If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това важи за фростите войници. Ти очевидно си излязъл фрост.
Ми аз други освен фрости не видях. като се почне от фростия войник и се стигне до фростия полковник. С генерали не съм си общувал, ама предполагам че и те са фрости. То от фрости полковници трудно ще излезат различни генерали
Ама не съм американец. Нямам никакъв интерес американците да ми диктуват какво да правя у нас. А те го правят. Месят се постоянно в нашите вътрешни работи.
Докато Русия не го прави. Поне не го прави явно. Използва икономически лостове, което е в реда на нещата, а мръсните янки се месят явно и със груба сила.
Тва за руската "ненамеса" е най-големия виц на деня. Че те от 70 години насам с изключение на 7-8 години, ДИРЕКТНО назначават правителството на губернията бе.
От Русия и Украйна
И то не е толкова много и с по ниско качество.
Но внасяме - значи няма проблем с вноса, а съответно и с земеделието. Винаги можем да внасяме и от САЩ например - там газта е евтина - за разлика от тази на която ни продава русия
Много хора са шокирани от думите на министър Стойнев .
При спиране на доставките на газ от Русия загубите ще бъдат около 900 млн. лв. месечно, а за икономиката ни около 2 млрд.лв. на месец.
Ако беше толкова просто дали досега нямаше да има санкции за Русия.
И ако равновесния го боли фара, Меркел не я боли , като се затваря заводи в Германия.
Имам лични наблюдения.
При фалирането на една малка корабостроителница в Източната част на Германия, случайно бях там по работа, останах много изненадан, като видях Меркел с целия елит от района в корабостроителницата.Така защитават предприятията си в Германия.
да ама германците внасят35% газ от русия...ние 100% това е разликата между мислещ и отговорен и баламурник от 2009-та до днес можехме да сме направили поне алтернативни трасета + да сме си оправили хранилището в чирен....ама бойко и банидите му разбират да краднат от асфалт, а червените подлоги завършили в москва...ще продадат баба си , но няма да направят подобно нещо....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ама не съм американец. Нямам никакъв интерес американците да ми диктуват какво да правя у нас. А те го правят. Месят се постоянно в нашите вътрешни работи.
Докато Русия не го прави. Поне не го прави явно. Използва икономически лостове, което е в реда на нещата, а мръсните янки се месят явно и със груба сила.
Че те янките кви икономически лостове имат в БГ че не се сещам.
Освен парите дето влизат в отворено общество друго не се сещам
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Време е да спрете с простотиите.
Нито война Русия-НАТО ще има, нито ще има кой знае какви санкции срещу Русия. Щото Русия ясно заяви, че ще има реципрочни мерки. ЕС не може да си позволи да загуби все по-разширяващия се руски пазар. Щото там ще влязат Япония, Корея и Китай. То и сега ЕС трудно се бори с тях, пък какво остава като изтървеш пазара.
ЕС може да преодолее с известни трудности липсата на руски суровини, ама това също ще се отрази на цената на европейските продукти, на пазара им и на печалбите в крайна сметка.
И ЗАЩО да правят това?
Заради Крим?
Заради Украйна?
Айде стига смехории. Боли ги фуя европейците за Украйна. Просто ги натискат онези мръсници- хамериканската паплач.
Ама иде краят на американското господство и това ще е добре за Европа.
Русия не е заплаха за Европа. Тя е заплаха за световното господство на САЩ.
п.п. В Санкт Петербург видях най-много нови японски и корейски автомобили. Новите европейски бяха малцинство.
Тежестта на Русия в световната икономика не е нищо особенно. Индонезия например е само 50% по-малка, Турция е към 40% от Русия, Бразилия е по-важна, Мексико е на 60% от русия.
Да кажем ако някой тръгне да обявява санкции върху Индонезия и Турция едновременно никой няма да тръгне да си представя края на американското господство. Ами това е Русия - Индонезия + турция. Иран например към момента - въпреки санкциите и така нататък е с БВП на 25% от Руския. Ако не бяха санкциите щеше да е на половина на Русия.
ако беше служил в американската армия сега щеше да държиш на военна интервенция от страна на нато...
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Много хора са шокирани от думите на министър Стойнев .
При спиране на доставките на газ от Русия загубите ще бъдат около 900 млн. лв. месечно, а за икономиката ни около 2 млрд.лв. на месец.
Ако беше толкова просто дали досега нямаше да има санкции за Русия.
И ако равновесния го боли фара, Меркел не я боли , като се затваря заводи в Германия.
Имам лични наблюдения.
При фалирането на една малка корабостроителница в Източната част на Германия, случайно бях там по работа, останах много изненадан, като видях Меркел с целия елит от района в корабостроителницата.Така защитават предприятията си в Германия.
Време е да спрете с простотиите.
Нито война Русия-НАТО ще има, нито ще има кой знае какви санкции срещу Русия. Щото Русия ясно заяви, че ще има реципрочни мерки. ЕС не може да си позволи да загуби все по-разширяващия се руски пазар. Щото там ще влязат Япония, Корея и Китай. То и сега ЕС трудно се бори с тях, пък какво остава като изтървеш пазара.
ЕС може да преодолее с известни трудности липсата на руски суровини, ама това също ще се отрази на цената на европейските продукти, на пазара им и на печалбите в крайна сметка.
И ЗАЩО да правят това?
Заради Крим?
Заради Украйна?
Айде стига смехории. Боли ги фуя европейците за Украйна. Просто ги натискат онези мръсници- хамериканската паплач.
Ама иде краят на американското господство и това ще е добре за Европа.
Русия не е заплаха за Европа. Тя е заплаха за световното господство на САЩ.
п.п. В Санкт Петербург видях най-много нови японски и корейски автомобили. Новите европейски бяха малцинство.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Само си помислете, ако дори и хипотетично е вярно пелтеченето за тези щети, каква сума и каква КАТАСТРОФА би било ако (слава Богу никога няма да стане) построим Южен Паток и ТОГАВА спрат гЪзта!!! Или понеже сме пред прага на повторно гЪзово изнудване от раша, да вземем да построим още малко "диверсифицирани" източници - директно от ...раша.
От къде?
На каква цена?
И кога?
Сигурно си представяш, че кораби пълни с тор си плуват в Черно море и чакат равновесния да ги повика.
Или си мислиш че някои произвежда без предварително да си осигурил пазара.
Нямаш акъл и на студент 1 курс даже.
Ние и в момента внасяме огромно количество торове.
Коментар