IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Пак не позна руснаците също могат да печатат долари и евро
    Ооо, бат'Пешо,
    Това не е лотария, парите се "печатат" в це тралните банки, фед, но в компютрите им.
    Техните, а не руските. А и всички разплащания минават оттам, не през руските.
    Т'ва не ти е селския вестник.

Коментар

• Първоначално изпратено от lpef Разгледай мнение
      Фискалиста, привет! И аз съм на това мнение, както за UA, така и за RU. Дай да набележим целите през уйкенда и да наливаме ресурси в това, което ще расте. Имам цели, а ти? Да споделим или на лични? Предпочитам на всеуслошание! Поздрави, LPEF
      Здрасти батка, прав си но още рано е за бай бай, първо трябва сел сел.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• lpef

Кога е било ? От две години бълват дори турбокомпресори като играчки, никакъв проблем не им е да балансират турбини и технологията я може всеки китаец.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Единственото откъм което са празни са рублей.

Не мога да разбера колко пъти е нужно да се повтори, че мангите се печатат в САЩ и ЕС?
          Баси, все едно говориш на както казв3ат американците slow kids.
          Пак не позна руснаците също могат да печатат долари и евро

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik
            Ако Украйна се разпадне (щото има все пак някакъв шанс да оцелее като федеративна държава) най-виновни ще са малоумниците от Десен сектор - именно те провалиха споразумението за мирен край на политическата криза, именно Ярош заяви че той с никой не се е договарял и не го интересуват никакви споразумения, именно негов активист изскочи на Майдана, прекъсна Кличко и постави Ултиматума Янук до следващата сутрин да подаде оставка.
            Сега вече, когато в Украйна всичко отиде на кино тия се стягат да водят партизанска война, едва ли не да превземат Москва и пр.
            Гледайте какви глупости са надробили:
            http://www.gazeta.ru/politics/news/2..._5984841.shtml

Най-неадекватное заявеното намерение за сътрудничество с «Движение Сопротивления Кавказа» - то това движение си има име "Емират Кавказ" - може би се гласят да ги признаят официално и да поканят Доку Умаров на официално посещение в Киев?

Егати лунатиците
            А Русия все повече ще губи влияние в западна украйна, всъщност най-вероятно там на нея вече гледат като на империя на злото

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Това за самолетните двигатели е старо, вече ги правят и се научиха. Случващото се с Украйна е глупост, на Русия и трябва Европа за гръб защото жълтите са " свръхбезобидни".Тя Европа обаче е на две - ЕЗ гевезета и ЕС будали и на нея не може да се разчита.
              Извинявай, пич! Точно реактивните НЕ СА се научили да ги правят! Затова още ги правят (поръчват) в Украйна. Бил съм, виждал съм двигатели за жълтурковците. Говорил съм с хората. Ти си преценяваш....
              Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Това за самолетните двигатели е старо, вече ги правят и се научиха. Случващото се с Украйна е глупост, на Русия и трябва Европа за гръб защото жълтите са " свръхбезобидни".Тя Европа обаче е на две - ЕЗ гевезета и ЕС будали и на нея не може да се разчита.
                Научиха се да копират добре, още нямат фундамент в науката и изследванията.

Коментар

• Факушкa

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Защо да са идиоти , руснаците са смели войни , държава на една шеста от територията на света как се прави ......с цветя и рози не става.
                    По отношение на техниката, тактиката, стратегията и ред др. неща от ВСВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                      Откровени глупости има в тоя пост, в стил - "ние сме велики, руснаците са идиоти"...
                      Защо да са идиоти , руснаците са смели войни , държава на една шеста от територията на света как се прави ......с цветя и рози не става.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        В смисъл трябва да гледаш на тях като на животни за да ги победиш.
                        Ми то много намаляха тези които не гледат на тях като на животни.
                        Явно, освен троленето, простотията, арогантността, тук, в този форум, се толерира и расизма.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          От Китай, империя с амбиции за териториално разрастване, не става те са работливи и търпеливи но не са войни.
                          През цялата си история са били обърнати навътре към себе си , не са били агресивни към съседите си. Нямат я тази войнствена култура......

Скоро гледах по дискавъри филм за втората световна със спомени на ветерани Германски воиници. На нъпроса защо мислите че загубихте воината , те казаха:

Германската техника превъзхождаше многократно Руската , но стигнеше ли се до близък бои , нямаше Германец които да се мери с Руснаците. Те нямат чувство за самосъхранение и страх, готови са да убият врага с цената на живота си.
                          Това недоуценяване на Руснаците беше голямата грешка на Хитлер.

Откровени глупости има в тоя пост, в стил - "ние сме велики, руснаците са идиоти"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Колко кинти ще направя от това с украйнь направо ми потекоха лигите, нямам търпение да се отвори пазара и да ги разбием!
                            Фискалиста, привет! И аз съм на това мнение, както за UA, така и за RU. Дай да набележим целите през уйкенда и да наливаме ресурси в това, което ще расте. Имам цели, а ти? Да споделим или на лични? Предпочитам на всеуслошание! Поздрави, LPEF
                            Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• Надявам се да има екшън това онова, саут осетия бум бау
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Колко кинти ще направя от това с украйнь направо ми потекоха лигите, нямам търпение да се отвори пазара и да ги разбием!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X