Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеИ Русия и САЩ са велики държави с история и постижения.
Спор коя е по велика е глупав и безмислен, особено на фона на обрулена България.
Имаме интерес от баланс, а не от отричане постиженията на едната , за сметка на другата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАкции не си купуваме нито на руски нито на западни фирми никакви
Не се возим на никакви самолети а на Боинг изобщо
Не носим н икакви часовници телефона показва часа
На ски не ходим дори в България
Не караме немски коли а японски скоро ще минем на китайски правят ги наблизо
Парите си държим в български банки руски просто няма
Форекс не търгуваме
Парите си държим в левове
Детето не учи в Русия щото има визи и няма как това да се случи
Ако имах възможност с удоволствие бих живял в Санкт Петербург или Москва щото няма глупаци в изобилие като тук и най вече гнусни мангали
И не сме нито комунисти нито рубладжии а нормални обикновени хора.
А специално ти какво искаш и какви проблеми имаш предполагам никого не вълнува все пак тука не сме душевни психотерапевтиМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
А ето ги къде са номер 1 :
"Високата степен на преждевременната смъртност в Русия се дължи главно на големия прием на алкохол, основно водка, съобщава Би Би Си, предаде БГНЕС.
Ново проучване показва, че 25% от руските мъже умират преди да навършат 55 години, а повечето смъртни случаи са заради алкохол. За сравнение, този процент във Великобритания е 7 на сто.
Причините за смъртта включват заболявания на черния дроб и алкохолно натравяне. Честа причина за смърт са също инцидентите и пиянските скандали."
Read more: http://asia.actualno.com/Vodkata-e-v...#ixzz2twKnXIxF
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеСВ-Т-90С/А, СМ-наистина е само един екземпляр, засега, готви се и Армата; БМП-3М/Ф, Спрут-СД, БМД-та, Вена, Смерч, Искандер, МСТА-С, масово влиза новата индивидуална екипировка, на нивото, че май и отгоре на Драгон скин-а; в перспектива се чака и Коалиция-СВ...
ВВС-Су-35, довършват ПАК-ФА, МиГ-29К/КУБ;
ПВО-абосолютно без аналог са: С-400, Панцир-С1, в перспектива СМ, Тунгуската, Тор-М2, БУК-М2, работи се здраво по М3...в перспектива С-500, абсолютно боеспособна с-ма за ПРО около Москва;
РЛС-влизат Небо-серията масово от няколко години-УЕ, МЕ и т.н., в добавка нови с-ми за РЕБ-Красухите и т.н.
ВМС-подводните им лодки, проект 636 и развитие, относно вътрешните-строят се нови ядрени ракетни крайцери, надводния флот, засега само по-малки кораби, ще видим за самолетоносач/чи, ще я докарат ли...
РВСН-тук мисля, че само Топол-М в самоходен у силозен вариант, плюс Ярс-а са достатъчни, но се готви и май нов БЖРК, щот бая рано бастисаха Скалпела...
Те такива истории
Къде са руските университети в ТОП 100 на световните ?
Къде са руските Нобелови лауряти ?
Къде са им постиженията във фармацията и медицината ?
Русия е епохално остаряла примирете се !
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАбе интересно племе сте вие рубладжийските комунисчета.
Плюете по запада - меки китки, империалисти, гнъсни капиталисти, долнопробни печалбари, ама искате да карате немски коли, да пиете френско вино, да имате швейцарски часовници, да носите италиански обувки, децата ви да учат я в Щатите, я в Англия или Германия, да ходите на ски в Алпите и на море на Френската или Италианската ривиера.
Аз досега не съм чул някой да е казал - моето дете ще учи в Масква, или например - ще отида в Сочи на лятна почивка, или - с горд глас - купих си последен модел Лада Самара.
Ако разберете, че самолета в който се возят вашите деца е ТУ 134, ще се кръстите през пет минути в църквата барем кацне безаварийно. Парите си държите в западни банки, досега не съм чул някой гордо да каже - открих си депозит в еди коя си Масковска банка.
Тук търгувате на форекс - евро долар, долар/британски паунд, канадски долар, новозеландски долар... Никой не съм чул да търгува руска рубла/казахстански тенге например.
Купувате акции на NYSE или DAX, поне аз не съм видял някой да се е осмелил да купува беларуски акции например.
Държите си парите в евро или долари, не съм чул да ги държите в руски рубли.
А същевременно през цялото време лаете и се пенявите срещу същите тия хора, които ви дават всичките тези блага. И правите свирки на рашките. Много странно, направо шизофренично поведение.
Не се возим на никакви самолети а на Боинг изобщо
Не носим н икакви часовници телефона показва часа
На ски не ходим дори в България
Не караме немски коли а японски скоро ще минем на китайски правят ги наблизо
Парите си държим в български банки руски просто няма
Форекс не търгуваме
Парите си държим в левове
Детето не учи в Русия щото има визи и няма как това да се случи
Ако имах възможност с удоволствие бих живял в Санкт Петербург или Москва щото няма глупаци в изобилие като тук и най вече гнусни мангали
И не сме нито комунисти нито рубладжии а нормални обикновени хора.
А специално ти какво искаш и какви проблеми имаш предполагам никого не вълнува все пак тука не сме душевни психотерапевти
Коментар
-
Върховната рада на Украйна сложи край на терора
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-varho...16175304?nt=10
Айде на Мегдана метат и песни пеят .......зрелището свърши
http://www.youtube.com/watch?v=Y_LFrMcoEm4Last edited by ТАТО; 21.02.2014, 08:10.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДали ще има топки Орешарски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСкъпи саратници, по всичко личи че в Украйна ще има гражданска война и разцепване на териотирията на отделни държави.
Това е уникален шанс за България да се договори с Русия, като ганична страна на Украйна да извлече максимални дивиденти, с които да имаме водеща роля в региона.
По най-бързия начин трябва БА да мобилизира военоморския флот и да го изпрати незабавно с цялата си ударна мощ към Украйна, под формата на мироопазваща мисия.
Мисля че имаме уникалния шанс да иаме за първи път през последните 600г. военна база извън териоторията ни в чужда държава!
Естествено пред евро мишоците (ЕК), ще използваме претекста че в Украйна има 3 милиона българи на които ще помагаме!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАбе интересно племе сте вие рубладжийските комунисчета.
Плюете по запада - меки китки, империалисти, гнъсни капиталисти, долнопробни печалбари, ама искате да карате немски коли, да пиете френско вино, да имате швейцарски часовници, да носите италиански обувки, децата ви да учат я в Щатите, я в Англия или Германия, да ходите на ски в Алпите и на море на Френската или Италианската ривиера.
Аз досега не съм чул някой да е казал - моето дете ще учи в Масква, или например - ще отида в Сочи на лятна почивка, или - с горд глас - купих си последен модел Лада Самара.
Ако разберете, че самолета в който се возят вашите деца е ТУ 134, ще се кръстите през пет минути в църквата барем кацне безаварийно. Парите си държите в западни банки, досега не съм чул някой гордо да каже - открих си депозит в еди коя си Масковска банка.
Тук търгувате на форекс - евро долар, долар/британски паунд, канадски долар, новозеландски долар... Никой не съм чул да търгува руска рубла/казахстански тенге например.
Купувате акции на NYSE или DAX, поне аз не съм видял някой да се е осмелил да купува беларуски акции например.
Държите си парите в евро или долари, не съм чул да ги държите в руски рубли.
А същевременно през цялото време лаете и се пенявите срещу същите тия хора, които ви дават всичките тези блага. И правите свирки на рашките. Много странно, направо шизофренично поведение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЕ за какво ми постваш този линк, 21 държави имат LNG терминали за регазификация което е много малка част от консумацията. Виж тази красноречива картинка на линка отдолу. Ако се махнат Япония, Корея и Испания останалия пазар е много малък. И през 2013 не е много променена от 2010 откогато е графиката... И когато руснаците имат капацитет да започнат да доставят повече за Азия(Китай, Япония и Корея) от LNG termials и чрез планираната тръба за китай Австралийците ще могат да доставят само на Индия и други по-близки държави -тогава банките финансирали тези нови кораби ще станат собственици на много от тях както сега в момента са собственици на карго кораби, които бездействат...
https://www.google.bg/search?q=globa...ar%3B800%3B642
И къде отива важността на руската тръба в политически план - ами отива на боклука. Само преди 15 години се смяташе че Газпром държи 2/3 от световните залежи на газ. Какво е положението сега - САЩ вече задмина Русия по добив. Иран задмина Русия по доказани залежи, Китай имат сериозни собствени залежи. От 2/3 делът на руснаците падна до под 20%.
Обаче продължават да се правят на велики. че то Катар има залежи на 2/3 от тези на Русия пък не са тръгнали да се държат като световен хегемон заради това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАлоо, преди да се правиш на умен бъди сигурен, че приказваш верни неща, а не глупости Защото глупостта изпъква много лесно.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...tion_terminals
https://www.google.bg/search?q=globa...ar%3B800%3B642
Коментар
Коментар