IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• (

Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
    Ти щот получаваш втечнен през ЛНГ-терминала у вас, нале? Спирай дискавърито и идвай на село, чека те мотика...
    Прекалявяш... !!!
    Това не го пише в Уукипедията ...
    Моля Ви за уважение... сега
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
      мх, така другарю, ама с милювския си мозък друго не мое да измислиш-ено време громяхте фашягите, сига комунягите, утре да се готвят марсианците, нъл тъй?
      плувай, рибо...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Мъка, мъка, червеноперките пляскат, пляскат на сухо и отварят едни големи устета ама кислорода (аргументите, демек, ако въобще е имало такива) свършва, свършва...и усещат, че скоро са в тигана...
        мх, така другарю, ама с милювския си мозък друго не мое да измислиш-ено време громяхте фашягите, сига комунягите, утре да се готвят марсианците, нъл тъй?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Между другото в момента Австралия строи един от най-големите терминали за износ на втечнен газ, като с него ще се превърне в реален конкурент на Катар.

Цената на газа е обречена да пада, а с нея и властта в Русия
          Лелееее ...
          Ами защо до момента, арабите НЕ са заляли света с втечнен газ... ???
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Между другото в момента Австралия строи един от най-големите терминали за износ на втечнен газ, като с него ще се превърне в реален конкурент на Катар.

Ти щот получаваш втечнен през ЛНГ-терминала у вас, нале? Спирай дискавърито и идвай на село, чека те мотика...

Коментар

• Мъка, мъка, червеноперките пляскат, пляскат на сухо и отварят едни големи устета ама кислорода (аргументите, демек, ако въобще е имало такива) свършва, свършва...и усещат, че скоро са в тигана...

Коментар

...

Американците не са решили не са свалили Путин, просто като набързо раздадат разрешения за износ на газ. До момента това азиатско джудже не им се пречкаше кой знае колко, но вече взе да си вярва прекалено и почна да дразни цивилизованите държави.
                Гледай само да не стане грешка...

Коментар

• Между другото в момента Австралия строи един от най-големите терминали за износ на втечнен газ, като с него ще се превърне в реален конкурент на Катар.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    В Украйна ситуацията е ясна. Където е стъпил руски ботуш без кръв не си е отишъл.
                    Стига лъга бе!
                    Имаше ли руски войски в Източна Германия, в Полша, в Унгария, в Чехословакия?
                    Имаше ли в Естония, Литва и Латвия?
                    Кажи бе разбирач с мухлясъл мозък?
                    С война ли си отидоха?
                    Русия с кръв завоюва тези държави, ама БЕЗ КРЪВ ги отстъпи.

Само че мантрите на американските подлоги така са се просмукали в задръстените ви мозъци, че не можете да родите едно нормално съждение самостоятелно.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                      Пич, как можеш да го твърдиш това, когато аз РАБОТЯ в сферата и категорично ти заявявам, че това са пълни глупости !!!
                      Айде сегА ...
                      Човека ти казва, какво пише в интернет, ти ми спориш ??? ...
                      Ще ми работи той...
                      КОМУНИСТ !!!
                      РУБЛАДЖИЯ !!!

Коментар

Пич, как можеш да го твърдиш това, когато аз РАБОТЯ в сферата и категорично ти заявявам, че това са пълни глупости !!!
                        Като прочетеш тоя бисер и разбираш че е безсмислена всякаква комуникация повече с такъв субект.Въпиюща неграмотност и тотална липса на елементарни познания.Което не пречи да се демонстрира самочувствие...

Коментар

Фантасмагории са но дори да приемем за момент че са истина , сурвините за производството на автомобили , волтаици и т.н. - главно метали също ги има в изобилие в Руската една шеста от света. Няма да имат енергиини продукти ще имат износ на метали .....е и

Този сюжет по скоро тлябва да стряска съня на арабските шеихове не на Руснаците.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Съгласен съм напълно. От известно време внимателно наблюдавам статистическите им данни. Зависнали са в състояние на нулев растеж и бавно затъване при цена на петрола 110 долара. Не ми се мисли каква катастрофа би бил спад под 70. За мен Русия, Австралия, ЮАР са най-рисковите икономики. Никой нормален човек не би инвестирал пари в Руската икономика при тези рискове и задълбочаващите се опасности от все по твърда диктатура и ограничаване на правата. Там няма никакви гаранции за живот, свобода и собственост. В рамките на 15 години 90 процента от електроенергията в света ще бъде възобновяема и 80 процента от новопроизведените автомобили ще бъдат електрически. Това означава нулев износ на въглища и уран и спад с 60 процента на физическия обем н петрол и природен газ. Цените ще бъдат около 30 процента от сегашните. Накратко около 30 процента от руската икономика ще изчезне в рамките на десетилетие. Това е огромно сътресение за което не са готови.
                            В Украйна ситуацията е ясна. Където е стъпил руски ботуш без кръв не си е отишъл. Човешкия живот за тях няма стойност. Те все още не са заклеймили Ленин следователно за считат за парилно избиването на над 10 милиона руснаци в рамките на няколко години. Нищо старо не са забравили. Нищоново не са научили.
                            В същото време Китай има свръх мощности за добив на стомана, които натискат цената и. А преминаването на Китай от инвестиционно поддържан растеж към потребителска икономика ще намали значително цените на всички ресурси. Американците имат законова забрана за износ на петрол, но няма такава забрана за износ на газ. Те реално не изнасят газ, само защото има много бюрократични пречки, които рано или късно ще бъдат преодолени. това веднага ще намали цената на газта в световен мащаб. Повечето държави от западна европа имат ЛНГ терминали и нямат проблем да внасят газ от където си искат. И до нас съвсем наблизо има - в Солун. но нашите продажни политици бавят газовата връзка със Солун за да си стоим зависими от Русия.

вече обаче се разработват и кораби и в действителност вече има опериращи кораби които действат като терминали. За тях инфраструктурата е доста по-евтина от милиардите които иначе трябват за терминал. Така че е достатъчно една държава да има излаз към море и вече само желание и трябва за да си диверсифицира газовите доставки.

Газпром като източник на влияние е концепция от миналия век. Тази "тръба" която местните червени чугуни смятат за толкова важна отдавна не е важна. Освен за шепа източноевропейски държави.

Американците не са решили не са свалили Путин, просто като набързо раздадат разрешения за износ на газ. До момента това азиатско джудже не им се пречкаше кой знае колко, но вече взе да си вярва прекалено и почна да дразни цивилизованите държави.

Коментар

Съгласен съм напълно. От известно време внимателно наблюдавам статистическите им данни. Зависнали са в състояние на нулев растеж и бавно затъване при цена на петрола 110 долара. Не ми се мисли каква катастрофа би бил спад под 70. За мен Русия, Австралия, ЮАР са най-рисковите икономики. Никой нормален човек не би инвестирал пари в Руската икономика при тези рискове и задълбочаващите се опасности от все по твърда диктатура и ограничаване на правата. Там няма никакви гаранции за живот, свобода и собственост. В рамките на 15 години 90 процента от електроенергията в света ще бъде възобновяема и 80 процента от новопроизведените автомобили ще бъдат електрически. Това означава нулев износ на въглища и уран и спад с 60 процента на физическия обем н петрол и природен газ. Цените ще бъдат около 30 процента от сегашните. Накратко около 30 процента от руската икономика ще изчезне в рамките на десетилетие. Това е огромно сътресение за което не са готови.
                              В Украйна ситуацията е ясна. Където е стъпил руски ботуш без кръв не си е отишъл. Човешкия живот за тях няма стойност. Те все още не са заклеймили Ленин следователно за считат за парилно избиването на над 10 милиона руснаци в рамките на няколко години. Нищо старо не са забравили. Нищоново не са научили.
                              дай личен пример, другарю-тури си една перка, един панел и един...котел! и долу ръцете от шалтера-откачат те и ще громиш и ти Путин и руснаците и занзибарците

Коментар

Хахахаха. Наистина малка разлика с големи последици. Догодина Русия ще е със спад на БВП.
                                От 15 юни до 27 юни.

Коментар

Working...
                                X