IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Нямат дългове казваш ? С какво ги изплатиха - с парите от инвестиции в добив, защото от продажба на суровините нямат изплащане самите инвестиции.
    Ми Щатите да си платят техните дългове, както намерят за добре, но ако може да престанат да убиват за да живеят.
    Никой не отрича конкуренцията, имат всякакви технологии и могат да се справят в честна борба, ама като има и по-лесно.... Съгласи се, че е доста ретроградно да правят конфликти в цял свят, само и само да изтъкнат, че ако не им хареса ръката, ще се раздава пак.

Коментар

• платформа за инвалиди

Коментар

• prodigal

Нямат дългове казваш ? С какво ги изплатиха - с парите от инвестиции в добив, защото от продажба на суровините нямат изплащане самите инвестиции.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          А мен - путьофоб.
          Факи и ти ли като Ина лъскаш достойнството на Боко?

http://nauho.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D...BE/%D0%BD-2406

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Така е, ама най-отзад седи САЩ и филма „Отказвай се от баницата трудно“. При положение че имаш 50 милиарда месечен дефицит само с Китай, дължиш на цял свят и хората се питат не дали, а кога няма да можеш да управляваш нещата и тяхната не е лесна.
            Руснаците си платиха тяхното, нямат дълг и са един от 10-те най големи кредитори на Щатите! При Елцин плачеха за 20 милиарда заем, а Щатите имаха балансиран бюджет, сега Русия имат над 500 милиарда резерв, а Щатите невъзвращаем дълг, крепен на оръжие.
            За мен това е драмата

Поздрави
            абсолютно
            не толкова навътре, че като се замисля по тия теми и ставам като тия по дискавъри дето чакат края на света и строят бункери и ги пълнят с провизии....

поздрави
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              баба Меркел ги успива да си мислят, че всичко е споко, но вече съм сигурен, че върти совалки с банкерите и едрия бизнес...

камерън пък гледа справки колко точно милиарда има в ситито и мисли операция 'чисти ръце'

ще ги изчакат..европа е прецакана в случая, но в даден момент ще прецакат Путин, който се подигра с тях... в крайна сметка точно отказа от подписа с ЕС беще искрата, която запали всичко, а зад този отказ седи Путин.

поздрави
              Така е, ама най-отзад седи САЩ и филма „Отказвай се от баницата трудно“. При положение че имаш 50 милиарда месечен дефицит само с Китай, дължиш на цял свят и хората се питат не дали, а кога няма да можеш да управляваш нещата и тяхната не е лесна.
              Руснаците си платиха тяхното, нямат дълг и са един от 10-те най големи кредитори на Щатите! При Елцин плачеха за 20 милиарда заем, а Щатите имаха балансиран бюджет, сега Русия имат над 500 милиарда резерв, а Щатите невъзвращаем дълг, крепен на оръжие.
              За мен това е драмата

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                махай клавиатурата, за да имаш място на масата
                2 ракии на екс и си горе да упражняваш кичека
                Йесь
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  Ясно... щом отговаряш по този начин, значи си платен. Така казваха и "ранобудните", ма нещо се оказаха платени, нали....
                  http://nauho.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D...BE/%D0%BD-2406

Ето му шефката на Стамболовчо!!!!
                  Тя ли ти дава парите ???
                  Слава Великому Сталину!

Коментар

Какви санкции Tо мъмрене пред строя не посмяха да наложат, та камо ли за нещо дето би имало ефект.
                    В общи линии Европа декларира, че ще помага всякак за спазването на руските закони и по-конкретно в частта им, че на държавни служители е забранено да изнасят капитали
                    Разбира се Путин не е държавен служител, а дар от бога и не попада в рестрикциите
                    баба Меркел ги успива да си мислят, че всичко е споко, но вече съм сигурен, че върти совалки с банкерите и едрия бизнес...

камерън пък гледа справки колко точно милиарда има в ситито и мисли операция 'чисти ръце'

ще ги изчакат..европа е прецакана в случая, но в даден момент ще прецакат Путин, който се подигра с тях... в крайна сметка точно отказа от подписа с ЕС беще искрата, която запали всичко, а зад този отказ седи Путин.

поздрави
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      А мен - путьофоб.
                      Махаш фоб и си уцелил много точно

Коментар

Какви санкции Tо мъмрене пред строя не посмяха да наложат, та камо ли за нещо дето би имало ефект.
                        В общи линии Европа декларира, че ще помага всякак за спазването на руските закони и по-конкретно в частта им, че на държавни служители е забранено да изнасят капитали
                        Разбира се Путин не е държавен служител, а дар от бога и не попада в рестрикциите
                        хахахаха
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                          Oпa-a,

Китай полека лека ще почне да участва в наддаването

Санкциите срещу Русия може да доведат до непредсказуеми последствия, смята посланикът на Китай в Германия
                          http://www.focus-news.net/news/2014/...germaniya.html

"Не виждаме смисъл в санкциите..."

"Досега съществува възможност за започване на преговори. Ние трябва да се възползваме от нея и след референдума"

Явно Путин добре е поработил тези дни - може само да гадаем какво им е предложил
                          Сега ЕС и САЩ да са така добри да се явят на килимчето в Пекин с подобрена оферта, щото иначе от прехвалените им санкции няма да има особен ефект

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                            Стамболов, да те питам колко ти плащат на пост?
                            Няма да ти отговори.
                            Той е на заплата при Инна Пелева, любовницата на Бойко, която има фирма за герберски тролове. А Стамболов им е началник.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Мен ме брой путинофоб...
                              Мене,също-тоже!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Мен ме брой путинофоб...
                                А мен - путьофоб.

Коментар

Working...
                                X