IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    В рамките на 15 години 90 процента от електроенергията в света ще бъде възобновяема и 80 процента от новопроизведените автомобили ще бъдат електрически.
    Пич, как можеш да го твърдиш това, когато аз РАБОТЯ в сферата и категорично ти заявявам, че това са пълни глупости !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      А Янукович що не си подаде оставката и да се яви на избори и да ги спечели?
      Щото това НЯМА ЗНАЧЕНИЕ...
      ЦЕЛТА е постигната...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Ама ти сериозно ли, я прочети това http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...v-kiev-6005920
        а освен това вече блокираха и авоарите в ЕС на янукович и банда...
        бла-бла решения...
        - да не се доставя военна и полицейска техника...
        - да се замразят авоарите на 20 човека и да ги сложат в черен списък за визите...
        ...
        "...защото протестите в Украйна били мирни."....
        Баххх тези стандарти..!!!
        Въоръжени с автомати и снайпери протестиращи, палещи с напалм наредени като бирени бутилки полицай........
        Баххх тази демокрация....

Това което става в Киев е кошмарно...Но къде е истината...?
        Оранжевата революция се провали....Изборите минаха демократично под наблюдението на наблюдатели...Нормална демократична практика...
        Откъде дойдоха тези запалени полицай и тези убийства..? Кой има интерес от това....?
        В Европа ???
        Или са Щатите или Китай...( 100% съм сигурен , че не е Китай...)

Коментар

Щото не иска.
          Има си конституционен срок на провеждане на избори. Не може ако на 5-10% от населението му хрумне че не иска да чака срока да се правят избори.
          Същото се отнася и за България.

Впрочем защо Плевнелиев не си подава оставката след като му я искат от няколко месеца?
          При това рейтингът му е смешно малък. Очевидно че не става за президент.
          Защо не си я подава бе математико?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• dddd +++

Това за съжаление не може и няма да бъде разбрано от промитите комуномозъци и руски подлоги, тка че кръвта е неизбежна. Но поне ще си заслужава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Доколкото съм запознат ... източната част е промишлената а западната е селскостопанската....
              Източната е вързана с русия и се крепи изкуствено от руската икономика а западната с ЕС..
              На ЕС им трябва Източната част защото западната ще ги изцица.... по разни програми за селските райони...
              Сигурен съм ,че Янукович има поне 70 % от гласовете на Изток...
              Така ,че убииството ще разпали гражданската война на 100 %....
              Нали го свалиха през 2004 г и пак дойде на власт ,задайте си въпроса ... защо...
              При колапс и МВФ идва Макгърч... а там милост няма... да му мислят...западняците...
              Източните райони до Днепър ще се отцепят.. няма да плащат те обеда....
              Монти, воЙната вече е ФАКТ...
              "Мирните протестиращи" ГРАБЯТ казарми и военни складове (да живее свободата и демокрацията ... налЕ)...
              Точно ФАКТА, че пак ЧРЕЗ ИЗБОРИ е показателен...
              Но този път няма да дойде МВФ, а ...
              Ще видим кой ще превари ...
              Както казах, ЖАЛНА ИМ МАЙКА на украинците...
              Вече започнаха да изкупуват кой каквото свари от магазините...
              Гледайте Сирия.. Тук СЦЕНАРИЯТ Е СЪЩИЯТ...
              Да живее демокрацията !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Сори, ама Украйна не напада никой, както и Сирия.

А оня в Грузия (му забравих името) не знам някой да е искал да го сваля.

А Кличко дали и доколко ще бъде във властта, мисля зависи от резултатите от изборите.
                Преебан Швили май беше

Та да си дойдем на думата, смяна на власт в една демокрация се прави с избори, а не с метеж, спонсориран от чужди служби!
                Не оправдавам курса на президента им, както и не оправдавам желанието на заинтересованите да използват повода на всяка цена, разбира се ако е платена от народа на Украйна

Апропо, Кличко изглежда пич и мъжкар, а за ограбване на народ се търси пу..ка, та май му казаха да си се занимава с бокс, най-добре

Коментар

.......знам само, че един не малък процент са в немски банки...
                  ААаАААХХХААААааххахаа.....Ебати, ама вие верно току що кацате на планетата бе, хора. Цял ден се опитвам да обясня, че всичко, което се случва в момента в Украйна е дирижирано и от Европа / САЩ и от Русия и всеки си е прибрал пая, а тук някои хора още ми говорят за схеми, революции и пр.

Кофти за тъпите украинци. Сами се наебаха, ама трябваше и те да видят как стават нещата. Още след оня разговор, в който се казва, че Кличко е аут трябваше да им светне реотана, ама.....Аре сега на пързалката!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Хахахаха. Наистина малка разлика с големи последици. Догодина Русия ще е със спад на БВП.
                    Съгласен съм напълно. От известно време внимателно наблюдавам статистическите им данни. Зависнали са в състояние на нулев растеж и бавно затъване при цена на петрола 110 долара. Не ми се мисли каква катастрофа би бил спад под 70. За мен Русия, Австралия, ЮАР са най-рисковите икономики. Никой нормален човек не би инвестирал пари в Руската икономика при тези рискове и задълбочаващите се опасности от все по твърда диктатура и ограничаване на правата. Там няма никакви гаранции за живот, свобода и собственост. В рамките на 15 години 90 процента от електроенергията в света ще бъде възобновяема и 80 процента от новопроизведените автомобили ще бъдат електрически. Това означава нулев износ на въглища и уран и спад с 60 процента на физическия обем н петрол и природен газ. Цените ще бъдат около 30 процента от сегашните. Накратко около 30 процента от руската икономика ще изчезне в рамките на десетилетие. Това е огромно сътресение за което не са готови.
                    В Украйна ситуацията е ясна. Където е стъпил руски ботуш без кръв не си е отишъл. Човешкия живот за тях няма стойност. Те все още не са заклеймили Ленин следователно за считат за парилно избиването на над 10 милиона руснаци в рамките на няколко години. Нищо старо не са забравили. Нищоново не са научили.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      И къде мислиш че са им парите. Милиарди не се държат на Сейшелите. Държат се в държави със стабилни институции. А държавите със стабилни институции им ги блокират.
                      УУеееУЕЕЕ.....И вие тука сте се събрали само инвеститор. Не'ам думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                        ХХХАаахахахха.....А Янукович и бандата разбираш ли, не са им оставили вътре още януари само копейки и малко гевреци да хапнат хората.
                        Не мога да ги мисля къде какво са им оставили, знам само, че един не малък процент са в немски банки, нещо ги тегли (персонално, щото народа го бутат на изток) към Германия милите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                          ХХХАаахахахха.....А Янукович и бандата разбираш ли, не са им оставили вътре още януари само копейки и малко гевреци да хапнат хората.
                          И къде мислиш че са им парите. Милиарди не се държат на Сейшелите. Държат се в държави със стабилни институции. А държавите със стабилни институции им ги блокират.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Че защо тогава опозицията в Украйна не чака да дойдат изборите, ами иска със сила да свали конституционно избрания президент. При това президентът им предложи премиерския пост. Що не го искаха?

А грузинският американски лизач е Саакашвили. Сега се е преселил в САЩ и продължава да лиже американски за...ци.

Коментар

Ама ти сериозно ли, я прочети това http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...v-kiev-6005920
                              а освен това вече блокираха и авоарите в ЕС на янукович и банда...

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                                Всъщност четири с тоя на Пламен Орешарски но, няма значение. Трол, искаш ли да знаеш твоето IP и това на robert ????
                                Това да не е един лалугер на име Роберт... и носи шапка?

Коментар

Working...
                                X