IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
    Всичките му твърдения с верни. Руснаците си имат моменти, но технологиите не са им силната страна. Посочете ми местния руски еквивалент на Intel, АМД, Microsoft, Google, Apple, Qualcomm, Texas Instruments, Broadcom, Cisco, Altera, Xilinx и тука може да продължаваме до почити безкрай, но всеки може да погледне в НАСДАК/100, и аз най-чистосърдечно ще ви повярвам.
    А може би ти ще ни посочиш английски, френски, германски, италиански, испански еквиваленти на Intel, АМД, Microsoft, Google, Apple, Qualcomm, Texas Instruments, Broadcom, Cisco, Altera, Xilinx, които са в НАСДАК/100?

Аз мога да ти посоча 3-4 руски.
    - ГЛОНАСС си е на 100% с чипове произведени в Русия.
    - Яндекс се използва много повече от Гугъл в Русия, както и Байду се използва повече от Гугъл в Китай.
    - Хамериканците използват руските ракетни двигатели произведени от корпорация "Енергия". Имат дългосрочен договор за вноса им от Русия.

Предполагам и ти ще можеш да посочиш горе-долу толкова и то от цялото ЕС... Но не говориш за технологичната изостаналост на ЕС спрямо САЩ, налЕ?!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Това е великолепно !!!
      А Украйна, какво точно общо има с тази страхотна ракета ?
      Същото както проекта "Борей" и "Булава" споменати от теб

Коментар

• Модератор!
        Моля вземете мерки в темата да се пише за Украйна и свързаната с нея политика, а не за разни оръжия.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
          Надявам се знаеш че Булава се очаква да бъде най-накрая истинския конкурент на Трайдънт 2 . "Трайдънт" II D-5 е - е вече 6-тото поколение на ракетата .
          Това е великолепно !!!
          А Украйна, какво точно общо има с тази страхотна ракета ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            При кораби и самолети няма реактивни двигатели, моето момче. Има реактивно движение, респектевно движители.

П.П. Ама, тия неща не ги пише по сайтчетата и уики-то. Та, сричай си оттам и си мисли, че вдяваш нещо

Иначе мо'е те предложим за Нобел, понеже току що "изобрети" нов двигател - реактивен.
            Мхм...

Коментар

превъоръжаването на руската армия едва е започнало .
              И от коя дата е започнало превъоръжаването на руската армия?
              Щото аз мисля че е започнало още от създаването на армията.

Няма такова нещо, като започнало и завършено превъоръжаване драги!
              Превъоръжаването на армията е процес, който НИКОГА не свършва. И процесът започва със създаването на самата армия. Още на другия ден след създаването започва да се внедрява по-ново и по-ново оръжие.

И хайде да престанем да тролим за въоръжение в тази тема.

Това е тема за Украйна и политическите процеси там. Няма какво да мерим американски и руски пишки тука!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Господа, на мен ли ми се струва, или наистина се опиствате да смените темата ???
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Да, така е .. забатачиха нещата с тая ракета ...
                  ще видим, тази година, дали ще успеят да я направят най-после...
                  Иначе, процеса по приемане на ново оръжие от такъв тип ( технически много сложен уред ), няма как да стане от раз ...
                  Надявам се знаеш че Булава се очаква да бъде най-накрая истинския конкурент на Трайдънт 2 . "Трайдънт" II D-5 е - е вече 6-тото поколение на ракетата .

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                    Чичко, може ли да не изопачаваш, за да не ровя в темата за постовете? Там ти твърдеше, че те правели смешни реактивни двигатели, а аз те попитах на кои точно катери са сложени. Май нищо и никъде не съм твърдял, но нищо, може да си фантазираш, макар че отива към обяд...

п.с. И още по-готиното е, че дори не можа да им отвориш сайта, та се наложи да ти дам коректния...
                    При кораби и самолети няма реактивни двигатели, моето момче. Има реактивно движение, респектевно движители.

П.П. Ама, тия неща не ги пише по сайтчетата и уики-то. Та, сричай си оттам и си мисли, че вдяваш нещо

Иначе мо'е те предложим за Нобел, понеже току що "изобрети" нов двигател - реактивен.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      То момчето до вчера ме питаше какво е газова турбина и дизел като задвижване на кораб, щот' даже и на картинка не може да ги различава като види.

Ама, днес вече ни обяснява на всички по всички родове войски
                      Чичко, може ли да не изопачаваш, за да не ровя в темата за постовете? Там ти твърдеше, че те правели смешни реактивни двигатели, а аз те попитах на кои точно катери са сложени. Май нищо и никъде не съм твърдял, но нищо, може да си фантазираш, макар че отива към обяд...

п.с. И още по-готиното е, че дори не можа да им отвориш сайта, та се наложи да ти дам коректния...

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        Всичките му твърдения с верни. Руснаците си имат моменти, но технологиите не са им силната страна. Посочете ми местния руски еквивалент на Intel, АМД, Microsoft, Google, Apple, Qualcomm, Texas Instruments, Broadcom, Cisco, Altera, Xilinx и тука може да продължаваме до почити безкрай, но всеки може да погледне в НАСДАК/100, и аз най-чистосърдечно ще ви повярвам. Моля само без Топол М, Су 35, разни БТРи, и сейзмичното оръжие ... защото става като старите съветски вицове - каквото и се пробваш да сглобиш от фабриката за самовари, все АК излиза.
                        Коментарът беше отправен към пост, относно военният потенциал ...
                        ...
                        Посочените от Вас компании са американски и нямат руски аналог ...

Коментар

Чакай ! Помолихте за конкретен отговор не за лозунги !

Знам че изстината не ти е удобна но фактите са си факти и не трябва да се крием от тях .

Да , имат не лоши образци в малки серии но превъоръжаването на руската армия едва е започнало . Във военните сайтове има доста информация .
                          То момчето до вчера ме питаше какво е газова турбина и дизел като задвижване на кораб, щот' даже и на картинка не може да ги различава като види.

Ама, днес вече ни обяснява на всички по всички родове войски

Коментар

"Булава" по добре не я споменавай , че там е голям срам
                            Да, така е .. забатачиха нещата с тая ракета ...
                            ще видим, тази година, дали ще успеят да я направят най-после...
                            Иначе, процеса по приемане на ново оръжие от такъв тип ( технически много сложен уред ), няма как да стане от раз ...

Коментар

Чакай ! Помолихте за конкретен отговор не за лозунги !

Знам че изстината не ти е удобна но фактите са си факти и не трябва да се крием от тях .

Да , имат не лоши образци в малки серии но превъоръжаването на руската армия едва е започнало . Във военните сайтове има доста информация .
                              иСтината е част от обективната реалност, като такава, в момента тече програма за близо 700 млрд. доларес, колега. Доста неща се приеха, доста има да се приемат. Конкретизирай вид въоръжени сили, че да обсъдим малко, ако искаш? Макар че не знам защо си мислиш, че един самолет или танк, кораб, ракета правят нещо? Важна е цялата с-ма, именно в тази насока има огромно подобрение, кат се почне от материално-битовите условия, осигуряването на ресурс за мащабни учения, необходимите ремонти, малки и големи модернизации, приемат се изцяло нови образци ВВ, разработват се също такива.

Коментар

• U

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                НИТО ЕДНО от твърденията Ви НЕ Е вярно...
                                Всичките му твърдения с верни. Руснаците си имат моменти, но технологиите не са им силната страна. Посочете ми местния руски еквивалент на Intel, АМД, Microsoft, Google, Apple, Qualcomm, Texas Instruments, Broadcom, Cisco, Altera, Xilinx и тука може да продължаваме до почити безкрай, но всеки може да погледне в НАСДАК/100, и аз най-чистосърдечно ще ви повярвам. Моля само без Топол М, Су 35, разни БТРи, и сейзмичното оръжие ... защото става като старите съветски вицове - каквото и се пробваш да сглобиш от фабриката за самовари, все АК излиза.

Коментар

Working...
                                X