IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Що сценарии бре Чиче ?
    Това са факти...
    Така де....
    Като събере фактите, му се изправя косата....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Ако човек се замисли за черни сценарии, трябва да копае землянка и да складира хранителни припаси....
      Що сценарии бре Чиче ?
      Това са факти...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Аиде сега докажи 30% лихва щото за ПОРЕДЕН ПЪТ ЛЪЖЕШ !!!

Няма ли да се научат малоумниците като теб да пишат неща с алгументи а не на принципа звездите ми го говорят !!!!

Хаиде още чакам да докажеш приказките ти че заема от Путин бил с 30% реална лихва.
        Хаиде още чакам да докажеш приказките ти че заема от Путин бил с 30% лихва.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Моля, посочете ми с коя фраза съм Ви обидил
          Съжалявам, но ще отклоня любезната Ви покана да се срещнем - подбирам си внимателно приятелите
          Идеята не беше да се сприятеляваме , а да те напляскам по казашки......по нежния ти ЕС задник

п.п.
          По казашки .....щото така ще ти е по унизително

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Да, като свършат аргументите почват обидите.
            п.п. Ако си идваш към БГ може да се обадиш да ти покажа кои точно е гей , ако нямаш парички да си доидеш , лятото ще идвам към Лион , остави ми на лично съобщена кординати да ти се обадя. Ще видиш нагледно кои е гей и кои не
            Моля, посочете ми с коя фраза съм Ви обидил
            Съжалявам, но ще отклоня любезната Ви покана да се срещнем - подбирам си внимателно приятелите

Коментар

Нека мине малко време...
              Свалиха от власт човек, който очевидно не заслужаваше да е президент...
              Сега обаче, идва по-интересната част.
              Конструктивната.
              Едно е да РУШИШ, ГРАБИШ и ПАЛИШ, а друго да градиш...
              След ТЕРОРА над полицаите, войничетата он вътрешни воиски и жадармите от Беркут (дали клетва и изпълняващ ЗАПОВЕДИ), ми е интересно, след еуфорията от "победата", как ще се спазва общественият ред ?.
              Ще се търсят ли лицата РАЗБИЛИ И РАЗГРАБИЛИ военни поделения и ОТКРАДНАЛИ оръжие и боеприпаси ?
              Как ще фунционират социалните институти ?
              Да не забравяме, че НЕ ВСИЧКИ покрепят майдана ...
              Какво ли ще последва ???
              Ако човек се замисли за черни сценарии, трябва да копае землянка и да складира хранителни припаси....

Коментар

Ахахахахахаа ...
                Тоя е ебати палячото - аман от талибани по тоя свят

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  "Гърция очаква растеж за първи път от 6 години"
                  http://www.capital.bg/politika_i_iko...t_ot_6_godini/
                  Помогнахме на Гърция да се измъкне от дупката, в която я вкара крадливо социалистическо управление.
                  И има огромна разлика между европейски заем на 3% и руски заем на 30%, без да включвам корупционните разходи
                  Аиде сега докажи 30% лихва щото за ПОРЕДЕН ПЪТ ЛЪЖЕШ !!!

Няма ли да се научат малоумниците като теб да пишат неща с алгументи а не на принципа звездите ми го говорят !!!!

Хаиде още чакам да докажеш приказките ти че заема от Путин бил с 30% реална лихва.
                  Last edited by markov; 24.02.2014, 10:55.

Коментар

"Гърция очаква растеж за първи път от 6 години"
                    http://www.capital.bg/politika_i_iko...t_ot_6_godini/
                    Помогнахме на Гърция да се измъкне от дупката, в която я вкара крадливо социалистическо управление.
                    И има огромна разлика между европейски заем на 3% и руски заем на 30%, без да включвам корупционните разходи
                    Ахахахахахаа ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ало, малкия, гейовете не ги разбирам, но и те са човеци, дори и когато са "социалисти" Как си се промъкнал в Европа с това отношение към тях? Марш при Путин!
                      Скоро, след изборите в Украина ще разбереш колко от тези Руснаци са пут(ин)ьови руснаци
                      Да, като свършат аргументите почват обидите.

Хаиде докажи че не е лъжа.....пиши го в поне десет саита че е манипулация но ти с промития си липсващ мозък продължаваш на черното бяло да викаш

п.п.
                      Ако си идваш към БГ може да се обадиш да ти покажа кои точно е гей , ако нямаш парички да си доидеш , лятото ще идвам към Лион , остави ми на лично съобщена кординати да ти се обадя. Ще видиш нагледно кои е гей и кои не
                      Last edited by Andi11; 24.02.2014, 10:44.

Коментар

• Нека мине малко време...
                        Свалиха от власт човек, който очевидно не заслужаваше да е президент...
                        Сега обаче, идва по-интересната част.
                        Конструктивната.
                        Едно е да РУШИШ, ГРАБИШ и ПАЛИШ, а друго да градиш...
                        След ТЕРОРА над полицаите, войничетата он вътрешни воиски и жадармите от Беркут (дали клетва и изпълняващ ЗАПОВЕДИ), ми е интересно, след еуфорията от "победата", как ще се спазва общественият ред ?.
                        Ще се търсят ли лицата РАЗБИЛИ И РАЗГРАБИЛИ военни поделения и ОТКРАДНАЛИ оръжие и боеприпаси ?
                        Как ще фунционират социалните институти ?
                        Да не забравяме, че НЕ ВСИЧКИ покрепят майдана ...
                        Какво ли ще последва ???

Коментар

• Пълна дезинформация....
                          Тоалетната не е от там...100 млн долара са тъпня....и т.н.

Разбрахте ли кои са балъците в цялата работа...Едните се хранят от това, а другият гладува в щатите.....Рибоците, са си рибоци....

Коментар

Тъкмо си помислих: "брей, това е първата разумна реплика на "markov" тук", как ли го е съчинил това сам, а той си бил плагиатор Ало, малкия, давай линкове когато преписваш. Включително и от опорни точки
                            Аз пък никога не съм си помислил че ти ще пуснеш разумна реплика тук ...никога,
                            просот от глупостите ти няма шанс.

Лъжа е това за тоалетната !!!
                            Както и повечето неща !!!

Коментар

Ние не мислим така, "не е в интерес на Русия да се намесва в Украйна"
                              http://bnr.bg/post/100335733/heig-ne...esva-v-ukraina
                              А ние мислим тоя Англииски гей да си гледа работата, щото към 20 милиона от населението там са Руснаци , и голяма част от територията населена с тях стотици години е исконно руска Русика земя и изкуствено е добавена към Украина по времето на СССР без да имат нещо общо.

Вземи прочети история малко на Украина да не се излагаш повече

Коментар

Европейският съюз може да (ще, бел.ред.) предостави незабавно 20 милиарда евро на Украйна, за да спаси страната от банкрут. Това заяви председателят на Комисията по външни работи в Европарламента Елмар Брок, цитиран от ИТАР-ТАСС.
                                Абе ти за тромавата европейска машина Незабавно значи след 6 месеца.

За справка виж помоща за Гърция, Кипър, Портогалия .... или плащанията по евро проектите в БГ ....

Маи ти тролиш , а това предоставяне дали е Русия или ЕС все е заем и требва да се връща ...... не знам кои се радва на новите лихви и задължения но трябва да е пълен идиот .
                                Last edited by markov; 24.02.2014, 10:25.

Коментар

Working...
                                X