IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Пропуснато е 7% ОЛП на ЦБаМка на матрюшките - смятай на колко върви кредитния ресурс през търговските баМки.

И заложен икон. ръст за Русия 2014г от 1-1.5%

П.П. Дали ще има купони там скоро и по техните магазини? Я, да помисля?
    Та за Марков : колко струва на обикновеният руснак напъните на Путин до сега ?

п.п. Ако някой има статистика за напусналите пари Русия от началото на конфликта да е постне че ми е много интересна

Коментар

• Къде е чунчо да обясни на българите в Крим?

Иван Абажер: Повечето от българите в Симферопол са за присъединяването на Крим към Руската Федерация
      Иван Абажер: Повечето от българите в Симферопол са за присъединяването на Крим към Руската Федерация
      15 Март 2014 | 15:25 | Агенция "Фокус"
      Симферопол. Повечето от българите са за присъединяването на Крим към Руската Федерация. Това каза в интервю за Агенция „Фокус” Иван Абажер, председател на дружество „Паисий Хилендарски” в град Симферопол. „Жители на Крим са настроени, че ще има референдум и в момента тече подготовката за референдума. Днес пристигнаха и международни наблюдатели. Очаква се около 21 държави да изпратят свои наблюдатели в Крим. Мисля, че референдумът ще мине спокойно. Изявлението на гражданите на Украйна, които живеят в Крим ще се зачете, както и техните гласове ще бъдат преброени също. Но към момента не знам, кой въпрос ще бъде първи в лисите. Това е уточнение, което все още не е направено”, каза още Иван Абажер.
      На въпрос – какво следва на 17 март, след референдума, Иван Абажер отговори: „Много е трудно да предсказваш какво ще бъде, но ще бъде както беше и на 15, 16 и 17 и т.н. Резултатите от референдума ще бъдат обявени и от там нататък ще се започне процедурата, естествено, зависи от това кой въпрос ще бъде приет – първия или втория и в зависимост от това ще се започне нужната процедура”.
      Ксения ПЕЕВА

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Абе тая опорна точка за "маргиналите" отдавна изтече и отече Нещо ново няма ли да измисли сис галева или кутевчето?
        Ми явно си по в час с опорните точки
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
          http://ec.europa.eu/bulgaria/abc/eu_...balkans_bg.htm

преди присъединяването
          Я се върни в реалността щот сега не сме преди 2007 а 2014
          За мита с Германия в реално време ще ми говори
          Пич поради естеството си на работа участвам поне в десет сделки месечно за внос от Турция и Вътрешно обностно придобиване от членове на ЕС , и поне 20 Вътрешно общностни доставки в ЕС месечно / тоест продажби /.
          Та на мен тия неща за търговията в рамкките на ЕС не ми ги обясняваи

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            ЛилиПутини ... ,

тая игра не сте я играли ...
            США сегодня показали Путину, как они выигрывают войну за Украину: русские умоются своей нефтью

Сегодня стало известно, что США впервые с 1990 года выбросили на рынок нефть из своего стратегического запаса. Всего на продажу поступило 5 млн баррелей, что составляет всего лишь 1% от американских запасов. Но эффект превзошел все ожидания – в Нью-Йорке нефтяные фьючерсы упали на 2% – до $98.

Для России – это смерти подобно. Конечно же, не мгновенной, не здесь и сейчас. Но в очень обозримом будущем.

Дело именно в цене на нефть, доходы от торговли которой составляют почти половину российского бюджета. Кремль закладывал в бюджет-2014 цену нефти $102. Падение ниже этого уровня означает невыполнение бюджета. А с экономикой России все обстоит очень плохо. Капиталы бегут из страны, в любой момент западные банки могут потребовать от российских должников возвращения кредитов на $650 млрд при золото-валютном резерве РФ порядка $500 млрд.

Даже личный экономист Путина признал, что ситуация аховая. В общем, без нефти у Кремля нет маневра.

Американците пак ви изклатиха
            Пропуснато е 7% ОЛП на ЦБаМка на матрюшките - смятай на колко върви кредитния ресурс през търговските баМки.

И заложен икон. ръст за Русия 2014г от 1-1.5%

П.П. Дали ще има купони там скоро и по техните магазини? Я, да помисля?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Тая история с колажите , снимките извадени от контекста, с преувеличението на простетиращите ог грледахме покраи протестите срещу Лешников.

Ще ти кажа една таина ...Т.Ц. Не работи.
              В 16 000 000 Москва може да събереш 3 000 украинци и пацифисти но това да маргинали на фона на общия брои население.

Колкото и да се кифиш и да се самонавиваш че това значи нещо.......НИЩО НЕ ЗНАЧИ
              Абе тая опорна точка за "маргиналите" отдавна изтече и отече Нещо ново няма ли да измисли сис галева или кутевчето?

Коментар

• ЛилиПутини ... ,

тая игра не сте я играли ...
                США сегодня показали Путину, как они выигрывают войну за Украину: русские умоются своей нефтью

Сегодня стало известно, что США впервые с 1990 года выбросили на рынок нефть из своего стратегического запаса. Всего на продажу поступило 5 млн баррелей, что составляет всего лишь 1% от американских запасов. Но эффект превзошел все ожидания – в Нью-Йорке нефтяные фьючерсы упали на 2% – до $98.

Для России – это смерти подобно. Конечно же, не мгновенной, не здесь и сейчас. Но в очень обозримом будущем.

Дело именно в цене на нефть, доходы от торговли которой составляют почти половину российского бюджета. Кремль закладывал в бюджет-2014 цену нефти $102. Падение ниже этого уровня означает невыполнение бюджета. А с экономикой России все обстоит очень плохо. Капиталы бегут из страны, в любой момент западные банки могут потребовать от российских должников возвращения кредитов на $650 млрд при золото-валютном резерве РФ порядка $500 млрд.

Даже личный экономист Путина признал, что ситуация аховая. В общем, без нефти у Кремля нет маневра.

Американците пак ви изклатиха
                Yeah

Коментар

Пич какви мита с Германия в рамките на ЕС са ти в главата.
                  Тук вече надмина себе си .......нещо ти се губи идеята на обединения европеиски пазар.
                  http://ec.europa.eu/bulgaria/abc/eu_...balkans_bg.htm

преди присъединяването

Коментар

Ми то...никой не го помни?!?!?
                    Стига бе не думаи
                    Според теб ББ ли ни е премиер ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение

очаквам да започнат
                      ритуални самоубийства на
                      питиноидите от форума
                      Тая история с колажите , снимките извадени от контекста, с преувеличението на простетиращите ог грледахме покраи протестите срещу Лешников.

Ще ти кажа една таина ...Т.Ц. Не работи.
                      В 16 000 000 Москва може да събереш 3 000 украинци и пацифисти но това да маргинали на фона на общия брои население.

Колкото и да се кифиш и да се самонавиваш че това значи нещо.......НИЩО НЕ ЗНАЧИ

Коментар

Ми 3000 си бяха разбира се , ако бяха 300 000 Орешака вече никои нямаше да го помни.....
                        Ми то...никой не го помни?!?!?
                        Аз не съм го виждал поканен на официално посещение на запад (освен протоколните), също както дмитриевич преди това.
                        Е ся в сочи цъфна да цуне кунка на вожда и го сложиха на една маса с приятели, като Янук и Илюмджинов ли беше оня азиатец не съм сигурен.

Коментар

• очаквам да започнат
                          ритуални самоубийства на
                          питиноидите от форума

Коментар

• А иначе в темата...

"Комплекс "Автобаза" засек и посадил американский БПЛА MQ-5B в Крыму"

източник - http://rbase.new-factoria.ru/news/ko...-mq-5b-v-krymu

Коментар

Е то лятоска "по данни на МВР" и хората по Цариградско бяха 3000 май, нищо че от Орлов мост до Плиска беше пълно с народ.
                              Ми 3000 си бяха разбира се , ако бяха 300 000 Орешака вече никои нямаше да го помни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Пътя на Крим съм го начертал. Няма какво да казвам на тъмносините тролчета.
                                Освен да ги поздравя с песента на Хиподил
                                http://vbox7.com/play:12658716

Има и още една друга, ама на нея не смея дори линка да и пусна.
                                На ЛЮБЕ ли е? или на ГРАФА

Коментар

Working...
                                X