Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеМанолова, ти ли си ?!?!?
В профила ми има и линк към феисбука ми и към корпоративната ми страница.
Сложи си ги и ти и тогава се прави на духовитНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеТа за Марков : колко струва на обикновеният руснак напъните на Путин до сега ?
п.п. Ако някой има статистика за напусналите пари Русия от началото на конфликта да е постне че ми е много интересна
Не знам колко му струва на обикновенния Руснак, тук има други спецове които си фантазират че понеже Руската рубла и Руския индекс на ценни книжа паднал , запада е отмъстил за присъидиняването на Крим към Русия.
Вероятно струва или ще струва нещо в бъдеще , обаче за обикновенния патриот , а болшинството от Руснаците са доказали че са такива , временната финансова загуба едва ли може да се сравни с тереториално увеличение на държавата и с напомпаното национално самочувствие.
Не случаино реитинга на Путин в Русия расте от ситуацията.
Аз като обикновен БГ патриот също ще потвърдя че бих се отказал от не малка част от дохода си ако с това трябва да платя присъидиняването на Македония към България.....не би ми било никакъв проблем.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе бе, те там са под индиго всичките. Не ги ли виждаш строени по-долу на снимката? Като кегли за боулинг са. Пардон..матрьошки.
Хохоохохоохооо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеМанолова, ти ли си ?!?!?. Пардон..матрьошки.
Коментар
-
Манолова, ти ли си ?!?!?
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТая история с колажите , снимките извадени от контекста, с преувеличението на простетиращите ог грледахме покраи протестите срещу Лешников.
Ще ти кажа една таина ...Т.Ц. Не работи.
В 16 000 000 Москва може да събереш 3 000 украинци и пацифисти но това да маргинали на фона на общия брои население.
Колкото и да се кифиш и да се самонавиваш че това значи нещо.......НИЩО НЕ ЗНАЧИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеДемек осчетоводяваш протоколи по чл. 117 от ЗДДС и митнически декларации и си мноооого вещ в търговията ?
опс то било за преди десетина години после се оказа....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
ако пък видим графиката на РТС
ще разберем, че борсата им
е навлязла вече в мечи пазар
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПропуснато е 7% ОЛП на ЦБаМка на матрюшките - смятай на колко върви кредитния ресурс през търговските баМки.
И заложен икон. ръст за Русия 2014г от 1-1.5%
П.П. Дали ще има купони там скоро и по техните магазини? Я, да помисля?
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеДА посне и за 100 милиарда изнесени от ФЕД?
Че е много интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМда, на всички ни се наложи ката ден и час да ги слушаме рецитирани от другарите по всички ...другарски, пеевосвинчовски медии.
Не одобряват пущините помощ за Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЯ се върни в реалността щот сега не сме преди 2007 а 2014
За мита с Германия в реално време ще ми говори
Пич поради естеството си на работа участвам поне в десет сделки месечно за внос от Турция и Вътрешно обностно придобиване от членове на ЕС , и поне 20 Вътрешно общностни доставки в ЕС месечно / тоест продажби /.
Та на мен тия неща за търговията в рамкките на ЕС не ми ги обясняваи
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМи явно си по в час с опорните точки
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеТа за Марков : колко струва на обикновеният руснак напъните на Путин до сега ?
п.п. Ако някой има статистика за напусналите пари Русия от началото на конфликта да е постне че ми е много интересна
Че е много интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЛилиПутини ...,
тая игра не сте я играли ...
США сегодня показали Путину, как они выигрывают войну за Украину: русские умоются своей нефтью
Сегодня стало известно, что США впервые с 1990 года выбросили на рынок нефть из своего стратегического запаса. Всего на продажу поступило 5 млн баррелей, что составляет всего лишь 1% от американских запасов. Но эффект превзошел все ожидания – в Нью-Йорке нефтяные фьючерсы упали на 2% – до $98.
Для России – это смерти подобно. Конечно же, не мгновенной, не здесь и сейчас. Но в очень обозримом будущем.
Дело именно в цене на нефть, доходы от торговли которой составляют почти половину российского бюджета. Кремль закладывал в бюджет-2014 цену нефти $102. Падение ниже этого уровня означает невыполнение бюджета. А с экономикой России все обстоит очень плохо. Капиталы бегут из страны, в любой момент западные банки могут потребовать от российских должников возвращения кредитов на $650 млрд при золото-валютном резерве РФ порядка $500 млрд.
Даже личный экономист Путина признал, что ситуация аховая. В общем, без нефти у Кремля нет маневра.
Американците пак ви изклатихаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар