IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    ти пак не по темата, Темата е: либо кайзер, либо царь!
    Абе интересно племе сте вие рубладжийските комунисчета.
    Плюете по запада - меки китки, империалисти, гнъсни капиталисти, долнопробни печалбари, ама искате да карате немски коли, да пиете френско вино, да имате швейцарски часовници, да носите италиански обувки, децата ви да учат я в Щатите, я в Англия или Германия, да ходите на ски в Алпите и на море на Френската или Италианската ривиера.
    Аз досега не съм чул някой да е казал - моето дете ще учи в Масква, или например - ще отида в Сочи на лятна почивка, или - с горд глас - купих си последен модел Лада Самара.
    Ако разберете, че самолета в който се возят вашите деца е ТУ 134, ще се кръстите през пет минути в църквата барем кацне безаварийно. Парите си държите в западни банки, досега не съм чул някой гордо да каже - открих си депозит в еди коя си Масковска банка.
    Тук търгувате на форекс - евро долар, долар/британски паунд, канадски долар, новозеландски долар... Никой не съм чул да търгува руска рубла/казахстански тенге например.
    Купувате акции на NYSE или DAX, поне аз не съм видял някой да се е осмелил да купува беларуски акции например.
    Държите си парите в евро или долари, не съм чул да ги държите в руски рубли.

А същевременно през цялото време лаете и се пенявите срещу същите тия хора, които ви дават всичките тези блага. И правите свирки на рашките. Много странно, направо шизофренично поведение.
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
      Абе Макс, прави силно впечатление, че на ника си сложил емблемата на М серията на БМВ. БМВ не е ли казионна марка на гнъсните имперски западни упадъчни дегенерати?
      Земи сложи една могъща емблема на ... лада нива например, че за друго не се сещам.
      ти пак не по темата, Темата е: либо кайзер, либо царь!

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        Абе Макс, прави силно впечатление, че на ника си сложил емблемата на М серията на БМВ. БМВ не е ли казионна марка на гнъсните имперски западни упадъчни дегенерати?
        Земи сложи една могъща емблема на ... лада нива например, че за друго не се сещам.
        Не ве това е М като Московец.

Коментар

• Абе Макс, прави силно впечатление, че на ника си сложил емблемата на М серията на БМВ. БМВ не е ли казионна марка на гнъсните имперски западни упадъчни дегенерати?
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
            Алоооо, анализаторе, спри да се излагаш с такива постове. Вземи прочети малко повече и по-малко пиши преди да имаш необходимите знания
            Алоо, преди да се правиш на умен бъди сигурен, че приказваш верни неща, а не глупости Защото глупостта изпъква много лесно.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...tion_terminals

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Че те изнасят и то здраво. България е между малкото държави които не ползват техен газ. Въпроса е като почне да изнася и Австралия, а в последствие и САЩ какво ще се случи с цената. Защото един терминал струва над 2 милиарда, но ако разликата между руския газ и втечнения газ си заслужава икономически тези терминали вече ще се строят не само с цел диверсификация, а и от чисто икономически причини.
              Алоооо, анализаторе, спри да се излагаш с такива постове. Вземи прочети малко повече и по-малко пиши преди да имаш необходимите знания

Коментар

• Смерть Януковича. Да здравствует свобода!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Всички ние сме украинци

Пожелавам ви добре дошли в Европа.
                  Соросоидното племе за кинти ще квичи и че са Араби, ако требе...

Запада се е хванал, като удавник за сламка за пазара и суровините на Украйна, разбира се и красивите жени

Играта на пиндосляците е друга, възможността за преместване на бази на изток.... Русия е целта, Украйна е Сталинград в момента

Коментар

Принято постановление о прекращении контртеррористической операции на Украине
                    http://vz.ru/news/2014/2/21/673657.html
                    Комунистите-русофили могат дах си заврат въпросното постановление знаеш къде. Милицията и армията в Украйна се разпадат. Провинцията се е отцепила и там подлогите на Путин са са изпокрили като плъхове. Вие вече сте разгромени. И нямате никакъв избор освен да се съгласите с посредничеството на ЕС.

Коментар

Всички ние сме украинци

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0..._sme_ukrainci/

Народе на Майдан! На този площад са събрани всички народи на Украйна. Украинци от Запада и украинци от Изтока. Украинци от градовете и украинци, дошли от селата. Татари и поляци. Казаци и евреи. Има внуци на оцелелите от Голодомор, избиването чрез глад, оркестрирано от Сталин, и на тези от Баби Яр, ужасяващ символ на Шоа.

Ние в Париж имаме площада на Бастилията, където се е конституирал френският народ. Вие имате този площад на Майдан, където се установи украинският народ. И силна емоция за един гражданин на родината на правата на човека е да бъде свидетел от този площад на един изключителен момент от историята, какъвто създават само големите народи.

Арсений Яценюк, ръководител на партията на затворената "Дама от Киев" (Юлия Тимошенко), обяви от тази трибуна създаването на "паралелно правителство": и аз приветствам това правителство, произлязло от Майдан, правителство, което вече има повече легитимност от всяко друго марионетно правителство, следващо заповедите на Кремъл.

Не Европа на бюрократите, а Европа на духа

Вие, народът на Майдан, имате една мечта, която ви обединява – и вашата мечта е Европа. Не Европа на счетоводителите, а Европа на ценностите. Не Европа на бюрократите, а Европа на духа. Не Европа, уморена от самата себе си, съмняваща се в своето призвание и своя смисъл, а една пламенна, будна и героична Европа.

И наистина друго усещане е за европееца, дошъл от една Европа, която се съмнява, вече не знае коя е, нито къде отива, да открие тук този пламък. Вие ни давате урок за Европа. Припомняте ни какво чудо може да бъде Европа, ако се изтръгне от онова, което немският философ антинацист Едмунд Хусерл нарече "пепелище на голямата отврат".

Аз съм френски гражданин. Аз съм европеец федералист. Но днес, на този Майдан, който припомня на Европа нейното първоначално признание и гений, аз съм украинец. Не съм склонен впрочем да говоря за европейската мечта.

Защото няма нищо по-конкретно от Европа, олицетворена от мъжете и жените, които сте поставили начело на вашето движение – една Европа, която за всеки и за всички означава свобода, справедливо управление, борба срещу престъпната държава на олигарсите, гражданственост.

Украйна е биещото сърце на континента

Вие придавате плът на европейския проект. Придавате му съдържание и програма. Давате смисъл, не "по-чист", както казваше един френски поет, а по-точен и по-богат, на думата и на идеята за Европа.

Ето защо мисля, че истинската Европа е тук. Ето защо истинските европейци тук, на Майдан, се чувстват обединени. Ето защо Украйна не е някакъв васал на руската империя, който изпросва своята обвързаност с Европа: тя е, в този час, биещото сърце на континента – и Киев е неговата столица.

Народе на Майдан, братя от Европа! Искам да ви кажа колко много хора – в Париж, Берлин и другаде – чуха вашето послание. Знам, че се чувствате сами. Знам, че имате усещането, че сте изоставени от една Европа, която, обръщайки ви гръб, всъщност обръща гръб на своята субстанция. И това е вярно.

Но е вярно, че вие имате приятели в европейските общества. И е вярно също, че вие имате дори тук, в европейските дипломатически мисии, приятели в сянка, които в сърцето си са с вас и които работят във ваша полза.

Те са вашата надежда; но и вие – тяхната. Ако те ви изоставят, вие губите; но ако вие загубите, те губят също. Те го знаят. Ние всички го знаем.

Народи, отвоювали своя суверенитет

Милиони хора разбраха, че нашата участ се разиграва тук, върху този площад на Независимостта, който вие прекръстихте площад "Европа". И аз, при завръщането си във Франция, имам намерението да заявя високо и силно: никакви визи за разни негодници, заради които навремето Луи XIV бе наредил да гравират на оръдията му "UltimaratioRegis" (Последното основание на краля), за такива, които заплашват да дадат заповед за щурма на Майдан; замразяване на техните авоари във всички банки на Европейския съюз, както и във всички тези райски данъчни кътчета, чиито врати вече знаем да разбиваме; има цяла гама от санкции, с които демокрациите умеят да си служат – но трябва непрестанно да го повтаряме.

Народе на Майдан, една последна дума. Ще си тръгна със свито сърце, защото знам, че през следващите дни може да се случи всичко, дори най-лошото; и ако в дългата история на народите, отвоювали своя суверенитет чрез окупирането на площадите на градовете си, се сещаме за площада на Бастилията или за площада "св. Венцеслас" в Прага, или пък за атинската Агора, то как да не си спомним и за другия модел, за антимодела – този на "Тянанмън" и за въстанието, удавено в кръв?

Фанфаронството в Сочи

Но знайте, че си тръгвам, изпълнен с огромно възхищение заради смелостта, хладнокръвието, мъдростта и точната мяра, с които вие давате пример на света. Вашето оръжие, това е хладнокръвието. Вашата сила, това е спокойната ви решимост – от Лиза, лавкаджийката, до Виталий Кличко, боксьорът, който един ден може би ще бъде президент на нова Украйна – с която всички вие ми казахте, че нищо не ще възпре духа на Майдан.

И вашата сила, това е духът на отговорност, щях да кажа на дисциплина, с който поддържате барикадите си, а зад барикадите си грижите за прехраната на града, който сте освободили. Защото една и съща дума изразява грижата за града и успеха на цивилизациите. Цивилизован – на моя език, както и на езика на авторите на фреските, които през Х в. са изобразили молитвата на Дева Мария, с ръце, вдигнати в знак на мир, във вашата катедрала "Света София" – е общо име за обичащия civitas и за носителя на цивилизацията.

А вашата сила, да, това е тази висока цивилизация, въпреки, че както при народи на Европа, част от историята ви е трагична и изпълнена с престъпления. Русия не е съществувала, когато Киевска Рус е вече изгряла. Във всеки гражданин на Майдан има повече история и култура, отколкото в това фанфаронство в Сочи – този Тарзан, който е само един Попай, някакъв фалшив герой, истински враг на света София и на нейната мъдрост.

Тъкмо поради това вие ще победите. И тъкмо поради това, рано или късно, вие ще надделеете над повелителя Владимир Путин и над неговия слуга Виктор Янукович.

Честно!
                      Мислех си че последното изречение е твое.
                      Ама не би. Отворих линка.
                      В поста ти няма НИТО ЕДНА твоя буква платен герберски агитаторе!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

The Truth About The Ukraine Crisis
                        http://www.youtube.com/watch?v=NbhNBBS85mc

Тука има доста интересни неща, включително и за онази красива девойка, дето говори с народа си на английски, че била ОКРАИНКА
                        Те това беше. Ясно, без политически окраски и пр. глупости. Който иска да го гледа и да види в синтезиран вид, цялата истина около т.нар. революция в Украйна.

Жалко за украйниците. Ама е редно да си научат урока по трудния път.

Коментар

Принято постановление о прекращении контртеррористической операции на Украине
                          http://vz.ru/news/2014/2/21/673657.html
                          Добре би било да се избегне гражданската война в Украйна, ама дали не е премината границата, отвъд която са невъзможни мирни решения?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Всички ние сме украинци

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0..._sme_ukrainci/

Народе на Майдан! На този площад са събрани всички народи на Украйна. Украинци от Запада и украинци от Изтока. Украинци от градовете и украинци, дошли от селата. Татари и поляци. Казаци и евреи. Има внуци на оцелелите от Голодомор, избиването чрез глад, оркестрирано от Сталин, и на тези от Баби Яр, ужасяващ символ на Шоа.

Ние в Париж имаме площада на Бастилията, където се е конституирал френският народ. Вие имате този площад на Майдан, където се установи украинският народ. И силна емоция за един гражданин на родината на правата на човека е да бъде свидетел от този площад на един изключителен момент от историята, какъвто създават само големите народи.

Арсений Яценюк, ръководител на партията на затворената "Дама от Киев" (Юлия Тимошенко), обяви от тази трибуна създаването на "паралелно правителство": и аз приветствам това правителство, произлязло от Майдан, правителство, което вече има повече легитимност от всяко друго марионетно правителство, следващо заповедите на Кремъл.

Не Европа на бюрократите, а Европа на духа

Вие, народът на Майдан, имате една мечта, която ви обединява – и вашата мечта е Европа. Не Европа на счетоводителите, а Европа на ценностите. Не Европа на бюрократите, а Европа на духа. Не Европа, уморена от самата себе си, съмняваща се в своето призвание и своя смисъл, а една пламенна, будна и героична Европа.

И наистина друго усещане е за европееца, дошъл от една Европа, която се съмнява, вече не знае коя е, нито къде отива, да открие тук този пламък. Вие ни давате урок за Европа. Припомняте ни какво чудо може да бъде Европа, ако се изтръгне от онова, което немският философ антинацист Едмунд Хусерл нарече "пепелище на голямата отврат".

Аз съм френски гражданин. Аз съм европеец федералист. Но днес, на този Майдан, който припомня на Европа нейното първоначално признание и гений, аз съм украинец. Не съм склонен впрочем да говоря за европейската мечта.

Защото няма нищо по-конкретно от Европа, олицетворена от мъжете и жените, които сте поставили начело на вашето движение – една Европа, която за всеки и за всички означава свобода, справедливо управление, борба срещу престъпната държава на олигарсите, гражданственост.

Украйна е биещото сърце на континента

Вие придавате плът на европейския проект. Придавате му съдържание и програма. Давате смисъл, не "по-чист", както казваше един френски поет, а по-точен и по-богат, на думата и на идеята за Европа.

Ето защо мисля, че истинската Европа е тук. Ето защо истинските европейци тук, на Майдан, се чувстват обединени. Ето защо Украйна не е някакъв васал на руската империя, който изпросва своята обвързаност с Европа: тя е, в този час, биещото сърце на континента – и Киев е неговата столица.

Народе на Майдан, братя от Европа! Искам да ви кажа колко много хора – в Париж, Берлин и другаде – чуха вашето послание. Знам, че се чувствате сами. Знам, че имате усещането, че сте изоставени от една Европа, която, обръщайки ви гръб, всъщност обръща гръб на своята субстанция. И това е вярно.

Но е вярно, че вие имате приятели в европейските общества. И е вярно също, че вие имате дори тук, в европейските дипломатически мисии, приятели в сянка, които в сърцето си са с вас и които работят във ваша полза.

Те са вашата надежда; но и вие – тяхната. Ако те ви изоставят, вие губите; но ако вие загубите, те губят също. Те го знаят. Ние всички го знаем.

Народи, отвоювали своя суверенитет

Милиони хора разбраха, че нашата участ се разиграва тук, върху този площад на Независимостта, който вие прекръстихте площад "Европа". И аз, при завръщането си във Франция, имам намерението да заявя високо и силно: никакви визи за разни негодници, заради които навремето Луи XIV бе наредил да гравират на оръдията му "UltimaratioRegis" (Последното основание на краля), за такива, които заплашват да дадат заповед за щурма на Майдан; замразяване на техните авоари във всички банки на Европейския съюз, както и във всички тези райски данъчни кътчета, чиито врати вече знаем да разбиваме; има цяла гама от санкции, с които демокрациите умеят да си служат – но трябва непрестанно да го повтаряме.

Народе на Майдан, една последна дума. Ще си тръгна със свито сърце, защото знам, че през следващите дни може да се случи всичко, дори най-лошото; и ако в дългата история на народите, отвоювали своя суверенитет чрез окупирането на площадите на градовете си, се сещаме за площада на Бастилията или за площада "св. Венцеслас" в Прага, или пък за атинската Агора, то как да не си спомним и за другия модел, за антимодела – този на "Тянанмън" и за въстанието, удавено в кръв?

Фанфаронството в Сочи

Но знайте, че си тръгвам, изпълнен с огромно възхищение заради смелостта, хладнокръвието, мъдростта и точната мяра, с които вие давате пример на света. Вашето оръжие, това е хладнокръвието. Вашата сила, това е спокойната ви решимост – от Лиза, лавкаджийката, до Виталий Кличко, боксьорът, който един ден може би ще бъде президент на нова Украйна – с която всички вие ми казахте, че нищо не ще възпре духа на Майдан.

И вашата сила, това е духът на отговорност, щях да кажа на дисциплина, с който поддържате барикадите си, а зад барикадите си грижите за прехраната на града, който сте освободили. Защото една и съща дума изразява грижата за града и успеха на цивилизациите. Цивилизован – на моя език, както и на езика на авторите на фреските, които през Х в. са изобразили молитвата на Дева Мария, с ръце, вдигнати в знак на мир, във вашата катедрала "Света София" – е общо име за обичащия civitas и за носителя на цивилизацията.

А вашата сила, да, това е тази висока цивилизация, въпреки, че както при народи на Европа, част от историята ви е трагична и изпълнена с престъпления. Русия не е съществувала, когато Киевска Рус е вече изгряла. Във всеки гражданин на Майдан има повече история и култура, отколкото в това фанфаронство в Сочи – този Тарзан, който е само един Попай, някакъв фалшив герой, истински враг на света София и на нейната мъдрост.

Тъкмо поради това вие ще победите. И тъкмо поради това, рано или късно, вие ще надделеете над повелителя Владимир Путин и над неговия слуга Виктор Янукович.

Коментар

Така е, вие комунистите-русофили се отличавате с неистовото желание да изтребите украинския народ. Но той ви победи на Евромайдан и вашият евразийски съюз отиде на бунището на историята...

Путин е следващия

Викаш, след като Демократизаторите оцапахте гащите в сирия... прехвърлихте муджахидините и ислямистите в киев... дева паянтовите ви китки дева

Коментар

• Добре че Украйнците не са като нас дришльовци и овцевъди. Прошка няма да има за никой. Да живее революцията.
                                Last edited by Big6ha; 21.02.2014, 00:10.

Коментар

Working...
                                X