Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗащо ЕС мълчи по въпросите за доходите на българските работници
1. Защо ЕС е безмълвен когато изнасилват жени на по 80г
2. Защо ЕС мълчи когато ограбват и убиват възрастни хора по селата
3. Защо ЕС ни натрапва модел на правосъдие при който смъртното наказание и доживотния затвор са нехуманни наказания
4. Защо ЕС ни принуждава да търпим педалите когато ни натрапват задниците си защо им позволява да осиновяват деца и да сключват бракове
5. Защо ЕС подкрепя инцеста
6. Защо ЕС допуска банките да мамят клиентите си
7. Защо ЕС затвори малките блокове на АЕЦ Козлодуй
8. Защо ЕС се прави на ударен с мокър парцал когато не се изплащат заплати на работници с години
9. Защо ЕС позволява едни земеделски субсидии в Германия а други в България
10. Защо ЕС не ни допуска в Шенген след като сме изпълнили критериите а ни налага нови при това политически
11. Защо ЕС ни принуждава да приемаме бежанци от Сирия Афганистан и Африка
1. Това е в юрисдикцията на вътрешната политика на всяка страна членка. Ако ЕС започне и там да се меси ще гракнат половината, че ЕС се меси в суверенитета на държавата.
2. Същия отговор като 1. Преформулирам въпросът ти - защо МВР е толкова слабо и безидейно, че не може да реагира?
3. ЕС не отрича доживотния затвор. Той го им във всички държави на ЕС. Защо няма смъртно наказание - според ЕС това не било хуманно. Принципно и аз не го подкрепям да няма смъртно наказание.
4. Според мен - за да има еднакви права за всички без значение от пол, раса и религия. И за мене е неразбираемо, не съм привърженик на тези политики.
5. Тва не съм сигурен и не знам как да ти отговоря.
6. Относно банките - нещата са много по-сложни. На ниво ЕС има повече разпоредби относно потребителското кредитиране, отколкото на ниво законодателство на България.
7. Официалната версия е, че не са надеждни. Аз честно да си призная не знам дали е така. Ако не е така, това означава, че ЕС е искала да ни ограничи производството на електроенергия.
8. Охх, Пеше - неплатени заплати на служители - ами това са частни фирми бе братчет, тях ги удря местното законодателство и служителите трябва да си търсят правата по съдебен ред. Както и го правят много от тях. Какво общо има ЕС с това?
9. Хубав въпрос. Това, което знам, е че във времето субсидиите на единица земеделска земя в България ще се увеличават докато достигнат средното европейско ниво. Според мен в началото са били по-ниски щот Европееца си прави тънка сметка. Но все пак ги има и хич не са малко - в момента са към 35 лева на декар обработваема земя за техническите култури. Преди ги нямаше изобщо.
10. Не сме в Шенген, защото ако сме там ЕС губи допълнителен контрол върху нас, който им е необходим за оказване на политически натиск. Реалната причина е защото сме мутренска държава. За справка - виж и САЩ и Канада имат визи за нас. Естония що е в Шенген? Ами Чехия, Словакия, Полша, Унгария?
11. Не знам, честно дори нямам мнение по темата.
Нещо важно - ЕС представлява една обща политическа, икономическа и финансова рамка на един повече икономически отколкото политически съюз. ЕС няма право да се меси във вътрешните работи на отделните държави. Както виждаш при нарушение общото законодателство те глобяват държавата, а не идват със сопите като братята руснаци да раздават правосъдие.
ЕС не ние виновен за дупките по пътищата, за лошото ниво на образованието и на здравеопазването, за липсата на правораздаване, за олигарсите, за липсата на електронно правителство, за въпиющата бедност по селата. Това са вътрешни-Български тумори, които ние нямаме желанието да изрежем. Защо Естония, държава, с която имахме абсолютно равен старт през 1990, защо тази държава сега е на светлинни години преди нас? Защо те се възползваха от всички блага, които им даваше съюза, а ние не успяхме? И кой ни е виновен за това? Гнъсните империалисти? Ми не пич, виновни сме самите ние.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТам принципво си има Руски военни , интересно ще е ако са новодислоцирани , иначе за старите не е новина ....
ВНИМАНИЕ! Идет запись в народные дружины Донецка, Одессы, Запорожья, Харькова, Луганска, Кривого Рога
23.02.2014
ВСЕ НА ЗАЩИТУ ОТЕЧЕСТВА!
ЗАПИСЬ В НАРОДНЫЕ ДРУЖИНЫ ПО ЗАЩИТЕ ГОРОДОВ УКРАИНЫ ОТ БАНДЕРОВСКОЙ НЕЧЕСТИ:
ДОНЕЦК +3 (8) 0666699808 и 0992065851
ОДЕССА (048)772-19-07
ЗАПОРОЖЬЕ 093-82-93-214 или +380639478688
ХАРЬКОВ 095-29-05-29006 6-23-86-888
ЛУГАНСК 0956400141, 0971878043
КРИВОЙ РОГ - 097 554 03 98 и 095 919 2378
Донецк. Номера координаторов: +3 (8) 066 669 98 08, 099 206 58 51, 095 66 99 556 Или пишите в личку: http:// vk.com/jamila2013
КРЫМСКОЕ ВОЗРОЖДЕНИЕ (АНТИМАЙДАН) Телефоны оперативных антибандеровски х штабов, в Симферополе: (0652)522-757 , (050)2589389, (066)4597594 , в Севастополе: (095)7098341
Днепропетровск 067 930 12 42 Артем 067 610 99 96 Саша
Гражданин
Рейтинг пользователя +95
Офлайн
+1
↑ №85 Evgeniy Сегодня, 13:05
Формируются штабы спасения Украины.
Москва: Павел Канищев 8-985-182-02-11 pavel@kanischev.ru
Александр Бовдунов 8-915-225-96-65 stierlitz4@gmail.com
Андрей Коваленко 8-909-679-43-16
Белгород: Петр Горбунов 8-920-570-55-11
Ростов-на-Дону: Владимир Прокопенко 8-950-843-38-07
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова не ми се зарежда нещо, мярнах такова заглавие ан друго място но нещо не ми се вярва да е истина ....
кажи какво виждаш на линка щото тук не се зарежда
http://www.youtube.com/watch?v=uEtUe1I6824Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеОлигарсите и Запада са в перфектна симбиоза.
Към момента мача е 1:0 за хората срещу олигархията. Чакаме реванша в рамките на 10 години.Интересно как ще завърши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТака си мислиш ти!!!
п.п.
Данък обществено мнение спрях да плащам преди десетина години . сори.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
кажи какво виждаш на линка щото тук не се зареждаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениенещата са ти тотално размешени в главата .....
конкретно за мен , я даи пример къде съм писал че искам социализъм че не се сещам нещо ......Русофил да , социалист не съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВажни са причинно следствените връзки. Ти и Бате пешо скандирате едновремно Русия и социализъм. Това е връзката между двете неща. Имате странна илюзия, че множеството на изток иска отцепване. Само част от рускоезичните искат връщане на старото. Янукович няма сериозна подкрепа на изток.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВажни са причинно следствените връзки. Ти и Бате пешо скандирате едновремно Русия и социализъм. Това е връзката между двете неща. Имате странна илюзия, че множеството на изток иска отцепване. Само част от рускоезичните искат връщане на старото. Янукович няма сериозна подкрепа на изток.
конкретно за мен , я даи пример къде съм писал че искам социализъм че не се сещам нещо ......Русофил да , социалист не съмНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар