Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеФрегатите не са от най-малките кораби, отделно, че ще проведат сериозна модернизация на трите Атлант-а, плюс двата Орлан-а, а и Петърчо сигур ше я намаже.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1
+ Борей (за сега без приета Булава), Ясен и няколко малки кораба ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеПрототип НЕ влиза на въоръжение, чак като се докара до готово изделие, се приема и пуска в производство. Надявам се, поне малко разбираш каква глупост си написал?
Иначе:
1. Бая, кат се почне от Ярс, мине се през С-400, отиде се на Ка-52/Ми-28, та се стигне до Су-35. Разбира се, започнаха правилната политика, нещо в което нямат или имат малък опит, да се ходи към покупка отвън, съвместно или подобно. Справка - Мистрал, Ивеко, едни преговори с евреите...
2. Ами в най-пресният такъв е в Грузия. Там особено добре се представиха Су-34 и Су-25СМ, например.
"Ударная сила" е едно нелошо сериалче, за жалост малко прекаляват с пропагандата на моменти.
Знам че изстината не ти е удобна но фактите са си факти и не трябва да се крием от тях .
Да , имат не лоши образци в малки серии но превъоръжаването на руската армия едва е започнало . Във военните сайтове има доста информация .
Коментар
-
Колчо Слепеца
При арабите съвсем реално се бият с ракети и авиация, армиите им са от главорези и ститици милиарди са похарчени за руска техника. Руснаците им даваха най доброто което могат да направят. Още по време на войната в Перкийския залив стана ясно че технологичното изоставане на бившия СССР е било много сериозно, пък дето сега клептокрацията била наваксала дори не си заслужава и коментара.Клептократите и една ракета да направят ще е било за да бъдат откраднати пари за три . Просто не вярвам защото имам приятели руснаци и те са възпитани в същия клептомански морал - под да спечелим от някакъв бизнес разбират да откраднем, те не вярват че може да се спечели без да се открадне.
Не вярвам в присъединяването на Украйна към ЕС, другите просто няма да издържат защото клептоманията е болест и на украинците.Last edited by supertrader; 17.03.2014, 10:27.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеМда...смешки, смешки, чичко, но ти си № 1, нИ бой сЪ. Важното е да драскаш у форум0, най-вече глупости, плюс манджички. Повече от това не мога да направя, но нямам намерение да те "храня", може да тролиш на воля. Всичките ти глупости са описани подробно, повече - йок!
п.с. Не е лошо да спреш с тва "матрьошки", щот ем са такива, ем ги чакаш с отворени обятия за летния сезон, нещо...налЕ!
3 дена се кълнеш, че няма повече да пишеш с мен, па не могат да ти вземат микрофоня кат' го захапеш?
П.П. Най-после една умна приказка от теб да чуя. Че на руската пропаганда не е 'убаво сляпо да се вярва.
То и по холивудските филми все хамериканците печелят, ама на практика не винаги се случва.
Те, така и с матрьошките, голям го вади джудежето, ама да не му влезе голям на него по някое време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1
+ Борей (за сега без приета Булава), Ясен и няколко малки кораба ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИменно де... Съвсем скоро долара вече няма да е световната резервна валута, а ще бъде една от многото резервни валути... Най-ценените резервни валути ще са тези, които съм посочил в подписа си по-долу...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеПрототип НЕ влиза на въоръжение, чак като се докара до готово изделие, се приема и пуска в производство. Надявам се, поне малко разбираш каква глупост си написал?
Иначе:
1. Бая, кат се почне от Ярс, мине се през С-400, отиде се на Ка-52/Ми-28, та се стигне до Су-35. Разбира се, започнаха правилната политика, нещо в което нямат или имат малък опит, да се ходи към покупка отвън, съвместно или подобно. Справка - Мистрал, Ивеко, едни преговори с евреите...
2. Ами в най-пресният такъв е в Грузия. Там особено добре се представиха Су-34 и Су-25СМ, например.
"Ударная сила" е едно нелошо сериалче, за жалост малко прекаляват с пропагандата на моменти.
+ Борей (за сега без приета Булава), Ясен и няколко малки кораба ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеИмат, имат, поне докато долара е резервната валута на света...после веке - ни съ знай!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа де, ама времето работи против САЩ и сателитите им от ЕС... Балона се спука през 2008 г. и от тогава се печатат ТРИЛИОНИ хартишки без никво покритие... Дет се вика, само въпрос на време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениевъпрос на време...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеХа-ха-ха-ха Ма много сте смешни с тия клипчета да знаете
1. Какъв е процента на навлизане на тези ПРОТОТИПИ във въоръжените сили на Русия ? Очаквам конкретен отговор в % !
2. В какви бойни действия са участвали и в какъв тип конфликт ? Също очаквам конкретни отговори
Май много гледате "ударная сила"
Прототип НЕ влиза на въоръжение, чак като се докара до готово изделие, се приема и пуска в производство. Надявам се, поне малко разбираш каква глупост си написал?
Иначе:
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакво значение има кой е по-по-най, когато Европа няма никакво намерение да воюва заради идиотите на Майдана? Дори не смятат да налагат санкции на Русия.
А САЩ само ще дрънкат с оръжие заедно с поляците, ама няма да направят нищо, защото американския народ може да запита:
Къде е тая Украйна и какво ни интересува нас. И ЗАЩО президентът на САЩ ни излага на риск от ядрено унищожение.
То не случайно по руските телевизии обясняват как Русия може да унищожи САЩ в една ядрена война. Това не е предназначено за руския зрител, ами има за цел да достигне до Америка.
И не се занимавай с готвача. Неговите постове в тази тема имат стойност на сутрешна дефекация, както обича да казва доайенът на неговата любима тема "30+ годишните".
Хубаво е като се дава експертно мнение, че нищо не ставало от тия или ония, то да е подкрепено с факти, а не с глупости. Те за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнение1.marandi е прав . САЩ ако забелязвате започва да роботизира войната . Прочете малко повече за навлизането на роботите във войската на САЩ както и темпа на навлизаме .
2.Няма как да сравнявате САЩ и Русия по военен потенциал в момента . Едните армия е най-воювалата и натринирана в света в момента , другата я денси на прототипи и изложения . Леко са несравними вече
3.Радиотехническато разузнаване на САЩ е на светлини години пред Руското . За справка Русия дори не може да завърши Глонас
Така че няма смисъл да сравняваме една армия от 80-те с една армия от 2014 г.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар