Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеА Янукович що не си подаде оставката и да се яви на избори и да ги спечели?
ЦЕЛТА е постигната...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАма ти сериозно ли, я прочети това http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...v-kiev-6005920
а освен това вече блокираха и авоарите в ЕС на янукович и банда...
- да не се доставя военна и полицейска техника...
- да се замразят авоарите на 20 човека и да ги сложат в черен списък за визите...
...
"...защото протестите в Украйна били мирни."....
Баххх тези стандарти..!!!
Въоръжени с автомати и снайпери протестиращи, палещи с напалм наредени като бирени бутилки полицай........
Баххх тази демокрация....
Това което става в Киев е кошмарно...Но къде е истината...?
Оранжевата революция се провали....Изборите минаха демократично под наблюдението на наблюдатели...Нормална демократична практика...
Откъде дойдоха тези запалени полицай и тези убийства..? Кой има интерес от това....?
В Европа ???
Или са Щатите или Китай...( 100% съм сигурен , че не е Китай...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеА Янукович що не си подаде оставката и да се яви на избори и да ги спечели?
Има си конституционен срок на провеждане на избори. Не може ако на 5-10% от населението му хрумне че не иска да чака срока да се правят избори.
Същото се отнася и за България.
Впрочем защо Плевнелиев не си подава оставката след като му я искат от няколко месеца?
При това рейтингът му е смешно малък. Очевидно че не става за президент.
Защо не си я подава бе математико?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДоколкото съм запознат ... източната част е промишлената а западната е селскостопанската....
Източната е вързана с русия и се крепи изкуствено от руската икономика а западната с ЕС..
На ЕС им трябва Източната част защото западната ще ги изцица.... по разни програми за селските райони...
Сигурен съм ,че Янукович има поне 70 % от гласовете на Изток...
Така ,че убииството ще разпали гражданската война на 100 %....
Нали го свалиха през 2004 г и пак дойде на власт ,задайте си въпроса ... защо...
При колапс и МВФ идва Макгърч... а там милост няма... да му мислят...западняците...
Източните райони до Днепър ще се отцепят.. няма да плащат те обеда....
"Мирните протестиращи" ГРАБЯТ казарми и военни складове (да живее свободата и демокрацията ... налЕ)...
Точно ФАКТА, че пак ЧРЕЗ ИЗБОРИ е показателен...
Но този път няма да дойде МВФ, а ...
Ще видим кой ще превари ...
Както казах, ЖАЛНА ИМ МАЙКА на украинците...
Вече започнаха да изкупуват кой каквото свари от магазините...
Гледайте Сирия.. Тук СЦЕНАРИЯТ Е СЪЩИЯТ...
Да живее демокрацията !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСори, ама Украйна не напада никой, както и Сирия.
А оня в Грузия (му забравих името) не знам някой да е искал да го сваля.
А Кличко дали и доколко ще бъде във властта, мисля зависи от резултатите от изборите.
Та да си дойдем на думата, смяна на власт в една демокрация се прави с избори, а не с метеж, спонсориран от чужди служби!
Не оправдавам курса на президента им, както и не оправдавам желанието на заинтересованите да използват повода на всяка цена, разбира се ако е платена от народа на Украйна
Апропо, Кличко изглежда пич и мъжкар, а за ограбване на народ се търси пу..ка, та май му казаха да си се занимава с бокс, най-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение.......знам само, че един не малък процент са в немски банки...
Кофти за тъпите украинци. Сами се наебаха, ама трябваше и те да видят как стават нещата. Още след оня разговор, в който се казва, че Кличко е аут трябваше да им светне реотана, ама.....Аре сега на пързалката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахахаха. Наистина малка разлика с големи последици. Догодина Русия ще е със спад на БВП.
В Украйна ситуацията е ясна. Където е стъпил руски ботуш без кръв не си е отишъл. Човешкия живот за тях няма стойност. Те все още не са заклеймили Ленин следователно за считат за парилно избиването на над 10 милиона руснаци в рамките на няколко години. Нищо старо не са забравили. Нищоново не са научили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ къде мислиш че са им парите. Милиарди не се държат на Сейшелите. Държат се в държави със стабилни институции. А държавите със стабилни институции им ги блокират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеХХХАаахахахха.....А Янукович и бандата разбираш ли, не са им оставили вътре още януари само копейки и малко гевреци да хапнат хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеХХХАаахахахха.....А Янукович и бандата разбираш ли, не са им оставили вътре още януари само копейки и малко гевреци да хапнат хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧе защо тогава опозицията в Украйна не чака да дойдат изборите, ами иска със сила да свали конституционно избрания президент. При това президентът им предложи премиерския пост. Що не го искаха?
А грузинският американски лизач е Саакашвили. Сега се е преселил в САЩ и продължава да лиже американски за...ци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАма ти сериозно ли, я прочети това http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...v-kiev-6005920
а освен това вече блокираха и авоарите в ЕС на янукович и банда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеВсъщност четири с тоя на Пламен Орешарски но, няма значение. Трол, искаш ли да знаеш твоето IP и това на robert ????
Коментар
Коментар