IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Маранди, аз ли зле се изразявам или ти пак не си ме разбрал ?
    Къде тук виждаш някаква радост?

Мен толкоз ме е яд, че няма накъде!!!
    Пита се защо се докарахме дотам, ЕС и Русия да си раздават шутове?
    И дали единствено Путин е виновен за това?
    И какво може да се направи оттук насетне, та шутовете да не са прекалено болезнени, включително за България !!!
    Има ли смисъл да ти отговарям като 10 промити ник-а на БГ матрьошки ще ме заринат с анти-пропаганда и разни басни, представени за факти?

Фактите са това - мега-прототията се случи - християни да се трепят помежду си, а лешоядите ( исляма ) само това чака.

П.П. БГ Империя няма проблем с Исляма - да му мисли Путкин и Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
      С идиоти, които твърдят, че съм казал нещо без да съм го казал, не споря.
      Пък и простащината ти е толкова голяма, че ми е под достойнството да общувам с теб. За разлика от знанията, които са на нивото на малограмотен циганин.
      Хората виждат, кой спори смислено и кой пуска простотии.
      +1
      безсмислено се дразниш според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Не виждам за какво се радвате, че в момента ще се избие християнския свят помежду си.

П.П. Трябва да сте пълни галфони, защото исляма само това чака и тъкмо му бяха резнали крилцата и Джуджето се намеси на страната на исляма.

Запад ще обмислят внимателно ситуация и ще го подкарат до Сибир с шутове, ама БГ матрьошките си мислите, че всеки диктатор му е отредено да пукне в охолство и разкош - па Историята до момента показва друго.

Търси си примерите колко по-велики от Путя - пукнаха самотни и заточени или по панделите.

Ма, вярата е голяма работа - дерзайте за Путя
        Маранди, аз ли зле се изразявам или ти пак не си ме разбрал ?
        Къде тук виждаш някаква радост?

Мен толкоз ме е яд, че няма накъде!!!
        Пита се защо се докарахме дотам, ЕС и Русия да си раздават шутове?
        И дали единствено Путин е виновен за това?
        И какво може да се направи оттук насетне, та шутовете да не са прекалено болезнени, включително за България !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15%
          Марков, Фантастико е собственост на ВАН холдинг, което пък /ВАН/ са трите имена на собственика. Нещо ми се върти Валери....А... Н...

Лека нощ, че взех много да плямпам, а нямам право..........
          Не бе тук става дума са местен клуб с това име .....не у Софето.

https://www.facebook.com/fantastico.dr/photos_stream
          Last edited by markov; 18.03.2014, 02:20.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Не си предлагал басове. Пък и басът няма да стане. Половината форум знае, че съм пенсиониран офицер от армията (за малко да уцелиш) и съм над 50 години.

Ама не 80% от българите са били на служба в МВР. МНО или МВнР. Нито пък са пенсионери повечето. А повечето са русофили. То и затуй никой социолог не пуска въпрос дали подкрепяме действията на Русия. Щото противниците сте абсолютно малцинство.
            Благодаря за откровеността /малко хора проявяват такава/, Гигов!
            Наистина не знаех какъв си, но по мненията ти личи.
            В тази ситуация разбирам, че няма да мога да те убедя в своето, а и ти в твоето!
            Пожелавам ти все пак успех и по-реален поглед!
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Не си предлагал басове. Пък и басът няма да стане. Половината форум знае, че съм пенсиониран офицер от армията (за малко да уцелиш) и съм над 50 години.

Ама не 80% от българите са били на служба в МВР. МНО или МВнР. Нито пък са пенсионери повечето. А повечето са русофили. То и затуй никой социолог не пуска въпрос дали подкрепяме действията на Русия. Щото противниците сте абсолютно малцинство.
              Добре, че разпуснахме армията - клели сте в чуждо знаме и сега пенции искате.

Ами, няма пенции - иди я искай от Путя - нали си се клел да служиш на матрьошки

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                Меркел тръгнала да се обяснява за санкциите:
                http://www.unian.net/politics/897569...iv-rossii.html

Одновременно Меркель выразила надежду на дипломатическое урегулирование крымского кризиса. Запад по-прежнему готов к диалогу, и именно дипломатия должна быть "ключом к решению этого конфликта".

Ех Анджи, Анджи ...

Влакът с дипломатическото урегулиране на Кримската криза вече замина

Ти гледай какво ще правим с урегулирането на кризата в Югоизточна Украйна ...
                Не виждам за какво се радвате, че в момента ще се избие християнския свят помежду си.

П.П. Трябва да сте пълни галфони, защото исляма само това чака и тъкмо му бяха резнали крилцата и Джуджето се намеси на страната на исляма.

Запад ще обмислят внимателно ситуация и ще го подкарат до Сибир с шутове, ама БГ матрьошките си мислите, че всеки диктатор му е отредено да пукне в охолство и разкош - па Историята до момента показва друго.

Търси си примерите колко по-велики от Путя - пукнаха самотни и заточени или по панделите.

Ма, вярата е голяма работа - дерзайте за Путя

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Гигов, дай да загубя някой бас, като се обзаложа с теб, че си над 50 г. /в което няма нищо лошо/ и че си работил в МВР или МвНР до 1989 г. мин.?
                  Предложих ти го това и преди, но нямаше реакция от твоя страна.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Меркел тръгнала да се обяснява за санкциите:
                    http://www.unian.net/politics/897569...iv-rossii.html

Одновременно Меркель выразила надежду на дипломатическое урегулирование крымского кризиса. Запад по-прежнему готов к диалогу, и именно дипломатия должна быть "ключом к решению этого конфликта".

Ех Анджи, Анджи ...

Влакът с дипломатическото урегулиране на Кримската криза вече замина

Ти гледай какво ще правим с урегулирането на кризата в Югоизточна Украйна ...

Коментар

Гигов, дай да загубя някой бас, като се обзаложа с теб, че си над 50 г. /в което няма нищо лошо/ и че си работил в МВР или МвНР до 1989 г. мин.?
                      Още по-лошо - военен бивш ( пенсиониран ).

П.П. Навремето като се е клел в БГ армията вероятно е далтонист и не разпознал БГ флага, ами този червеният със сърпа и чука.

Та, явно се е заклел в чужд флаг и затова така

Аз исках да го разцъкам малко по-сериозно какво очаква като тактика за войната сега, която започна, ама той продължава някакви безумия да дрънка колко е велик Путя и дотам. Па, на мен ми е интересно, ама ...

Ха, води смислен диалог да'е ..

Коментар

Само дето американците купуват от руснаците ракетни двигатели. Оня същия ракетен двигател на ракетата "Енергия". Ненадминат рекордьор и до сега по извеждане на товар в орбита.
                        Ама май ще им спрат двигателите.
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

По-зле за БГ, надявах се поне младото поколение да бъде различно....
                          Пожелавам ти успех с това децата ти да се учат, развиват и живеят в Русия с всичките им екстри! По никакъв начин не бива да ходят, учат, печелят и живеят при лошите ЕС, САЩ и т.н.! Не го допускай никога!
                          Пич сестра ми живее в Франция със семеиството си от 15 години , На съпругата ми сестрата живее в Русия със семеството си от 20 години. Информацията я имам от първа ръка и от собствени впечатления и от двете места.
                          Аз пък съм избрал да живея в БГ макар да нямам проблем да отпраша за някъде, просто щото си обичам държавата.
                          Така че ако обичаш не ми обясняваи къде да си пращам децата и къде не ...за разлика от теб не се информирам само от БТВ за нещата от живота.....
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

По-зле за БГ, надявах се поне младото поколение да бъде различно....
                            Пожелавам ти успех с това децата ти да се учат, развиват и живеят в Русия с всичките им екстри! По никакъв начин не бива да ходят, учат, печелят и живеят при лошите ЕС, САЩ и т.н.! Не го допускай никога!
                            Е, как ще го допусне?

То в Дряново най-голямото им постижение е да крият по храстите 2 екипа патрулки да мяткат с палките на пришълците.

А, най-голямото събитие там е като завали дъжд или Маркуффф ... вземе да оправя световната гео-политика от офиса си и после да обажда в селската кръчма как е размазал ЕС и УСА, взети заедно

Коментар

Не може. Тези татари са мирни работници и селяни. Не са някакви диви кавказци. Пък в Кавказ има условия за партизанска война, банди джихат и т.н.
                              А Крим е полуостров. На практика като се сложи границата между Крим и Украйна става остров. Ще бъдат смачкани много лесно. Спецназ имат опит от Кавказ. И сега в Крим е базирана руска бригада морска пехота и отделен батальон Спецназ. Техните "тюлени".
                              Този сценарий го забрави.
                              В голяма грешка си !!! Виж какво мощно партизанско движение е имало в Крим през Втората световна и какви проблеми са имали немците в Кримските планини!
                              Сега не става дума за някакви мащабни сблъсъци като в Чечения - достатъчно е да почнат да обстрелват патрули, да залагат бомби по пътищата или недай боже да почнат да взривяват това онова (заведения, магазини, автобуси), или пък просто да колят - като ония уйгури, на гарата в Кунмин, Китай !!!

Както и да е, може да съм прекалено черноглед, но с мюсюлманите шега не бива !!!

Коментар

Само дето американците купуват от руснаците ракетни двигатели. Оня същия ракетен двигател на ракетата "Енергия". Ненадминат рекордьор и до сега по извеждане на товар в орбита.
                                Ама май ще им спрат двигателите.
                                Те и японците ни купуваха компютрите Правец някога.

Е, сега ги заклахме като спряхме да им ги продаваме

П.П. Шапка, ти поне паметник на Путя? Иди бодни една снимка на оня горе с многото стъпълца да'е ...

Коментар

Working...
                                X