IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    При арабите съвсем реално се бият с ракети и авиация, армиите им са от главорези и ститици милиарди са похарчени за руска техника. Руснаците им даваха най доброто което могат да направят. Още по време на войната в Перкийския залив стана ясно че технологичното изоставане на бившия СССР е било много сериозно, пък дето сега клептокрацията била наваксала дори не си заслужава и коментара.Клептократите и една ракета да направят ще е било за да бъдат откраднати пари за три .
    Ахахахахахахааа ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
      Фрегатите не са от най-малките кораби, отделно, че ще проведат сериозна модернизация на трите Атлант-а, плюс двата Орлан-а, а и Петърчо сигур ше я намаже.
      Не не, имах превдид корабите от вида на "Дагестан" в Каспийско море... МРК или нещо подобно беше.. Не ми се рови за конкретика ..
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        +1
        + Борей (за сега без приета Булава), Ясен и няколко малки кораба ...
        "Булава" по добре не я споменавай , че там е голям срам

Коментар

Прототип НЕ влиза на въоръжение, чак като се докара до готово изделие, се приема и пуска в производство. Надявам се, поне малко разбираш каква глупост си написал?
          Иначе:
          1. Бая, кат се почне от Ярс, мине се през С-400, отиде се на Ка-52/Ми-28, та се стигне до Су-35. Разбира се, започнаха правилната политика, нещо в което нямат или имат малък опит, да се ходи към покупка отвън, съвместно или подобно. Справка - Мистрал, Ивеко, едни преговори с евреите...
          2. Ами в най-пресният такъв е в Грузия. Там особено добре се представиха Су-34 и Су-25СМ, например.

"Ударная сила" е едно нелошо сериалче, за жалост малко прекаляват с пропагандата на моменти.
          Чакай ! Помолихте за конкретен отговор не за лозунги !

Знам че изстината не ти е удобна но фактите са си факти и не трябва да се крием от тях .

Да , имат не лоши образци в малки серии но превъоръжаването на руската армия едва е започнало . Във военните сайтове има доста информация .

Коментар

• Колчо Слепеца

При арабите съвсем реално се бият с ракети и авиация, армиите им са от главорези и ститици милиарди са похарчени за руска техника. Руснаците им даваха най доброто което могат да направят. Още по време на войната в Перкийския залив стана ясно че технологичното изоставане на бившия СССР е било много сериозно, пък дето сега клептокрацията била наваксала дори не си заслужава и коментара.Клептократите и една ракета да направят ще е било за да бъдат откраднати пари за три . Просто не вярвам защото имам приятели руснаци и те са възпитани в същия клептомански морал - под да спечелим от някакъв бизнес разбират да откраднем, те не вярват че може да се спечели без да се открадне.
            Не вярвам в присъединяването на Украйна към ЕС, другите просто няма да издържат защото клептоманията е болест и на украинците.
            Last edited by supertrader; 17.03.2014, 10:27.
            D.Y.F-091066

Коментар

Мда...смешки, смешки, чичко, но ти си № 1, нИ бой сЪ. Важното е да драскаш у форум0, най-вече глупости, плюс манджички. Повече от това не мога да направя, но нямам намерение да те "храня", може да тролиш на воля. Всичките ти глупости са описани подробно, повече - йок!

п.с. Не е лошо да спреш с тва "матрьошки", щот ем са такива, ем ги чакаш с отворени обятия за летния сезон, нещо...налЕ!
              Ко ста'а ся?

3 дена се кълнеш, че няма повече да пишеш с мен, па не могат да ти вземат микрофоня кат' го захапеш?

П.П. Най-после една умна приказка от теб да чуя. Че на руската пропаганда не е 'убаво сляпо да се вярва.

То и по холивудските филми все хамериканците печелят, ама на практика не винаги се случва.

Те, така и с матрьошките, голям го вади джудежето, ама да не му влезе голям на него по някое време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                +1
                Фрегатите не са от най-малките кораби, отделно, че ще проведат сериозна модернизация на трите Атлант-а, плюс двата Орлан-а, а и Петърчо сигур ше я намаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Именно де... Съвсем скоро долара вече няма да е световната резервна валута, а ще бъде една от многото резервни валути... Най-ценените резервни валути ще са тези, които съм посочил в подписа си по-долу...
                  С последната не съм съгласен много. Не като идея, а по-скоро като настояща реалия.

Коментар

Прототип НЕ влиза на въоръжение, чак като се докара до готово изделие, се приема и пуска в производство. Надявам се, поне малко разбираш каква глупост си написал?
                    Иначе:
                    1. Бая, кат се почне от Ярс, мине се през С-400, отиде се на Ка-52/Ми-28, та се стигне до Су-35. Разбира се, започнаха правилната политика, нещо в което нямат или имат малък опит, да се ходи към покупка отвън, съвместно или подобно. Справка - Мистрал, Ивеко, едни преговори с евреите...
                    2. Ами в най-пресният такъв е в Грузия. Там особено добре се представиха Су-34 и Су-25СМ, например.

"Ударная сила" е едно нелошо сериалче, за жалост малко прекаляват с пропагандата на моменти.
                    +1

Коментар

Имат, имат, поне докато долара е резервната валута на света...после веке - ни съ знай!
                      Именно де... Съвсем скоро долара вече няма да е световната резервна валута, а ще бъде една от многото резервни валути... Най-ценените резервни валути ще са тези, които съм посочил в подписа си по-долу...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Да де, ама времето работи против САЩ и сателитите им от ЕС... Балона се спука през 2008 г. и от тогава се печатат ТРИЛИОНИ хартишки без никво покритие... Дет се вика, само въпрос на време...
                        Имат, имат, поне докато долара е резервната валута на света...после веке - ни съ знай!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          въпрос на време...
                          Да де, ама времето работи против САЩ и сателитите им от ЕС... Балона се спука през 2008 г. и от тогава се печатат ТРИЛИОНИ хартишки без никво покритие... Дет се вика, само въпрос на време...
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                            Ха-ха-ха-ха Ма много сте смешни с тия клипчета да знаете

1. Какъв е процента на навлизане на тези ПРОТОТИПИ във въоръжените сили на Русия ? Очаквам конкретен отговор в % !

2. В какви бойни действия са участвали и в какъв тип конфликт ? Също очаквам конкретни отговори

Май много гледате "ударная сила"

Иначе:

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Какво значение има кой е по-по-най, когато Европа няма никакво намерение да воюва заради идиотите на Майдана? Дори не смятат да налагат санкции на Русия.
                              А САЩ само ще дрънкат с оръжие заедно с поляците, ама няма да направят нищо, защото американския народ може да запита:
                              Къде е тая Украйна и какво ни интересува нас. И ЗАЩО президентът на САЩ ни излага на риск от ядрено унищожение.
                              То не случайно по руските телевизии обясняват как Русия може да унищожи САЩ в една ядрена война. Това не е предназначено за руския зрител, ами има за цел да достигне до Америка.

И не се занимавай с готвача. Неговите постове в тази тема имат стойност на сутрешна дефекация, както обича да казва доайенът на неговата любима тема "30+ годишните".

Хубаво е като се дава експертно мнение, че нищо не ставало от тия или ония, то да е подкрепено с факти, а не с глупости. Те за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                                1.marandi е прав . САЩ ако забелязвате започва да роботизира войната . Прочете малко повече за навлизането на роботите във войската на САЩ както и темпа на навлизаме .

2.Няма как да сравнявате САЩ и Русия по военен потенциал в момента . Едните армия е най-воювалата и натринирана в света в момента , другата я денси на прототипи и изложения . Леко са несравними вече

3.Радиотехническато разузнаване на САЩ е на светлини години пред Руското . За справка Русия дори не може да завърши Глонас

Така че няма смисъл да сравняваме една армия от 80-те с една армия от 2014 г.
                                НИТО ЕДНО от твърденията Ви НЕ Е вярно...

Коментар

Working...
                                X