IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    .Нищо от от хардуера на компютъра ми нито от смартфона ми е американско.
    Да бе да

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Компютъра който използваш всичките му основни част са произведени от американски фирми - процесора, видео картата, нищо чудно и харда, има значителна вероятност да използваш американска операционна система и почти сигурно програмите които използваш най-често са американски. Смарфонът ти е със сигурност с американска операционна система и американски процесор. Ако пиеш оригинални, а не генерични лекарства шансът да са американски е над 50% шансът да са руски е 0%. Втората по-големина автомобилна компания е американска. Ако пътуваш със самолет шанса да е американски е над 50%.

Да видим как стои въпроса с руските стоки. Ако зареждаш бензин има над 50% да е произведен от руски нефт - ииии май това е всичко.
      Айде ма ти сериозно ли?Благодаря на Бог лекарства не пия.Той ми е личен лекар.Нищо от от хардуера на компютъра ми нито от смартфона ми е американско.Нито пък колите ми тракторите или инвентара.Не съм фен на американската простотия нито на чернилките.И да не забравяме все пак че не американци са измислили компютъра нито калкулаторите.Тея дори език и култура нямат говорят на испански английски японски китайски португалски.Изобщо смешници с мания за величие.Наркомани и паплач

Коментар

• Сергей Аксёнов: Мы считаем легитимным президентом Виктора Федоровича Януковича и будем выполнять его распоряжения – РИА Новости

Браво на Крим

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ти това наистина ли го мислиш?
          Просто питам за да се уверя колко си зомбиран.
          Всички тези неща се произвеждат масово в Китай, Сингапур, Корея и так далее...
          В България последните 10 години не съм виждал компютър произведен в САЩ.
          Не само че го мисля - то си е факт. В Азия само се асемблират и се правят продуктите с ниска добавена стойност. Като за Интел и Епъл съм сигурен че процесорите се произвеждат само и единствено в САЩ - Интел не аутсорсва почти нищо, а Епъл не аутсорсва процесорите. АМД и Куалком не съм сигурен дали нямат изнесени производства. В един компютър има части с висока добавена стойност - процесора и видеокартата - те са американски - останалите части са с доста по-ниска добавена стойност и се правят къде ли не.

Коментар

• Прочетете внимателно този текст:
            Умберто Еко, Вечният фашизъм
            http://chitanka.info/text/13189
            Опитайте се да погледнете критически към текста и да го осмислите. Погледнете себеси и отделните държави през призмата на Еко. Особено интересно би ми било сравнение между Русия на Путин и примерно САЩ или Германия.
            После ще го обсъдим. Понеже отворихте темата за фашизма исками се да я продължим по-обстойно. Определението за фашист не е "враг на Русия" и враговете на Русия автоматично не стават фашисти.

Коментар

• Коперник има патента за въртенето на Земята около Слънцето. Дръжте се в Хамерика за дънера на крушата че патента важи само за Фромборк, Полша

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                А знаеш ли що е туй патент?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Това предполагам го казваш за англичаните в Слънчев бряг а и по другите курорти из Европа
                  Англичаните са любители сравнени със Скандинавците.
                  Работил съм с Датчани и Шведи........виж те са професионалисти в пиенето
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Хахаха - добре - Ленин е прекрасен пример за цитиране във форум за инвестиране
                    Старнното е, че в момента цитирам един западняк! Хахаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от lpef Разгледай мнение
                      Ми това произвежда Украйна:
                      Украйна има всички технологии за производство на ракетна техника. Те са производители на стратегически ракетни системи.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Той Кутев едва ли е учил научен комунизъм - това е някой самообразоващ се фен на конспирации, злато и Русия - т.е. бакшиш открил предимствата на интернет.
                        От елементарен тип, елементарен отговор!

Коментар

• А , умна приказка, не мога да го отрека. Прав си

Коментар

Компютъра който използваш всичките му основни част са произведени от американски фирми - процесора, видео картата, нищо чудно и харда,
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                              Кримските татари се обърнаха към Турция с молба за защита

http://focus-news.net/news/2014/02/2...-zashtita.html

Точно татарите не е зле да не ровят в момента, за да не се окажат големия губещ в цялата патклама.

П.С, ravnovesie, петела във Вашингтон обажда края на работния ден, иди да хапнеш един Биг Мак с безкофеиново кафе И без това Сащианския Биг Брадър ни записва какво правим, после ще прегледаш сводката
                              11,30 българско време свършва работния ден

Ердоган пордкрепя Путин - така че точно пък турците със сигурност няма да се намесят.

Коментар

• Путин подслушвал опозицията и това било недопустимо. А да подслушваш целия свят воглаве със съюзниците си било допустимо Е..ем ти и демократичните ценности

Коментар

Working...
                                X