Първоначално изпратено от markov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markovтези двата производителя в мобилните устроиства почти ги няма .....не заблуждаваи човека .....там господстват Азиатците
Какви азиатци в мобилни устройства - единствените които правят нещо сами са Самсунг, но и те работят с дизайн на епъл. Използва се архитектура на АРМ която е английска фирма за да се правят процесори от Куалком или Епъл и вече и Самсунг се пробват да правят разни работи сами а и гугъл се опитват да навлезат и в този сегмент, но не е ясно дали ще е успешно. И до там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМамка му, на тези им ебаха мамата по учебник...
Почти цяла Латинска Америка, част от Азия и дори България (слава Богу, само с материални щети се размина) го гледаме този филм от бекстейдж перспектива, от десетилетия.
За обикновените зрители, отдалечени на хиляди мили, отделите пропаганда дават „точна и ясна картина“, разбира се в друга перспектива
Както е очевидно, за играта винаги плаща местното население, на което са купили покана за скъпо шоу за негова сметка, без да го питат, но все пак на заем
Това беше целта на занятието - някой все пак трябва да дърпа и да изплаща цял живот кредити, че да стимулира западното производство. Като си помислиш и, че ще изплаща стоки произведени от собствените му суровини, поради умишлено ликвидирана национална икономика.
Коментар
-
Понеже спора винаги е бил магучая ли е самая магучая, ето ви една картинка от уикипедия какво представлява икономиката на магучая:
То си го знаете, ама все си мислите че някой нормален може да ви се върже
ПП
Равновесния ви я беше показал преди няколко месеца, но може да сте забравили.
А и за новопоявилите се фенове де,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТелефона ми е HTC a компютъра сбиротак с части от Китай.
Знам че ти разбивам илюзиите относно мощта на америка за пореден път ама това е положението.Америка се е запътила към бунището.Да си ядат боклуците и гемеото и да си тровят водата щом газта им е по ценна.Пурковци с мания за величие.В ЕС поне не управляват маймуни а само малоумници
компютърът ти може да е китайски но процесора му е на 100% или на Интел или на АМД
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа бе да
Знам че ти разбивам илюзиите относно мощта на америка за пореден път ама това е положението.Америка се е запътила към бунището.Да си ядат боклуците и гемеото и да си тровят водата щом газта им е по ценна.Пурковци с мания за величие.В ЕС поне не управляват маймуни а само малоумници
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеАнроид е Линукс колега, прочети малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеАнроид е Линукс колега, прочети малко
А линукс какво е?
Ха да ви видим, разбирачите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе само че го мисля - то си е факт. В Азия само се асемблират и се правят продуктите с ниска добавена стойност. Като за Интел и Епъл съм сигурен че процесорите се произвеждат само и единствено в САЩ - Интел не аутсорсва почти нищо, а Епъл не аутсорсва процесорите. АМД и Куалком не съм сигурен дали нямат изнесени производства. В един компютър има части с висока добавена стойност - процесора и видеокартата - те са американски - останалите части са с доста по-ниска добавена стойност и се правят къде ли не.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
“Тези черти не могат да бъдат организирани в система много от тях противоречат една на друга и са също така типични за други видове деспотизъм или фанатизъм. Но е достатъчно една от тях да е в наличност, за да се позволи на фашизма да коагулира около нея.
4 Критическият дух прави разлики, а да правиш разлика е знак за модернизъм
В модерната култура научната общност възхвалява несъгласието като начин да се подобри знанието. За Ур-фашизма несъгласието е предателство.
5. Освен това, несъгласието е знак за разнообразие
Ур-фашизмът се разраства и търси консенсус с помощта на експлоатирането и изострянето на естествения страх от различността. Първият призив на един фашист или на едно недоразвито фашистко движение е този срещу пришълците. Така Ур-фашизмът е расистки по дефиниция.
13. Ур-фашизмът е основан на избирателния популизъм, качествен популизъм, би казал някой
В една демокрация гражданите имат индивидуални права, но гражданите в тяхната цялост оказват политическо влияние само от количествена гледна точка — един следва решенията на мнозинството. За Ур-фашизма обаче индивидите като такива нямат права, а Народът е приеман за качество, едно монолитно цяло, което изразява Общата воля. Тъй като нито едно голямо количество хора не може да има обща воля, Лидерът претендира, че е техен преводач. След като са загубили властта си да делегират, гражданите не действат; те са единствено призвани да играят ролята на Народ. Така Народът е само театрална фикция....”
Всъщност по отнемането на индивидуалните права и превръщането на демокрацията в "театрална фикция" се работи повсевместо, като почнеш от най-полицейската държава, минеш през ЕС и караш на Изток. (Или пък наобратно, ако повече ти харесва.) Тази информация, че някъде ги има, към момента може и да е стара.Last edited by citizen_bg; 27.02.2014, 21:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАндроид е на гугъл и си е американски от всякъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеЕ Андроида. Ама той е шведски по принципНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе само че го мисля - то си е факт. В Азия само се асемблират и се правят продуктите с ниска добавена стойност. Като за Интел и Епъл съм сигурен че процесорите се произвеждат само и единствено в САЩ - Интел не аутсорсва почти нищо, а Епъл не аутсорсва процесорите. АМД и Куалком не съм сигурен дали нямат изнесени производства. В един компютър има части с висока добавена стойност - процесора и видеокартата - те са американски - останалите части са с доста по-ниска добавена стойност и се правят къде ли не.
Все още Интел и АМД държат монопола на процесори за настолните компютри , но в областа на таблетите, телефоните и другите мобилни устроиства ползащи процесори общо взето бяха изместени от агресивните Азиатски производители. нишата на настолните компютри е западаща и вероятно затова никои Азиатски производител не я щурмува. Иначе отдавна разполагат и с опита и технологииет да го направят...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеЕ Андроида. Ама той е шведски по принцип
Коментар
Коментар