IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    От началото на февруари турската лира е поскъпнала от 3,08 на 3,02 т.е. с 2%. Спрямо дъното и на 27 януари поскъпването е с 5,3%

Така че да турската лира поскъпва, а руската рубла се срива.
    Бате Пешо нещо от тук написаното да не ти е ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Ти ли ми обясняваше за разсъждения в черно и бяло днес?
      Да аз ....ама ти не си вземаш поука все едно гледаш негатива на реалността
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Ситуацията с Грузия и сега с Украйна нямат много общи черти.

Ситуацията е по-скоро тип Сирия - местен диктатор повярвал си че може да прави каквото си иска с народа си.
        Както и 20 - 30 % манипулирана маса, която си е повярвала, че като влезе в ЕС ще потекат реки от мед и само ще щракат с пръсти и ще броят пачките. Това е. Хората са лесни за манипулиране и само чакат някой да ги побутне. Това, което не стана чрез красиви приказки, сега го направиха със сила. МВФ вече чака да отпусне "помощи", а нацията е разцепена.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Малко си се пообъркАл....
          Догодина Русия ще стимулира икономиката си а няма да строи олимпиада.......

Малка разлика с големи последствия....
          Хахахаха. Наистина малка разлика с големи последици. Догодина Русия ще е със спад на БВП.

Коментар

Аз в поста ми за турската лира съвсем ясно съм казал че дъното и е било на 27 януари и от тогава поскъпва. За разлика от руската рубла която ускорява спада си.
            Не ти съвсем ясно се правиш на селски тарикат.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Ма то в Сирия маи не излезе баш тъи, след като добрия запад спря пропагандата се установи че всъщност местния диктатор не бил баш диктатор , щото Сирия беше една от най светските държави от мосюлманския свят , а народа които уж се борел срещу него всъщност били муджихидини чужденци искащи да наложат шерията.....
              Ти ли ми обясняваше за разсъждения в черно и бяло днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Директно я взе от воле и печелиш наградата (в сериозна конкуренция по-долу) за най-некомпетентно изказване...

Коментар

Ситуацията е по-скоро тип Сирия - местен диктатор повярвал си че може да прави каквото си иска с народа си.
                  Верно е, че нема. То половина държава е населена с руснаци, че и тая, таковата, развитата част е тя...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Казах ти да не се правиш на селски тарикат.
                    Напиши ми курса за за първия ден на 2014 и за днес а не ми пиши глупости.
                    Айде ако ти стиска курса към лева и еврото
                    Аз в поста ми за турската лира съвсем ясно съм казал че дъното и е било на 27 януари и от тогава поскъпва. За разлика от руската рубла която ускорява спада си.

Коментар

Ма то в Сирия маи не излезе баш тъи, след като добрия запад спря пропагандата се установи че всъщност местния диктатор не бил баш диктатор , щото Сирия беше една от най светските държави от мосюлманския свят , а народа които уж се борел срещу него всъщност били муджихидини чужденци искащи да наложат шерията.....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Още не е. Но това е година в която в Русия се строеше за провеждане на олимпиада. Догодина какво ще им стимулира икономиката.

Коментар

Предполагам че това е пак твоята супер висша математика, която не се връзва с здравия разум.

27,01,2014

6,13 лева за 10 турски лири

20,02,2014

6,45 лева за 10 турски лири

не знам как си взел диплома за инженер честно казано
                          Казах ти да не се правиш на селски тарикат.
                          Напиши ми курса за за първия ден на 2014 и за днес а не ми пиши глупости.
                          Айде ако ти стиска курса към лева и еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Тъжна работа, жалко за хората! Поредното фалшиво противопоставяне за чужда сметка, и то дебела сметка..
                            Доколкото си спомням, последното истинско противопоставяне в сериала Цветни „революции“ беше в Грузия, където нахъсаха местния феодал да си повярва и Москва показа за 24 часа къде е чертата, а Грузия отнесе всички негативи и дебели сметки впоследствие.
                            Сега, пак потърпевш ще е обикновеният украинец, чиято държава е превърната в игрище за пейнтбол, на което ще се наложи да изчисти боите след като играчите си тръгнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                              Тоест, за теб, малки0 растеж, е "рецесия"?
                              Още не е. Но това е година в която в Русия се строеше за провеждане на олимпиада. Догодина какво ще им стимулира икономиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                                Епа, че кЪ? Той чиляка сигурн на времето е бил пръв пионер и дружинен и там ко още беше, таковата, а са ко-защитава добрия Запад от лошия чичко Путин! Бре, да му се не види, ем лош тоя чиляк/Путин/, ем бил смешен, ем нам си ко, па се им е в устите.
                                О той Путин кат чуе за нашия герой Печалбарко Фондов Акциев и пълни гащите

Коментар

Working...
                                X