IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/03/15/7018867

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      Манолова, ти ли си ?!?!?
      Ми за разлика от теб не съм анонимник. Не се притеснявам да пиша каквото мисля и чувствам открито за разлика от теб.
      В профила ми има и линк към феисбука ми и към корпоративната ми страница.

Сложи си ги и ти и тогава се прави на духовит
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• http://tvrain.ru/articles/antivoenna...chenie-365070/

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
          Та за Марков : колко струва на обикновеният руснак напъните на Путин до сега ?

п.п. Ако някой има статистика за напусналите пари Русия от началото на конфликта да е постне че ми е много интересна
          Не всичко е пари приятельо.....

Не знам колко му струва на обикновенния Руснак, тук има други спецове които си фантазират че понеже Руската рубла и Руския индекс на ценни книжа паднал , запада е отмъстил за присъидиняването на Крим към Русия.

Вероятно струва или ще струва нещо в бъдеще , обаче за обикновенния патриот , а болшинството от Руснаците са доказали че са такива , временната финансова загуба едва ли може да се сравни с тереториално увеличение на държавата и с напомпаното национално самочувствие.
          Не случаино реитинга на Путин в Русия расте от ситуацията.

Аз като обикновен БГ патриот също ще потвърдя че бих се отказал от не малка част от дохода си ако с това трябва да платя присъидиняването на Македония към България.....не би ми било никакъв проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Не бе, те там са под индиго всичките. Не ги ли виждаш строени по-долу на снимката? Като кегли за боулинг са . Пардон..матрьошки.
            Това ме разсмя!

Хохоохохоохооо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
              Манолова, ти ли си ?!?!?
              Не бе, те там са под индиго всичките. Не ги ли виждаш строени по-долу на снимката? Като кегли за боулинг са . Пардон..матрьошки.

Коментар

• Манолова, ти ли си ?!?!?
                Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Тая история с колажите , снимките извадени от контекста, с преувеличението на простетиращите ог грледахме покраи протестите срещу Лешников.

Ще ти кажа една таина ...Т.Ц. Не работи.
                В 16 000 000 Москва може да събереш 3 000 украинци и пацифисти но това да маргинали на фона на общия брои население.

Колкото и да се кифиш и да се самонавиваш че това значи нещо.......НИЩО НЕ ЗНАЧИ

Коментар

Демек осчетоводяваш протоколи по чл. 117 от ЗДДС и митнически декларации и си мноооого вещ в търговията ?
                  Не пич всичко свързано със сделките ....та затова историята с нериципрочните мита с Германия на някои друг не на мен ....

опс то било за преди десетина години после се оказа....

Коментар

• ако пък видим графиката на РТС
                    ще разберем, че борсата им
                    е навлязла вече в мечи пазар
                    Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Пропуснато е 7% ОЛП на ЦБаМка на матрюшките - смятай на колко върви кредитния ресурс през търговските баМки.

И заложен икон. ръст за Русия 2014г от 1-1.5%

П.П. Дали ще има купони там скоро и по техните магазини? Я, да помисля?

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                      ДА посне и за 100 милиарда изнесени от ФЕД?
                      Че е много интересно.
                      Да не сравняваме рублата с долара а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Мда, на всички ни се наложи ката ден и час да ги слушаме рецитирани от другарите по всички ...другарски, пеевосвинчовски медии.
                        Те и в конгреса на САЩ май слушат другарите, не Чунчо
                        Не одобряват пущините помощ за Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Я се върни в реалността щот сега не сме преди 2007 а 2014
                          За мита с Германия в реално време ще ми говори
                          Пич поради естеството си на работа участвам поне в десет сделки месечно за внос от Турция и Вътрешно обностно придобиване от членове на ЕС , и поне 20 Вътрешно общностни доставки в ЕС месечно / тоест продажби /.
                          Та на мен тия неща за търговията в рамкките на ЕС не ми ги обясняваи
                          Демек осчетоводяваш протоколи по чл. 117 от ЗДДС и митнически декларации и си мноооого вещ в търговията ?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Ми явно си по в час с опорните точки
                            Мда, на всички ни се наложи ката ден и час да ги слушаме рецитирани от другарите по всички ...другарски, пеевосвинчовски медии.

Коментар

Та за Марков : колко струва на обикновеният руснак напъните на Путин до сега ?

п.п. Ако някой има статистика за напусналите пари Русия от началото на конфликта да е постне че ми е много интересна
                              ДА посне и за 100 милиарда изнесени от ФЕД?
                              Че е много интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                                ЛилиПутини ... ,

тая игра не сте я играли ...
                                США сегодня показали Путину, как они выигрывают войну за Украину: русские умоются своей нефтью

Сегодня стало известно, что США впервые с 1990 года выбросили на рынок нефть из своего стратегического запаса. Всего на продажу поступило 5 млн баррелей, что составляет всего лишь 1% от американских запасов. Но эффект превзошел все ожидания – в Нью-Йорке нефтяные фьючерсы упали на 2% – до $98.

Для России – это смерти подобно. Конечно же, не мгновенной, не здесь и сейчас. Но в очень обозримом будущем.

Дело именно в цене на нефть, доходы от торговли которой составляют почти половину российского бюджета. Кремль закладывал в бюджет-2014 цену нефти $102. Падение ниже этого уровня означает невыполнение бюджета. А с экономикой России все обстоит очень плохо. Капиталы бегут из страны, в любой момент западные банки могут потребовать от российских должников возвращения кредитов на $650 млрд при золото-валютном резерве РФ порядка $500 млрд.

Даже личный экономист Путина признал, что ситуация аховая. В общем, без нефти у Кремля нет маневра.

Американците пак ви изклатиха
                                Споко бе, Равновеско това ни го обясни още преди 3-4 месеца и за немунуемия крах на Русия вече знаем .....ма пустите му и Руснаци явно не четат инвестора и още се държат на пук на всички измукани прогнози от пръстите

Коментар

Working...
                                X