IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Русия не държи територията на Украйна да бъде присъединена към нея. Но няма да остави рускоезичното населения на произвола на талибаните, чиято ПЪРВА работа беше да забранят руския език. Както впрочем и всички други езици.
    Както няма да отстъпят и от икономическите си интереси.
    Лалугера, пак разбрал, недоразбрал, но компетентен...

Правиш ли разлика между забрана на езика (справка Турция 80-те и кюрдския) и отмяна на регионален официален статут (или считаш, че турският следва да е официален в Кърджалийска област например)????

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Стига глупости бе. Кой ще се занимава да жертва и един войник с открита война, като е много по-евтино и безболезнено да ги приземят пак на нивото 90-91 година с икономически мерки. Петрола 30 долара, газта от шисти и раша ще се учи пак да сади картофи, като по петрово време.
      Това е вярно...
      Във военно отношение ги поизпуснаха ...
      Сега остават само икономическите аспекти на войната срещу тях...
      За сега, руснаците нямат противодействие там. Обезценката на рублата не е случайна btw...
      Да видим...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
        Аз преди винаги съм се чудил, какво още ти трябва след като се разпрострял на 1/6 от земната суша. Но вече спря да ме интересува.А и не разбрах чии чифтета са по-добри - на московците или на ингилизите ? За нашите .. ясно
        Русия не държи територията на Украйна да бъде присъединена към нея. Но няма да остави рускоезичното населения на произвола на талибаните, чиято ПЪРВА работа беше да забранят руския език. Както впрочем и всички други езици.
        Както няма да отстъпят и от икономическите си интереси.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Стига глупости бе. Кой ще се занимава да жертва и един войник с открита война, като е много по-евтино и безболезнено да ги приземят пак на нивото 90-91 година с икономически мерки. Петрола 30 долара, газта от шисти и раша ще се учи пак да сади картофи, като по петрово време.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Пак те питам ти в казарма ходил ли си ?
            Не виждам защо да ти отговорям на лични въпроси, на които и ти не искаш да отговаряш. Но от въпросите ти съдя че си нмяш хал хабер какво приказваш - питай Гигов дали не съм прав ако не вярваш

Коментар

• Main import partners
              EU 31.2%[5]
              Russia 19.4%
              China 10.2%
              Germany 9.6%
              Belarus 7.8%
              Poland 7.1% (2012 est.)[8]

Main export partners
              EU 26.6%[5]
              Russia 23.7%
              Turkey 6.0%
              China 4.1% (2012 est.)[6]

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Не са глупости - черно море е прекалено малко за самолотеносач. Но е достатъчен един в ицточната част на средиземно море и целия флот на Русия - не само черноморския, а абсолютно целия флот става безсмислен. В момента в който самолетоносача достигне до западните брегове на Турция и руския флат няма никакъв друг избор освен да даде отбой.
                Е, айде сега...
                Самолетоносача е сила, няма спор ...
                Ама чак пък толкова ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  А американския самолетоносач какви толкова американски интереси ще защитава в Украйна, та да рискува да започне война с Русия?
                  Каква работа имат американските негри в Украйна.
                  Какви са руските интереси там вече ги казах.

Впрочем без Русия украинската икономика ще е срината за месеци, не за години. За месеци. Докато Русия има резерви и въпреки че ще претърпи известни трусове, то ще се справи.
                  Защитават териотиралната цялост на Украйна, ако украинското правителство ги повика - същото каквото правят и Русия, със абсолютно същите доводи

Разбира се до това няма да се стигне, просто руснаците ще избягат с подвити опашки.

Коментар

Не са глупости - черно море е прекалено малко за самолотеносач. Но е достатъчен един в ицточната част на средиземно море и целия флот на Русия - не само черноморския, а абсолютно целия флот става безсмислен. В момента в който самолетоносача достигне до западните брегове на Турция и руския флат няма никакъв друг избор освен да даде отбой.
                    Пак те питам ти в казарма ходил ли си ?

Шото аз съм служил в ШЗО-Плевен и после в Мин. на отбраната , та има ясна представа за какво говоря

Като ти гледам безсмислиците явно ти не си.

Нямаш представа каква военна мощ стои от двете страни говоря за САЩ и Русия.

Тоя Американски самолетоносач ще го няма за 10 минути ако се стигне до реални военни дествия между двете страни. В резултат на балистичните ядрени ракети няма да има и доста градове в Русия и САЩ , за нас ще има облаци от радиоктивен прах, тоест ще можем да твърдим че с десетина дни сме надживели Големите супер сили.

До тоя сценарии няма да се стигне защото положението не е на живот и смърт за САЩ , та тях е само още късче влияние но нищо друго. Никакъв мотив нямат да плащат с милиони американски жертви за Украина.
                    При Русия нещата са други жизнено важни .......
                    Last edited by markov; 27.02.2014, 14:01.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Сега замени Украйна с Македония и раша с България и всичко ще си дойде на мястото.
                      Викам незабавно да предислоцираме "Дръзки" на Охридското.
                      Говориш глупости.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Абе пич един въпрос , ти в казарма ходил ли си ?
                        Що, ти очевидно не си

Коментар

Следвоенните граници бяха нарушени и то все в полза на НАТО , ЕС и САЩ ....не е само Югославия , разпадане на Чехословакия , обединението на Германия. Вкарването на бившите източноевропеиски - Съветските сателити , включително дори и части от СССР в ЕС и НАТО .....за какви ненарушими следвоенни граници ми товориш в Европа като бяха основно прекроени в Полза на Нато , САЩ и ЕС.

Съвсем нормално е да се стигне червената линия след която е немъзможно Русия да прави отстъпки.
                          С опита 20 милиона руснаци да ги обърнат на запада и да асимилират в Украинци мисля че вече червената линия е премината. До сега бяха сателити но все пак чужди народи.....вече почнаха се мъчат да късат от Руския народ.
                          После ми обясни, че не си путиноид... 20 милиона руснаци?
                          Ненарушимост означава ненасилствена промяна...и ненамеса на външен фактор.

Коментар

Прав си все чужди народи имаше /и още има/ в империята на злото, но специално в България си има свой народ - рубладжии, национални предатели, русски подлоги.
                            Напоследък лизачите на американски дирници са ги поизместили като гледам

Коментар

Да бе , даже и Москва ще освободят Руснаците.......

Глупости не ми се четат ....

Коментар

Сега тръгнал да вкарва кораби в Черно море. Голяма работа - един американски самолетоносач в източната част на средизомно море и целия руски флот просто ще изглежда смешен.
                                Абе пич един въпрос , ти в казарма ходил ли си ?

Коментар

Working...
                                X