IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
    Реалността се нарича - реципрочна търговия . Казах ти : погледни салдата с ЕС . Да не ти говоря че гадните германци се съгласиха да имаме асиметрични мита : демек техният внос да се оскъпява с мита повече отколкото нашия износ

Ти това с Рашаните де си го видял че им се кланяш ?

Или викаш да нъ шибат , щот не щем да караме Лади а ?
    Пич какви мита с Германия в рамките на ЕС са ти в главата.
    Тук вече надмина себе си .......нещо ти се губи идеята на обединения европеиски пазар.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Пътя на Крим съм го начертал. Няма какво да казвам на тъмносините тролчета.
      Освен да ги поздравя с песента на Хиподил
      http://vbox7.com/play:12658716

Има и още една друга, ама на нея не смея дори линка да и пусна.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Боли ме уя за Крим! Ама утре путкинско джудже може да цъфне до Камчия и тогава съм сигурен, че такива, като теб ще са облечени в червено/кафяво и зад него, а не от страната на България.
        Както винаги е било от създаването на престъпната ви организация де.
        +1
        Много вярно.
        Ся путьо щял да създава Съюз на Свободните Славянски Републики

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
          По данни на руското вътрешно министерство, акцията „В подкрепа на Крим и срещу фашизма” е събрала 15 хиляди души, а в тази „Срещу обединяването на Крим и Русия” са се включили 3 хиляди души.

Чунчо в Русия има демокрация и на Чунчо дават да протестира, ама много малко будала събрал на площада.
          Свършват парите вече, конгреса не отпуска.
          Е то лятоска "по данни на МВР" и хората по Цариградско бяха 3000 май, нищо че от Орлов мост до Плиска беше пълно с народ.
          Нали знаеш - зависи кой брои бюлетините
          Скоро броиха едни и в съседна на сесесерето СК. 100% гласували и 100% за КЧУ.
          Как пък един не се разболя бе
          Ма то там и мъртвите (както и в БГ) гласуват - иначе ги вадят от гроба и на бесилото
          Last edited by 4ervenasgan; 15.03.2014, 16:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Намери по изгодна алтернатива ще ги даваме на други бе...колко пъти да ти гокажа.
            Реалноста е такава , с фантазии няма да се промени ....
            Реалността се нарича - реципрочна търговия . Казах ти : погледни салдата с ЕС . Да не ти говоря че гадните германци се съгласиха да имаме асиметрични мита : демек техният внос да се оскъпява с мита повече отколкото нашия износ

Ти това с Рашаните де си го видял че им се кланяш ?

Или викаш да нъ шибат , щот не щем да караме Лади а ?

Коментар

• По данни на руското вътрешно министерство, акцията „В подкрепа на Крим и срещу фашизма” е събрала 15 хиляди души, а в тази „Срещу обединяването на Крим и Русия” са се включили 3 хиляди души.

Чунчо в Русия има демокрация и на Чунчо дават да протестира, ама много малко будала събрал на площада.
              Свършват парите вече, конгреса не отпуска.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Пусни си тема за жълти фантазии.

Тук е тема Украйна. И референдумът в Крим е за отделяне на Крим от Украйна и присъединяване към Русия. Резултатите от референдума в понеделник. Обявяване на отделянето вторник. Присъединяване към състава на Руската федерация - до края на седмицата. Това е което ще стане.
                А тъмносините може да си виете по форумите колкото си искате. Кучетата си лаят, керванът си върви.
                Боли ме у* за Крим! Ама утре путкинско джудже може да цъфне до Камчия и тогава съм сигурен, че такива, като теб ще са облечени в червено/кафяво и зад него, а не от страната на България.
                Както винаги е било от създаването на престъпната ви организация де.
                Last edited by el.t; 15.03.2014, 16:42. Причина: цензурирано

Коментар

Абе Марков нали в тез 7 милрд и ти имаш дан в тях бе

Или викаш - ти с либОф им ги даваш ? хахахха
                  Глупости либОф? При другарите на почит е ЛИБОР , нищо, че приказват само за рупли и кнедли.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Е то утре може да се направи и референдум в Сибир или Далечния изток. А най-добре ще е, ако преди това Китай е пратил малко (10-20 милиона не повече) зелен...пардон жълти човечета организирани, като "отряди за самозащита" на преобладаващото вече там китайско население. След това предполагам раша първа ще признае независимостта на тези територии, населени предимно с китайци
                    Пусни си тема за жълти фантазии.

Тук е тема Украйна. И референдумът в Крим е за отделяне на Крим от Украйна и присъединяване към Русия. Резултатите от референдума в понеделник. Обявяване на отделянето вторник. Присъединяване към състава на Руската федерация - до края на седмицата. Това е което ще стане.
                    А тъмносините може да си виете по форумите колкото си искате. Кучетата си лаят, керванът си върви.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Той не мо'е смята момчето, че като раздели 7 млрд. на 7 милки население = 1000 лв/калпак от БГ за матрьошките.

Демек - еВат го яко - него и семейството, ама само той не го е разбрал още. 10 души сейство = 10 бимберици на година за матрьошките и се кефи в стил - ама мен не ме плющят

Коментар

Намери по изгодна алтернатива ще ги даваме на други бе...колко пъти да ти гокажа.
                        Реалноста е такава , с фантазии няма да се промени ....

Коментар

Напротив теб те онождат мен не.
                          Аз нямам илюзии че Русия ще ни дарява нещо докато и показваме среден пръст, в тоя ред на мисли не очаквам нищо от тях.

Ти обаче явно очакваш да са глупаци Руснаците , да ни хранят финансово пък ние все към запада да гледане и розови евор задници да целуваме , и понеже не се случва се чувстваш оноден ....

Last edited by data; 15.03.2014, 16:32.

Коментар

• Всъщност не мога добре да определя цвета на ризките на тия убавци - червен ли е или кафяв?
                            А то май няма разлика. И знаменцата са ми далеч, та не виждам дали по тях има от съкровените символи, като пречупен кръст или сърп и чук, което пак си едно и също де.
                            Охх вече се обърках - мислех, че тия в Крим искат да бегат от "фашизъма", пък то в масква вече ги чакат ...фашагите

Коментар

Е как бе Марков , нали сме братя , ей т такива кат теб не спират да ги цалуват по дупето ? Пък викаш мие ги целуваме пък те ни онождат ? Е как тъй ?
                              Много мазохистично ми изглежда от твоя страна
                              Аз поне се дърпам да го е
                              Напротив теб те онождат мен не.
                              Аз нямам илюзии че Русия ще ни дарява нещо докато и показваме среден пръст, в тоя ред на мисли не очаквам нищо от тях.

Ти обаче явно очакваш да са глупаци Руснаците , да ни хранят финансово пък ние все към запада да гледане и розови евро задници да целуваме , и понеже не се случва се чувстваш оноден ....

Коментар

Аиде пак за деитата щото явно не чете или учишлено не помни какво твърдя
                                Аз не знам кой не чете ама в стаийката за износа не фигурираше само една страна : САЩ ?
                                Или викаш и на Китайците им се дупим и затова изнасяме за тех катодна мед ?

Коментар

Working...
                                X