IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Факи ти си обикновен селски тарикат.Ето ти курса спрямо лева и внимателно гледай че от началото на година лирата е обезценена спрямо лева и еврото.Така че селските ти номера не минават
    http://rates.bg/currencies/rates/TRY
    Предполагам че това е пак твоята супер висша математика, която не се връзва с здравия разум.

27,01,2014

6,13 лева за 10 турски лири

20,02,2014

6,45 лева за 10 турски лири

не знам как си взел диплома за инженер честно казано

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Орешарски, няма нищо общо с икономика - това си беше просто лично пристрастно мнение.

А сега за Русия си е икономика. И мисля че последния път когато спорехме за Русия казах че ще влезе в рецесия - а колко е сега ръста в Русия 1,4% за 2013 срещу 3,4 през 2012. Като за четвъртото тримесечие е 1,2%. Догодина ще стане и отрицателен "растеж"
      Още трябва да се потрудиш да ме убедиш че ръст от 1,2% си е влизане в рецесия....... еи голем си
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Орешарски, няма нищо общо с икономика - това си беше просто лично пристрастно мнение.

А сега за Русия си е икономика. И мисля че последния път когато спорехме за Русия казах че ще влезе в рецесия - а колко е сега ръста в Русия 1,4% за 2013 срещу 3,4 през 2012. Като за четвъртото тримесечие е 1,2%. Догодина ще стане и отрицателен "растеж"
        Тоест, за теб, малки0 растеж, е "рецесия"?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Честно казано нито една твоя прогноза за краха на Орешарски или Русия ........ явно имаш някакав фикс идея и към двете не се е сбъднала.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            Тука като гледам темата е избила на това как Запада и капитализЪмът загниват.

Аре ве от 45 до сега нещо друго не измислихте ли

Баси от как се помня се това слушам и още не е станало.

Като видяхте че пияните руснаци нищо не могат да направят с икономиката си, освен да изнасят нефт и газ, сега взехте да се прехласвате по китайците.

Китай още колко ляб има да изяде докато стигне комшиите си - Япония и Южна Корея по стандарт на живот не ми се мисли направо.
            Приятелю. Стандарт на живот към днешна дата, май го бъркаш с бъдещи переспективи за развитие и устойчиви пазари. Нещо не ги видя тези неща нито в Южна Корея, нито в Япония. А в момента Япония е на командно дишане.

Коментар

Вината се приемат само с мезета......вашите , кои вашите бе.

Посочи къде съм писал че запада загнива конкретно аз бе ?
              Виновен си, брато, те това е. Дай им на прости милювци и тъпи пионерчета, дет ено време са донасяли и сополите си в мазетата за хората, да громят със същият устрем новия враг-товариш Путин...

Коментар

Честно казано нито една твоя прогноза за краха на Орешарски или Русия / явно имаш някакав фикс идея и към двете/ не се е сбъднала.
                Той бърка прогнозите с мечтите и желанията.Това неговото не са прогнози а желяния фантазии сънища и мечти.Нека продължава това са все безплатни неща

Коментар

Пък вашите прогнозите за загниването на Запада като гледам как се сбъдват.
                  Вината се приемат само с мезета......вашите , кои вашите бе.

Посочи къде съм писал че запада загнива конкретно аз бе ?

Коментар

От началото на февруари турската лира е поскъпнала от 3,08 на 3,02 т.е. с 2%. Спрямо дъното и на 27 януари поскъпването е с 5,3%

Така че да турската лира поскъпва, а руската рубла се срива.
                    Факи ти си обикновен селски тарикат.Ето ти курса спрямо лева и внимателно гледай че от началото на година лирата е обезценена спрямо лева и еврото.Така че селските ти номера не минават
                    http://rates.bg/currencies/rates/TRY

Коментар

Тука като гледам темата е избила на това как Запада и капитализЪмът загниват.

Като видяхте че пияните руснаци нищо не могат да направят с икономиката си, освен да изнасят нефт и газ, сега взехте да се прехласвате по китайците.

Китай още колко ляб има да изяде докато стигне комшиите си - Япония и Южна Корея по стандарт на живот не ми се мисли направо.
                      Не бе пич, темата е Украйна но такива кат теб постоянно вкарват някакви политически нюанси които ги няма от десетки години .....

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Тъжна работа, жалко за хората! Поредното фалшиво противопоставяне за чужда сметка, и то дебела сметка..
                        Доколкото си спомням, последното истинско противопоставяне в сериала Цветни „революции“ беше в Грузия, където нахъсаха местния феодал да си повярва и Москва показа за 24 часа къде е чертата, а Грузия отнесе всички негативи и дебели сметки впоследствие.
                        Сега, пак потърпевш ще е обикновеният украинец, чиято държава е превърната в игрище за пейнтбол, на което ще се наложи да изчисти боите след като играчите си тръгнат!
                        Съгласен, напълно при това.

Коментар

• Тъжна работа, жалко за хората! Поредното фалшиво противопоставяне за чужда сметка, и то дебела сметка..
                          Доколкото си спомням, последното истинско противопоставяне в сериала Цветни „революции“ беше в Грузия, където нахъсаха местния феодал да си повярва и Москва показа за 24 часа къде е чертата, а Грузия отнесе всички негативи и дебели сметки впоследствие.
                          Сега, пак потърпевш ще е обикновеният украинец, чиято държава е превърната в игрище за пейнтбол, на което ще се наложи да изчисти боите след като играчите си тръгнат!

Коментар

Честно казано нито една твоя прогноза за краха на Орешарски или Русия / явно имаш някакав фикс идея и към двете/ не се е сбъднала.
                            Пък вашите прогнозите за загниването на Запада като гледам как се сбъдват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                              Не ве ти от там ми пишеш.
                              бахти паляка

Коментар

• Тука като гледам темата е избила на това как Запада и капитализЪмът загниват.

Коментар

Working...
                                X