IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov
    Хаха..пич внуци нямам , пък голямото ми дете навърши 10 години скоро...... стига се самонавива че пишеш с някои пенсионер
    По-зле за БГ, надявах се поне младото поколение да бъде различно....
    Пожелавам ти успех с това децата ти да се учат, развиват и живеят в Русия с всичките им екстри! По никакъв начин не бива да ходят, учат, печелят и живеят при лошите ЕС, САЩ и т.н.! Не го допускай никога!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      Без "Съюз" човечеството ще гледа космоса и МКС през телескоп.

Незаемам страната на Путин, но не той започна всичко. Идиотите от Майдан разбиха страната си. А още по-тъпото е че тия майданци не правят и 3% от имащите право на глас в Украйна.
      Както много добре знаеш съм върл ГЕРБ-ер, и също така знаеш, че съм най-големия противник на протесите тук. Просто защо в демократична държава, кой да управлява се решава след избори. А в България имаше избори и народа избра. Точка. А, да не говорим, че половината протестиращи въобще не са гласували, а после недоволстват..... Янукович също беше законно избран. А Путин просто се възползва от ситуацията. Все едно да видиш сто лева на пътя и да не ги вземеш.
      +1
      Абсолютно трезво и уравновесено мнение ! Браво
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Руски ракети модел 1970 год.

Случайно да забрави, че НАСА (като държавна и неефективна агенция) обяви конкурс за "евтин" превоз до МКС.

И вече има цели 2 фирми, дето правят евтин превоз до МКС с ракети модел 2012 год.
        Само дето американците купуват от руснаците ракетни двигатели. Оня същия ракетен двигател на ракетата "Енергия". Ненадминат рекордьор и до сега по извеждане на товар в орбита.
        Ама май ще им спрат двигателите.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
          Не ги подценявай, там освен всичко останало има някакви джамаати, салафити и пр., а за да стане белята не трябват чак толкова много хора - 100-200 шахида дето да са готови да колят и взривяват, и положението може да се сдуха много бързо
          Не може. Тези татари са мирни работници и селяни. Не са някакви диви кавказци. Пък в Кавказ има условия за партизанска война, банди джихат и т.н.
          А Крим е полуостров. На практика като се сложи границата между Крим и Украйна става остров. Ще бъдат смачкани много лесно. Спецназ имат опит от Кавказ. И сега в Крим е базирана руска бригада морска пехота и отделен батальон Спецназ. Техните "тюлени".
          Този сценарий го забрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            1.Дааа дочакахме и златния аргумент във всеки спор....
            2.Казвал съм го и на други малоумници , ще го кажа и на теб ......къде ще си пращам децата и какво ще си купувам ма изобщо не е товя работа нито предмет на спора тук.
            3.Относно печеленето , аз не вярвам че има или ще има в бъдеще воина , нито с военни средства нито икономически средства че някои да я печели.
            4.Воината е само в промитите мозъци на някакви политически талибани от почти изчезнал вид , щото политическите им представители дори не могат да влзат в парламента.
            Просто Руснаците искат да се върнат където им е мястото и то ще стане каквата и да е цената , а притези мощни страни наказанието не е едностранна както си фантазират някои.
            1. Прав си - къде са децата и внуците ти в момента?
            2. Моя работа е до толкова, че с философията си и с властта си може да повлечеш и моите!!!
            3.Ти се похвали: "ще видим кой ще спечели"
            4.Абсолютно си прав - "войната е само в промитите мозъци на някакви политически талибани", които вкарват войски на чужда територия!

П.П. Ще пропусна "малоумници" и други обиди, просто защото най- големият Путин не е зад гърба ми и нямам право да се защитя.......
            Last edited by 15%; 18.03.2014, 01:16.

Коментар

Малоумнико продължаваш да си грънкаш глупости без връзка с спора .... скачаш от тема в тема ......безсмислено е да се спори с теб.
              Отговарям като ме пита някой, бря. Ти ме питаш - аз отговарям.

П.П. Раздуй сега като си учил финанси колко имена на матрьошки срещна там - понеже бъкат от учени?

За финанси те питам - не за миене на фаянси

Кажи някой бляд - секси-учен там да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Марков, пращай децата и внуците си в Русия да учат, да се развиват и да живеят!
                Купувай им само руски предмети! А до това кой ще спечели - просто е смешно
                Никой няма да спечели, просто всички руснаци ще живеят с още по-малко пари, но това на философите не им се отразява, важното е "победителя"
                Дааа дочакахме и златния аргумент във всеки спор....

Казвал съм го и на други малоумници , ще го кажа и на теб ......къде ще си пращам децата и какво ще си купувам ма изобщо не е твоя работа нито предмет на спора тук.

Относно печеленето , аз не вярвам че има или ще има в бъдеще воина , нито с военни средства нито икономически средства че някои да я печели.
                Воината е само в промитите мозъци на някакви политически талибани от почти изчезнал вид , щото политическите им представители дори не могат да влязат в парламента.
                Просто Руснаците искат да се върнат където им е мястото и то ще стане каквато и да е цената , а при тези мощни страни наказанието не е едностранно както си фантазират някои болни мозъци.
                Last edited by markov; 18.03.2014, 01:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                  Не хич даже не съм доволен

Аз до последно се надявах че САЩ и Русия ще се договорят и ще ни се разминат санкции и пр. простотии...

Ама възможностите за компромис в момента са силно намаляли. Зависи де, сигурно има някакви шансове, но твърде много неща вече могат да се объркат - зависи дали Путя ще реши да нахлуе в Югоизточна Украйна, дали Яц ще устиска да не го катурнат Ярош и сие, дали татарите в Крим няма да се надигнат и да се стигне до кръвопролития ...

Изобщо кашата се закашва все повече и то с бързи темпове ...
                  Много апокалиптично гледаш на нещата. По-кротко бе!

Първо Путин няма да нахлуе в Югоизточна Украйна, стига американците да си вържат кучетата. Само майдановските идиоти могат да провокират кръвопролития в областите населени предимно с руснаци. Ако обаче се развихрят антируските паравоенни формирования и започнат убийства, то Русия ще се намеси без значение какво ще направи Запада. И ще стане лошо.

Второ. Янукович е бита карта. Путин едва ли ще иска да си има нещо общо с него. То и затуй се държи с него като с беглец, а не като с президент на съседна държава. А кой от ястребите ще победи в борбата за власт в Украйна ще кажат американците. Ама може и да не стане тяхната. Тогава лошо.

Трето. Татарите са незначително малцинство, пък и защо да се бунтуват? В Русия ще са по-добре, отколкото под властта на фашизираните банди. Та това е абсурд.

Коментар

Малоумник си ималоумник ще си останеш бе готвачо.

За няколко стотин години си извади учените им и културните им деици ...списака е бзкраен.

Пък че ползват Кирилицата не го отричам но това не касае спора.....като не знаеш за щкакво говорим по добре не се включваи с поредната си тъпня.
                    Без нерви, бря - шъ тъ фрисфие сърдечния мускул с некой инфарктец да'е ...

П.П. А, православието кой им го дал или не знаеш кой е първият им патриарх?

За списъка им с учени ще те пропусна, щот' съм учил корабостроене и да ти кажа честно не е пълно с матрьошки в материята по проектиране и конструиране.

Ама, смешен счетоводител откъде да го знае - като не може даже и едни кюфтаци да си изпържи сам - па тръгнал да ми говори за учени

Я, раздух кат' си учил Файнанси колко матрьошки срещна при тях - само без тоя Кондратиев, че ми е смешен и днешната наука отдавна го е отхвърлила при файнансите - не при фаянсите дет' търкаш в момента
                    Last edited by marandi; 18.03.2014, 01:08.

Коментар

Въпрос на време е да видим кои какво разбира и какво не.

Аз за воина не говоря ти го твърдиш , има много време да видим ще има изобщо нещо такова и ако има кои е победителя !

Просто казвам че 15 000 000 Руснаци искат с домовете си да са в Русия къдет оим е родината а не в ЕС и НАТО. Те до преди 20 години си бяха където трябва и ще се върнат рано или късно.
                      И никакви розови американски или ЕС дупета няма да го спрат.....
                      Марков, пращай децата и внуците си в Русия да учат, да се развиват и да живеят!
                      Купувай им само руски предмети! А до това кой ще спечели - просто е смешно
                      Никой няма да спечели, просто всички руснаци ще живеят с още по-малко пари, но това на философите не им се отразява, важното е "победителя"

П.П. Ти война не твърдиш, но ваши хора имат войска там , аз други войски не знам да има

Коментар

с какво Русия подпомага човечеството?
                        Без "Съюз" човечеството ще гледа космоса и МКС през телескоп.

Незаемам страната на Путин, но не той започна всичко. Идиотите от Майдан разбиха страната си. А още по-тъпото е че тия майданци не правят и 3% от имащите право на глас в Украйна.
                        Както много добре знаеш съм върл ГЕРБ-ер, и също така знаеш, че съм най-големия противник на протесите тук. Просто защо в демократична държава, кой да управлява се решава след избори. А в България имаше избори и народа избра. Точка. А, да не говорим, че половината протестиращи въобще не са гласували, а после недоволстват..... Янукович също беше законно избран. А Путин просто се възползва от ситуацията. Все едно да видиш сто лева на пътя и да не ги вземеш.
                        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Случайно да забрави, че НАСА (като държавна и неефективна агенция) обяви конкурс за "евтин" превоз до МКС.

И вече има цели 2 фирми, дето правят евтин превоз до МКС с ракети модел 2012 год.
                          Шом са модел 1970 и още са по добри от Американските модел 2014 за какво говорим бе пич опс ...то американски маи ич няма вече.

Пък плановете за частни полети , още не са се случили с хора ...като станат ще говорим

Коментар

Ето пак на стари лаври......
                            Действате с "мускули" и въобще не разбирате, че вече войната е икономическа, а не териториална.
                            Марков, живеем в друг свят, няма връщане назад!
                            Въпрос на време е да видим кои какво разбира и какво не.

Аз за воина не говоря ти го твърдиш , има много време да видим ще има изобщо нещо такова и ако има кои е победителя !

Просто казвам че 15 000 000 Руснаци искат с домовете си да са в Русия къдет оим е родината а не в ЕС и НАТО. Те до преди 20 години си бяха където трябва и ще се върнат рано или късно.
                            И никакви розови американски или ЕС дупета няма да го спрат.....

Коментар

Русия е допринесла много за православието, културата, изкуството и науката. Списъка с учени и културни деици от световна величина е безкраен......
                              И тези басни 'ноу ме кефят на БГ матрьошките

Кой им дал православието викаш? И езика?

Относно списъка с културните дейци - сега двИздътъ им се казва Киркор Киркоров - българче от Варна.

Та, толкоз за басните с културните им "постижения" и "православните"

П.П. Маркуфф .. ма голема си скръндза - как без паметник на Путя на центъра на Дряново да'е ... - изложи се
                              Last edited by marandi; 18.03.2014, 00:58.

Коментар

И след Сталин имат доста постижения не си криви душата .....първи бяха в космоса , и до сега американските астронавти стигат в космоса на Руски ракети .....

Коментар

Working...
                                X