IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Що 10000 долара? Що не рубли? Пък ще си ги обмениш на летището
    Верно има много други по-интересни дестинации, ама на 99.99% от тях искат долари или евро, а не рубли.
    А и на тези дестинации нещо не можехме да се наслаждаваме, след като дори до Мичурин се ходеше с отворен лист....що ли?
    виж в личен план в момента не се оплаквам. малоумието гейропа ми идва в повече, сбъркана работа. то не са права на педали, кучета. аз не съм против правото на всеки да се сецка, където си иска, но тази педерастка пропаганда ми идва в повече.

гейропа е обида за чувството ми за справедливост, а медийния продукт на правилните медии е обида за интелигентността ми

малоумието в момента надвишава малоумието тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Ами няма да си правя труда да те убеждавам в противоположното мнение. Ти просто си глух и сляп за всичко различно.. В момента Русия не признава новата власт, Ако Янук е в Севастопол в базата на Русия и поиска помощ за възстановяване на конституционния ред...

Макс, кажи, путин да се намеси ли?

Коментар

В момента Русия не признава новата власт, Ако Янук е в Севастопол в базата на Русия и поиска помощ за възстановяване на конституционния ред...
        Даваш перфектното описание за държавна измяна. Описваш как някакъв човек ще моли друга държава да окупира собствената му страна. През 1887 година това е направил Драган Цанков лидера на русофилската партия. Искал руска окупация на Княжество България и турска на Иточна Румелия.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          В целия свят само русофилите виждат преврат. Имаше законно решение на парламента. То се гласува демократично и беше подкрепено от голяма част от партията на герионите. В момента Януковиче обикновен гражданин който призовава за отцепване на часи от държавата. Това се нарича държавна измяна. Според мен държавната измяна е по-малко престъпление от разстрела, отвличането и убиването на над сто човека.
          Между другото след 1887 година в продължение на 10 години Русия не признава Великото народно събрание, избора на регенти и в последстие на княз Фердинанд. На практика не признава съществуването на България. В продължение на 10 години прекъсва дипломатическите си отношения с България. Това се случва след няколко неуспешни метежа на русофили призоваващи за руска опупация на Княжество България и турска на Иточна Румелия. Добре е да си познавате историята. Сега се прилага същата тактика спрямо Украйна.
          Умението да кажеш на бялото черно и да го твърдиш яростно с хвърчащи от устата слюнки винаги е било интересно качество.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ами няма да си правя труда да те убеждавам в противоположното мнение. Ти просто си глух и сляп за всичко различно.. В момента Русия не признава новата власт, Ако Янук е в Севастопол в базата на Русия и поиска помощ за възстановяване на конституционния ред...
            Янук? путлер, как го четкаш? пути ли му викаш?
            Нещо много ви се развихря фантазията, като се сетите руската военна мощ...от преди десетилития путинофилите. Не си правете илюзии! Яник е похарчен вече. На джуджо не му требе Саруман без варгите. . Нито размирна средна земя, дето ако вкара и един снайпер още, ще намразят всичко руско за още 100 години напред.

Коментар

В целия свят само русофилите виждат преврат. Имаше законно решение на парламента. То се гласува демократично и беше подкрепено от голяма част от партията на герионите.
              Що се правиш и ти на бита мечка или хремава лисица?

Какво "гласуване" (па камо ли "демократично") в условията на вътрешно и външно насилие и започваща гражданска война?

Коментар

В целия свят само русофилите виждат преврат. Имаше законно решение на парламента. То се гласува демократично и беше подкрепено от голяма част от партията на герионите. В момента Януковиче обикновен гражданин който призовава за отцепване на часи от държавата. Това се нарича държавна измяна. Според мен държавната измяна е по-малко престъпление от разстрела, отвличането и убиването на над сто човека.
                Между другото след 1887 година в продължение на 10 години Русия не признава Великото народно събрание, избора на регенти и в последстие на княз Фердинанд. На практика не признава съществуването на България. В продължение на 10 години прекъсва дипломатическите си отношения с България. Това се случва след няколко неуспешни метежа на русофили призоваващи за руска опупация на Княжество България и турска на Иточна Румелия. Добре е да си познавате историята. Сега се прилага същата тактика спрямо Украйна.
                Че те тяхната история си я познават. Тя започва от запечатания влак от Швейцария за раша и няма нищо общо с историята на България.

Коментар

Коментар

Аз в пиндостан немам работа, има доста по-интерсни дастинации... в щатите може да отида, ако ми преведат по сметката 10000 долара грантче, разбира се авансово, щото пиндосляците обещават, но не изпълняват и освен това да получа гаранция че на летището няма да ме събличат и да ме обарват педали......
                    Що 10000 долара? Що не рубли? Пък ще си ги обмениш на летището
                    Верно има много други по-интересни дестинации, ама на 99.99% от тях искат долари или евро, а не рубли.
                    А и на тези дестинации нещо не можехме да се наслаждаваме, след като дори до Мичурин се ходеше с отворен лист....що ли?

Коментар

Темата е Украйна, пичове защо пиздерите от ЕС признаха преврата за легитимен, което всъщност е различно политическо решение от това, което МИД-овете на Полша, Германия и Франция подписаха под споразумението на ВЯ с тримата опозиционери.

Лъжливите Евроовчарчета, а... Европолитиците са по-големи гюбрета от наште, наште са гюбренца

Коментар

Еййй маркс се прави на разсеян.
                        Че то освен в Коми, тогава можехме да ходим и до Калифорния, но ние нали сме си любители дървосекачи и натурели, дето обичат да живеят в условия от 18 век си одехме в Коми, кво ша го лющим в тая Калифорния. Смеххххххххххх
                        Аз в пиндостан немам работа, има доста по-интерсни дастинации... в щатите може да отида, ако ми преведат по сметката 10000 долара грантче, разбира се авансово, щото пиндосляците обещават, но не изпълняват и освен това да получа гаранция че на летището няма да ме събличат и да ме обарват педали......

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Пак си в грешка , Украинките са по горещи също собствен опит
                          ОООк, нека веднъж се съгласим за нещо....в името на консенсуса

Коментар

Сигурно, пък и рускините не отказват никога (личен опит ), така, че скоро путлер ще бъде замене от кадир.
                            Пак си в грешка , Украинките са по горещи също собствен опит
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Преди ходеха да работят в строителство и дърводобив в Русия... Даже имаше една приказка по тоя повод, Лющи свато мажо ми е у КОМИ
                              Еййй маркс се прави на разсеян.
                              Че то освен в Коми, тогава можехме да ходим и до Калифорния, но ние нали сме си любители дървосекачи и натурели, дето обичат да живеят в условия от 18 век си одехме в Коми, кво ша го лющим в тая Калифорния. Смеххххххххххх

Коментар

Преди ходеха да работят в строителство и дърводобив в Русия... Даже имаше една приказка по тоя повод, Лющи свато мажо ми е у КОМИ
                                ...а проверените и по-близо до Партията в близкия изток и либия.
                                Но за долари.

Коментар

Working...
                                X