IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    ...
    Германската техника превъзхождаше многократно Руската , но стигнеше ли се до близък бои , нямаше Германец които да се мери с Руснаците. Те нямат чувство за самосъхранение и страх, готови са да убият врага с цената на живота си.
    Това недоуценяване на Руснаците беше голямата грешка на Хитлер.
    В смисъл трябва да гледаш на тях като на животни за да ги победиш.
    Ми то много намаляха тези които не гледат на тях като на животни.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Германската техника превъзхождаше многократно Руската , но стигнеше ли се до близък бои , нямаше Германец които да се мери с Руснаците. Те нямат чувство за самосъхранение и страх, готови са да убият врага с цената на живота си.
      Не знам откъде си копирал текста, ама този който го е написал не знае, че "недоуценяване" се пише с "о", защото казваш "оценка", а не "уценка".
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• http://econ.bg/Новини/ЕК-очаква-Руси...0936_at.1.html

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Китайците като си поискат парите ще им покажат Сибир, те само да не вземат да го харесат че с тези машини с които вече разполагат за месец ще си направят 3 пъти повече военна техникаот който и да било.
          От Китай, империя с амбиции за териториално разрастване, не става те са работливи и търпеливи но не са войни.
          През цялата си история са били обърнати навътре към себе си , не са били агресивни към съседите си. Нямат я тази войнствена култура......

Скоро гледах по дискавъри филм за втората световна със спомени на ветерани Германски воиници. На нъпроса защо мислите че загубихте воината , те казаха:

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            Харьков Бойня возле ХОГА Площадь Свободы 01 03 2014
            http://www.youtube.com/watch?v=wlbJSyedtHg
            Тоя с камерата изяде един накрая
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Много си лоша

http://dnes.dir.bg/news/rusia-ukrina-Кlichko-16230811

да се успокоиш )
              Сори,

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Китайците като си поискат парите ще им покажат Сибир, те само да не вземат да го харесат че с тези машини с които вече разполагат за месец ще си направят 3 пъти повече военна техникаот който и да било.
                Стига и ти бре, те едни самолетни двигатели не могат да направят, ти чак в си ир ги изпрати да земат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Аз в Руски акции дълъг не бих стоял поради никаква причина.
                  Аз съм търпелив. Се един ден и там ще изгрее слънце.
                  Според мене и от сегашните нива трипъла тогава ще е сигура, камо ли ако падне още.
                  А и при 4% дивидент - няма закъде да бързаме. Всичко с времето си.
                  Всеки случай на тоя етап повече от 1-1.5% по руското перо не бих сложил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                    Педи ше викаш на децата си ако имаш, педерасче нещастно.
                    Много си лоша

http://dnes.dir.bg/news/rusia-ukrina-Кlichko-16230811

да се успокоиш )

Коментар

• al4en

D.Y.F-091066

Коментар

• Харьков Бойня возле ХОГА Площадь Свободы 01 03 2014
                        http://www.youtube.com/watch?v=wlbJSyedtHg
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Аз си мисля и за RSX малко
                          Ако американците спрат търговските връзки с Русия това много надолу може да пада. Особено пък ако и европейците ги последват макар и частично.

Единственото което би било печелившо в такава ситуация в краткосрочен период са петрол и газ ако Русия отпадне от картата на доставчиците това ще им вдигне цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Единственото откъм което са празни са рублей.

Не мога да разбера колко пъти е нужно да се повтори, че мангите се печатат в САЩ и ЕС?
                            Баси, все едно говориш на както казв3ат американците slow kids.
                            Педи, спри се

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              шорт на рублата и лонг на петрола като хедж.
                              Аз си мисля и за RSX малко
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Те ония са баси стадото, кат нищо ще иде едно 30-40% надоле и РЕ <4
                                Почвам се облизвам....
                                Аз в Руски акции дълъг не бих стоял поради никаква причина.

Коментар

Working...
                                X