Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТи ли ми обясняваше за разсъждения в черно и бяло днес?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСитуацията с Грузия и сега с Украйна нямат много общи черти.
Ситуацията е по-скоро тип Сирия - местен диктатор повярвал си че може да прави каквото си иска с народа си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалко си се пообъркАл....
Догодина Русия ще стимулира икономиката си а няма да строи олимпиада.......
Малка разлика с големи последствия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз в поста ми за турската лира съвсем ясно съм казал че дъното и е било на 27 януари и от тогава поскъпва. За разлика от руската рубла която ускорява спада си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМа то в Сирия маи не излезе баш тъи, след като добрия запад спря пропагандата се установи че всъщност местния диктатор не бил баш диктатор , щото Сирия беше една от най светските държави от мосюлманския свят , а народа които уж се борел срещу него всъщност били муджихидини чужденци искащи да наложат шерията.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалко си се пообъркАл....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСитуацията с Грузия и сега с Украйна нямат много общи черти.
Ситуацията е по-скоро тип Сирия - местен диктатор повярвал си че може да прави каквото си иска с народа си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКазах ти да не се правиш на селски тарикат.
Напиши ми курса за за първия ден на 2014 и за днес а не ми пиши глупости.
Айде ако ти стиска курса към лева и еврото
Коментар
-
Ситуацията е по-скоро тип Сирия - местен диктатор повярвал си че може да прави каквото си иска с народа си.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОще не е. Но това е година в която в Русия се строеше за провеждане на олимпиада. Догодина какво ще им стимулира икономиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПредполагам че това е пак твоята супер висша математика, която не се връзва с здравия разум.
27,01,2014
6,13 лева за 10 турски лири
20,02,2014
6,45 лева за 10 турски лири
не знам как си взел диплома за инженер честно казано
Напиши ми курса за за първия ден на 2014 и за днес а не ми пиши глупости.
Айде ако ти стиска курса към лева и еврото
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеТъжна работа, жалко за хората! Поредното фалшиво противопоставяне за чужда сметка, и то дебела сметка..
Доколкото си спомням, последното истинско противопоставяне в сериала Цветни „революции“ беше в Грузия, където нахъсаха местния феодал да си повярва и Москва показа за 24 часа къде е чертата, а Грузия отнесе всички негативи и дебели сметки впоследствие.
Сега, пак потърпевш ще е обикновеният украинец, чиято държава е превърната в игрище за пейнтбол, на което ще се наложи да изчисти боите след като играчите си тръгнат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеТоест, за теб, малки0 растеж, е "рецесия"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеЕпа, че кЪ? Той чиляка сигурн на времето е бил пръв пионер и дружинен и там ко още беше, таковата, а са ко-защитава добрия Запад от лошия чичко Путин! Бре, да му се не види, ем лош тоя чиляк/Путин/, ем бил смешен, ем нам си ко, па се им е в устите.
Коментар
Коментар