IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
    Никой не спори за това , просто чуждо поклонничеството пред Русия често минава граници .
    И обратно !

Last edited by robert; 21.02.2014, 12:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
      И Русия и САЩ са велики държави с история и постижения.
      Спор коя е по велика е глупав и безмислен, особено на фона на обрулена България.
      Имаме интерес от баланс, а не от отричане постиженията на едната , за сметка на другата.
      Никой не спори за това , просто чуждо поклонничеството пред Русия често минава граници .

Коментар

• И Русия и САЩ са велики държави с история и постижения.
        Спор коя е по велика е глупав и безмислен, особено на фона на обрулена България.
        Имаме интерес от баланс, а не от отричане постиженията на едната , за сметка на другата.

Коментар

• Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Акции не си купуваме нито на руски нито на западни фирми никакви
            Не се возим на никакви самолети а на Боинг изобщо
            Не носим н икакви часовници телефона показва часа
            На ски не ходим дори в България
            Не караме немски коли а японски скоро ще минем на китайски правят ги наблизо
            Парите си държим в български банки руски просто няма
            Форекс не търгуваме
            Парите си държим в левове
            Детето не учи в Русия щото има визи и няма как това да се случи
            Ако имах възможност с удоволствие бих живял в Санкт Петербург или Москва щото няма глупаци в изобилие като тук и най вече гнусни мангали
            И не сме нито комунисти нито рубладжии а нормални обикновени хора.
            А специално ти какво искаш и какви проблеми имаш предполагам никого не вълнува все пак тука не сме душевни психотерапевти
            Абе Пеше, не че искам толкова да знам, ама от чисто любопитство - ти да не живееш в землянка бе брат? И като Митко Палаузов - да не би да вечеряш суров лук?
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• А ето ги къде са номер 1 :

"Високата степен на преждевременната смъртност в Русия се дължи главно на големия прием на алкохол, основно водка, съобщава Би Би Си, предаде БГНЕС.

Ново проучване показва, че 25% от руските мъже умират преди да навършат 55 години, а повечето смъртни случаи са заради алкохол. За сравнение, този процент във Великобритания е 7 на сто.

Причините за смъртта включват заболявания на черния дроб и алкохолно натравяне. Честа причина за смърт са също инцидентите и пиянските скандали."

Read more: http://asia.actualno.com/Vodkata-e-v...#ixzz2twKnXIxF

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                СВ-Т-90С/А, СМ-наистина е само един екземпляр, засега, готви се и Армата; БМП-3М/Ф, Спрут-СД, БМД-та, Вена, Смерч, Искандер, МСТА-С, масово влиза новата индивидуална екипировка, на нивото, че май и отгоре на Драгон скин-а; в перспектива се чака и Коалиция-СВ...
                ВВС-Су-35, довършват ПАК-ФА, МиГ-29К/КУБ;
                ПВО-абосолютно без аналог са: С-400, Панцир-С1, в перспектива СМ, Тунгуската, Тор-М2, БУК-М2, работи се здраво по М3...в перспектива С-500, абсолютно боеспособна с-ма за ПРО около Москва;
                РЛС-влизат Небо-серията масово от няколко години-УЕ, МЕ и т.н., в добавка нови с-ми за РЕБ-Красухите и т.н.
                ВМС-подводните им лодки, проект 636 и развитие, относно вътрешните-строят се нови ядрени ракетни крайцери, надводния флот, засега само по-малки кораби, ще видим за самолетоносач/чи, ще я докарат ли...
                РВСН-тук мисля, че само Топол-М в самоходен у силозен вариант, плюс Ярс-а са достатъчни, но се готви и май нов БЖРК, щот бая рано бастисаха Скалпела...
                Те такива истории
                Много труд си фърлил ама напразно . Всичко туй дет си го изредил е технология от 80-те . Чича-ти Сам е в друга епоха вече - роботизира войната . Вземете прочетете за навлизането на роботите в армията , за дроните , за това че се планира монтирането на първото лазарно оръдие на кораб , за монтирането на релсовото оръдие на кораб и т.н.

Къде са руските университети в ТОП 100 на световните ?
                Къде са руските Нобелови лауряти ?
                Къде са им постиженията във фармацията и медицината ?

Русия е епохално остаряла примирете се !

Коментар

• Факи кво стана с американците нещо май ги порнаха изотзадзе..Канадците по голям го извадиха

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                    Абе интересно племе сте вие рубладжийските комунисчета.
                    Плюете по запада - меки китки, империалисти, гнъсни капиталисти, долнопробни печалбари, ама искате да карате немски коли, да пиете френско вино, да имате швейцарски часовници, да носите италиански обувки, децата ви да учат я в Щатите, я в Англия или Германия, да ходите на ски в Алпите и на море на Френската или Италианската ривиера.
                    Аз досега не съм чул някой да е казал - моето дете ще учи в Масква, или например - ще отида в Сочи на лятна почивка, или - с горд глас - купих си последен модел Лада Самара.
                    Ако разберете, че самолета в който се возят вашите деца е ТУ 134, ще се кръстите през пет минути в църквата барем кацне безаварийно. Парите си държите в западни банки, досега не съм чул някой гордо да каже - открих си депозит в еди коя си Масковска банка.
                    Тук търгувате на форекс - евро долар, долар/британски паунд, канадски долар, новозеландски долар... Никой не съм чул да търгува руска рубла/казахстански тенге например.
                    Купувате акции на NYSE или DAX, поне аз не съм видял някой да се е осмелил да купува беларуски акции например.
                    Държите си парите в евро или долари, не съм чул да ги държите в руски рубли.

А същевременно през цялото време лаете и се пенявите срещу същите тия хора, които ви дават всичките тези блага. И правите свирки на рашките. Много странно, направо шизофренично поведение.
                    Акции не си купуваме нито на руски нито на западни фирми никакви
                    Не се возим на никакви самолети а на Боинг изобщо
                    Не носим н икакви часовници телефона показва часа
                    На ски не ходим дори в България
                    Не караме немски коли а японски скоро ще минем на китайски правят ги наблизо
                    Парите си държим в български банки руски просто няма
                    Форекс не търгуваме
                    Парите си държим в левове
                    Детето не учи в Русия щото има визи и няма как това да се случи
                    Ако имах възможност с удоволствие бих живял в Санкт Петербург или Москва щото няма глупаци в изобилие като тук и най вече гнусни мангали
                    И не сме нито комунисти нито рубладжии а нормални обикновени хора.
                    А специално ти какво искаш и какви проблеми имаш предполагам никого не вълнува все пак тука не сме душевни психотерапевти

Коментар

• Върховната рада на Украйна сложи край на терора
                      http://dnes.dir.bg/news/ukrina-varho...16175304?nt=10

Айде на Мегдана метат и песни пеят .......зрелището свърши
                      http://www.youtube.com/watch?v=Y_LFrMcoEm4
                      Last edited by ТАТО; 21.02.2014, 08:10.
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Дали ще има топки Орешарски?
                        ей болен човек си и това е.по големи простотии във форумите на инвестора от твоите няма.поклон най големия си.сигурно си завършил някаде някой университет по простотия с отличен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Скъпи саратници, по всичко личи че в Украйна ще има гражданска война и разцепване на териотирията на отделни държави.
                          Това е уникален шанс за България да се договори с Русия, като ганична страна на Украйна да извлече максимални дивиденти, с които да имаме водеща роля в региона.
                          По най-бързия начин трябва БА да мобилизира военоморския флот и да го изпрати незабавно с цялата си ударна мощ към Украйна, под формата на мироопазваща мисия.
                          Мисля че имаме уникалния шанс да иаме за първи път през последните 600г. военна база извън териоторията ни в чужда държава!
                          Естествено пред евро мишоците (ЕК), ще използваме претекста че в Украйна има 3 милиона българи на които ще помагаме!
                          Дали ще има топки Орешарски?
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            Абе интересно племе сте вие рубладжийските комунисчета.
                            Плюете по запада - меки китки, империалисти, гнъсни капиталисти, долнопробни печалбари, ама искате да карате немски коли, да пиете френско вино, да имате швейцарски часовници, да носите италиански обувки, децата ви да учат я в Щатите, я в Англия или Германия, да ходите на ски в Алпите и на море на Френската или Италианската ривиера.
                            Аз досега не съм чул някой да е казал - моето дете ще учи в Масква, или например - ще отида в Сочи на лятна почивка, или - с горд глас - купих си последен модел Лада Самара.
                            Ако разберете, че самолета в който се возят вашите деца е ТУ 134, ще се кръстите през пет минути в църквата барем кацне безаварийно. Парите си държите в западни банки, досега не съм чул някой гордо да каже - открих си депозит в еди коя си Масковска банка.
                            Тук търгувате на форекс - евро долар, долар/британски паунд, канадски долар, новозеландски долар... Никой не съм чул да търгува руска рубла/казахстански тенге например.
                            Купувате акции на NYSE или DAX, поне аз не съм видял някой да се е осмелил да купува беларуски акции например.
                            Държите си парите в евро или долари, не съм чул да ги държите в руски рубли.

А същевременно през цялото време лаете и се пенявите срещу същите тия хора, които ви дават всичките тези блага. И правите свирки на рашките. Много странно, направо шизофренично поведение.
                            Евала за написаното.Много точно.Пожелавам ти само да си си пооправиш портофолиото в BG акции и на нагоре пич.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Е за какво ми постваш този линк, 21 държави имат LNG терминали за регазификация което е много малка част от консумацията. Виж тази красноречива картинка на линка отдолу. Ако се махнат Япония, Корея и Испания останалия пазар е много малък. И през 2013 не е много променена от 2010 откогато е графиката... И когато руснаците имат капацитет да започнат да доставят повече за Азия(Китай, Япония и Корея) от LNG termials и чрез планираната тръба за китай Австралийците ще могат да доставят само на Индия и други по-близки държави -тогава банките финансирали тези нови кораби ще станат собственици на много от тях както сега в момента са собственици на карго кораби, които бездействат...

https://www.google.bg/search?q=globa...ar%3B800%3B642
                              LNG пазара расте всяка година и то доста бързо. И ще продължава да расте. В момента това което му действа отрицателно са относително по-високите цени на тази газ поради високите инвестиции. Но когато САЩ и Австралия излязат на пазара това ще бутне надолу цените на газта. Включително и за Русия. Няма голямо значение дали Русия ще доставя газ и в Азия или не. Въпросът е каква ще е цената на доставката. А цената ще е все по-ниска - точно защото има много играчи. В момента Катар е с най-голям дял, скоро Австралия ще го достигне, САЩ вече строят терминали и до година две има сериозна вероятност да вземат да изнасят.

И къде отива важността на руската тръба в политически план - ами отива на боклука. Само преди 15 години се смяташе че Газпром държи 2/3 от световните залежи на газ. Какво е положението сега - САЩ вече задмина Русия по добив. Иран задмина Русия по доказани залежи, Китай имат сериозни собствени залежи. От 2/3 делът на руснаците падна до под 20%.

Обаче продължават да се правят на велики. че то Катар има залежи на 2/3 от тези на Русия пък не са тръгнали да се държат като световен хегемон заради това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Алоо, преди да се правиш на умен бъди сигурен, че приказваш верни неща, а не глупости Защото глупостта изпъква много лесно.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...tion_terminals
                                Е за какво ми постваш този линк, 21 държави имат LNG терминали за регазификация което е много малка част от консумацията. Виж тази красноречива картинка на линка отдолу. Ако се махнат Япония, Корея и Испания останалия пазар е много малък. И през 2013 не е много променена от 2010 откогато е графиката... И когато руснаците имат капацитет да започнат да доставят повече за Азия(Китай, Япония и Корея) от LNG termials и чрез планираната тръба за китай Австралийците ще могат да доставят само на Индия и други по-близки държави -тогава банките финансирали тези нови кораби ще станат собственици на много от тях както сега в момента са собственици на карго кораби, които бездействат...

https://www.google.bg/search?q=globa...ar%3B800%3B642

Коментар

Working...
                                X