явно не си разбрал какво искам да кажа на Монти (на него му е простено, че е на държавна хранилка) ... ние сме умален модел на Руския ... само авторитарната част я няма при нас, защото няма ресурси за които да се бият със зъби и нокти ДС...всичко го правят елегантно и чат пат се боядисват сини на червени и обратно

като цяло тук направихме безкръвна революция...и същите боклуци останаха на власт...този път като капиталисти...

Чехия, Полша, Словакия изрязаха всички елементи свързани с бившите режими и си подредиха държавите....ние тук имитираме демокрация, имитираме бизнес, а после се чудим защо при нас идват само да се напиват и да ни продават боклуците в едни ламаринени хамбари наречени хипермаркети....

русия са даже и по-зле при създаването на добавена стойност, но те за разлика от нас имат страшно много природни ресурси....
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          99% от тях не са. оправят се с работа хората, но не работят за Баневи, Златеви, Божкови и Сие едър бизнес

има една малка част като Гущеров например, които с крадените пари се устроиха добре в Швейцария и Австрия

ако те кефи Гущеров и Овчаров то определно руските олигарси и руския модел е създаден за теб... ако не те кефят вземи премисли преди да браниш като матросов на амбразурата модел при който милионерите се събуждат една сутрин милионери или милиардери с активи за милиарди....

разликите не са големи, но мащаба е друг...
                          Просто обеснявам как един ден кредит от милиони долари в лева стават за стотинки лева
                          как купени предприятия , тецове ,апартаменти земя....с този кредит
                          само не ми говорете ,че е виновен виденов...

за София други бяха виновни.....
                          ако се сещате....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Не е за Вас (няма да го разберете)...
                            игнорирайте линка ...
                            Здраве и щастие Ви желая ...
                            Да живее СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА !!!
                            Тои вероятно не ее могъл да го прочете , камо ли да го обмисли....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Берти ти си прав и аз ги ненавиждам тези крадци, но кои са добрите и моралните капиталисти в БГ- Бориславова, Прокопиев и Плевналиев ли..и те са същите нали-то то или си в кенефа или в боклука
                              Еййй, къде се изгуби бе агенте, та нали и ти, разбира се в по-малка степен, си капитализирал ДС-арското си минало, та ше ми обясняваш с кво си съгласен или не си...

Коментар

• Берти ти си прав и аз ги ненавиждам тези крадци, но кои са добрите и моралните капиталисти в БГ- Бориславова, Прокопиев и Плевналиев ли..и те са същите нали-то то или си в кенефа или в боклука

Коментар

Working...
                                X