IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Виж кво със всичко написано по-горе съм съгласен , само не и със това че само Путя или Русия са виновни. Истината е че ЕС и САЩ недооцениха обстановката в Украина и се намесиха дето не трябваше с което предизвикаха поредица от събития. Путя носи своята вина за тях но е споделена с Западните лидери. И по долу ти написах , западните идиоти дето си помислиха че могат да завлекат 15 000 000 Руснаци заедно с черноморския фолот на Русия насила в ЕС и НАТО за мен най са виновни. Пак казвам не оневинявам Путин , но в случая тои си защитава националните , етнические , историческите интереси на Русия , докато ЕС и САЩ нямат реални интереси там освен да дразнят голямата мечка.
    Маркуффф ...,

ходи до Москва да осиновиш Джуджето, бря и го пиши отзад на паспорта.

Да'е ... загрижения татко, да'е ...

П.П. За какво им е Черноморския флот, бря дет' става само за скрап? За спорузамения за демилитаризация чувал ли си? И в това вътрешно море, дет' се стича мръсотията по реките от цяла европа - само и флот ни трябва да цапа още.
    Last edited by marandi; 15.03.2014, 15:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
      Глей сега - остави тия свитовни глупости на тия дет ги могат .

За мен и за моето семейство а и за теб вероятно е важно да имаме хубав сезон , едни 4 млрд евра пак да си влезнат в родината . И така полекичка да може да се измъкнем от блатото и хората да позабогатея

Добре де, ама джуджето е на път да го провали (сезона) е как да му се радвам да го ебем ?

А това с демокрацията и другите глупости дет си ги написал : на тоя свят има имащи и нямащи . Другото са глупости на търкалета

п.п. За синчето - твоя право , спор да няма .
      То това навремето си лафя в едно кръчме с една курва и от приказка на приказка стигнахме до лафа гордо да ми заяви: "Аз вече от 5 години се шибам само с чужденци - без българи."

И аз се ухилих и викам: "Ама, вярно ли ти ги шибаш или те те шибат?"

П.П. Че същата стори и с форумните мурви. Как не видях никъде 2 реда какъв е БГ интереса от всичките им кондики.

Коментар

За мен и за моето семейство а и за теб вероятно е важно да имаме хубав сезон , едни 4 млрд евра пак да си влезнат в родината . И така полекичка да може да се измъкнем от блатото и хората да позабогатея

Добре де, ама джуджето е на път да го провали (сезона) е как да му се радвам да го ебем ?

А това с демокрацията и другите глупости дет си ги написал : на тоя свят има имащи и нямащи . Другото са глупости на търкалета

Виж кво със всичко написано по-горе съм съгласен , само не и със това че само Путя или Русия са виновни. Истината е че ЕС и САЩ недооцениха обстановката в Украина и се намесиха дето не трябваше с което предизвикаха поредица от събития. Путя носи своята вина за тях но е споделена с Западните лидери. И по долу ти написах , западните идиоти дето си помислиха че могат да завлекат 15 000 000 Руснаци заедно с черноморския фолот на Русия насила в ЕС и НАТО за мен най са виновни. Пак казвам не оневинявам Путин , но в случая тои си защитава националните , етнические , историческите интереси на Русия , докато ЕС и САЩ нямат реални интереси там освен да дразнят голямата мечка.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Пич проблема на тези като теб е че винаги търсят келипира и съответно имат морал за продан.

Аз имам разбиране за света , което не се влияе от финансовите ми интереси , и според което не приемам двоиния стандарт на запада. Демократично било НАТО да нападне десетина страни през последните двадесет години и да си наложи интересите , ако обаче друг го направи ...не може. То не беше Ирак, Афганистан, Либия, Сърбия и т.н.
          Пък къде ще учи синчето ми, и на кого ще се кланям хич не те засяга и не е тема на разговора.

Коментар

Утре конфликта като потопи Софикса ша има да виете .

Ама сега - Путин бил най голямата работа .
            От матрьошките по-лоши са само БГ матрьошките. Лижат чужди задници за без пари, че се и гордеят с т'ва.

П.П. Хубавото е, че спряха Южен поток и се сетиха за връзка през Турция - пак по Евродиректива.

Иначе само това ни трябваше - леко атентатче на тръбата и айде бай на Черно море и целия регион.

Та, сетиха се нашите да прежалят рушветите по "златната" тръба и че става и през Турция, Гърция и Румъния да се изградят връзките.

Браус .. - какво прозрение само

Коментар

Утре конфликта като потопи Софикса ша има да виете .

Дата, аз това го разправям от два месеца, ама Филите и Фобите са се захапали тука и си мечтаят за съкрушителни победи в едната или в другата посока ...

Коментар

• в Харков вчера маи яко се пуцали ...на гражданска воина утива

Коментар

• Митинги, али, бали ...

А междувременно "зелените човечета" шетат из Украйна:

"На Арабатской стрелке высадился российский десант
                  http://www.unian.net/politics/896845...iy-desant.html

"Возле поселка Стрелковое (Арабатская стрелка, Генический район, Херсонская область) ориентировочно в 13:30 с вертолетов высадился десант из 40 пехотинцев российских войск."

За сведение, Стрелковое географски си е Крим, но административно се води Херсонска област!!! Не че е чак толкова важно, но е доста показателно - на тези явно не им пука и на този етап ще ходят където си щат!

Кофти работа, особено на фона на събитията в Донецк и Харков !

Коментар

• Утре конфликта като потопи Софикса ша има да виете .

Коментар

Абе Марков , ТВОЯ интерес къв е ?

Боли мъ тоягата за Путин , бабати Меркел и Черня

Къв е нашия келипир ?

Да е тихо , мирно и хората с усмивка да идват да си оставят кинтите тука (в България )

Ти пак почваш с клишетата . Путин с неговия империализъм директно ни бърка в джоба - ти Русия , че Русия

Ми прибирай синчето от Германия и отивай да им се кланяш . Вярвам няма да ти откажат виза
                      Пич проблема на тези като теб е че винаги търсят келипира и съответно имат морал за продан.

Аз имам разбиране за света , което не се влияе от финансовите ми интереси , и според което не приемам двоиния стандарт на запада. Демократично било НАТО да нападне десетина страни през последните двадесет години и да си наложи интересите , ако обаче друг го направи ...не може. То не беше Ирак, Афганистан, Либия, Сърбия и т.н.
                      Пък къде ще учи синчето ми, и на кого ще се кланям хич не те засяга и не е тема на разговора.

Коментар

• Ние едва се крепим - само война в региона ние нужна да ни довърши

Радостно е , че поне Вегенин (Станишев ) и Орешарски от рано се усетиха че това ни бърка директно в джоба и заеха правилна позиция

Ма тука руските клакьори ( в икономически форум ! ) не спират да се гъзят на Путкин

Абе гледайте си келипира , че той храни децата ви

Коментар

Когато има шамар към Русия , тя ще отвърне с Ритник.
                          Само розави евро задници могат да си живеят в своя си свят дето всичко им е пзволено .......тая явно свърши ,засега поне в близката чужбина на Русия...
                          Абе Марков , ТВОЯ интерес къв е ?

Боли мъ тоягата за Путин , бабати Меркел и Черня

Къв е нашия келипир ?

Да е тихо , мирно и хората с усмивка да идват да си оставят кинтите тука (в България )

Ти пак почваш с клишетата . Путин с неговия империализъм директно ни бърка в джоба - ти Русия , че Русия

Ми прибирай синчето от Германия и отивай да им се кланяш . Вярвам няма да ти откажат виза

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Оо .. Лордов - баш ми е драго.

За Косово Югославия беше нееднократно предупреждавана да престане с тази гражданска война в Европа, проточила се 10 години и че ще се намесят.

Само, че Милошевич беше същият изкуригал като Путкин в момента и се мислят, че Историята започва и свършва с тях.

П.П. Иначе чете ли вчера бисерите на колегата, че ЮгоАрмията попиляла НАТО?

Ей, на т'ва се вика промити мозъци и нищо общо с реалността на случили се събития.

Поздрави!

Чакам цитат с бисера ми, щото там други неща пишеше, но гледам, че освен писанто на глупости си започнал и да изопачаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Кей, после пак.

Ма, е вредно да се бяга сутрин. Също и да се яде, понеже организъм и метаболизъм не са заработили още.

Ма, за това в друга тема - тук ще мятаме бобец да не стане сакатлъка.

Разбира се, много по-добре е да се пишат глупости на ангро във форум. Ама ти явно си спец по всичко...

Коментар

• Сега малко по-сериозно!

Днешния митинг в Москва (дай боже да има още, че и по-големи) наистина е много добра новина. И не защото едва ли не Путин предстои да бъде изритан от руски Майдан (колкото и някои да мечтаят за това), а защото подобни масови антивоенни акции може да способстват за по-конструктивен подход на Русия. Разбира се отсрещната страна също трябва да има готовност за компромис.

Ако някой си въобразява, че в това противопоставяне предстои пълна победа за Запада, че Русия ей сега ще се изтегли едностранно и едва ли не ще им връчи и Беларус (като бонусче, без пари) бая се е объркал.

Рисковете са големи и нарастват ежедневно !!! Или ще се постигне някакъв компромис между Русия и Запада, или всички вкупом ще го отнесем, а най-вече - украинците !!!

Коментар

Working...
                                X