IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Съгласен съм...
    Само ,че ако не бяха свалили Янукович ,колкото и да е корумпиран ...сега и Крим щеше да е в Украйна.. и щеше да има Митнически съюз...
    Щатите ,решиха докато траят Олимпииските игри ,да му спретнат една служебна победа над путин....е той реши да им го върне ... след мача и по неговия си начин .... а ние сега сме като кокошките .. ..путин ни храни а ние се насочваме към този който ще ни коли ,защото е по интересен и яде по хубави работи ,ама те са за примамка... .......
    Глей сега , тая политика в тая тема ми идва в повече . Това би трябвало да е икономически форум и да си пишем по икономически теми който ни засягат .
    Та от икономическа г.. т. Путин директно ми бърка в джоба !
    Въобще ми е през уя за геополитиката , геостратегията и всякакви там глупости дет ги пишете !
    Ако се прецака износа и сезона всички ще се фанем за палците !

Коментар

• Коментар

• САЩ са свалили нефтеното ембарго срещу Иран разрешено е на няколко държави от ЕС и Япония да купуват нефт. Хубаво е , че Иран не иска да продава нефт на 27 държави от ЕС поради техните позиции срещу тях. Идва най-интересното САЩ не е разрешил на България да купува нефт от Иран. Айде сега про-американски лизачи ми отговорете защо САЩ не позволява на България да купува нефт от Иран , с години им лижете задниците на хамериканците и Вие ще ми отговорите на тоя въпрос
        съдбата обича смелите!

Коментар

• "..ако не бяха свалили Янукович ,колкото и да е корумпиран .."

Шшшшшшшт тихо бе! Не се издавайте, колко сте корумпирани. То ясно, че никой няма право да ви сваля, щом веднъж сте докопали властта, ама за корупцията си мълчи.
          В свободния свят ако те заподозрат, а не пипнат в корупция си свършен с политиката и САМ си подаваш оставката, но в постсАвецкото пространство, такива лигавщини и еврогейски глезотии не вървят. Тук само с кръв пускате властта знаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Пак ли ще връщате кльона и оградите? И изходните визи и откритите листове? И гражданството?
            Вицове поне ще може ли да разказваме, като ни спрете нета?
            Разбира се ...
            Ти как мислиш ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Честито на майданци!!

85 сметки, които може да съдържат милиони английски лири, са били открити на името на Юлия Тимошенко и на нейни роднини, пише вестник „Индипендънт”. Големи британски банки са в центъра на зараждащ се скандал относно активите на бившия министър-председател на Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                Монти , да ти го обясня просто : боли му уя за Украинския президент и кой го бил свалил .
                Сегашната политика на Путин ( военната) директно ще прасна износа а след това и летния сезон и сектора на НИ !
                А това директно ми бърка в джоба ! Вероятно и в вашия !
                Съгласен съм...
                Само ,че ако не бяха свалили Янукович ,колкото и да е корумпиран ...сега и Крим щеше да е в Украйна.. и щеше да има Митнически съюз...
                Щатите ,решиха докато траят Олимпииските игри ,да му спретнат една служебна победа над путин....е той реши да им го върне ... след мача и по неговия си начин .... а ние сега сме като кокошките .. ..путин ни храни а ние се насочваме към този който ще ни коли ,защото е по интересен и яде по хубави работи ,ама те са за примамка... .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Така де, така ...
                  Ти си се смей, ама за оградата ...
                  Пак ли ще връщате кльона и оградите? И изходните визи и откритите листове? И гражданството?
                  Вицове поне ще може ли да разказваме, като ни спрете нета?

Коментар

Та тези от десния сектор са вече и в Одеса...
                    Следващата руска територия..... сами си го правят...
                    СРОЧНО!!! МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ! - БЕНДЕРОВЦЫ В ОДЕССЕ!

http://www.youtube.com/watch?v=xypJQlbWe0Y

Коментар

Преди руската или преди американската...
                      Да не забравяме ,че се свали законно избрания президент.....
                      Тва със законното избиране вече омръзна, като опорна точка. То и бай тошо и ким3 и ореа бяха избрани "законно". Някои рекордьори с по 100 и над 100 %. Че и приятеля ви хитлер и той законно избран беше бе фаше. И всички наследствени монархиии от средновековието за били "законно избрани" ама се капичнаха. Сега е ред на последните диктаторски режими по света.

Коментар

• В Одеса се възобнови протестът срещу ареста на организатор на демонстрация в подкрепа на Крим
                        18 Март 2014 | 09:59 | Агенция "Фокус"
                        В Одеса се възобнови протестът срещу ареста на организатор на демонстрация в подкрепа на КримСнимка: Информационна агенция "Фокус"
                        Галерия
                        Снимка: Информационна агенция "Фокус" Снимка: Информационен портал на българите в Украйна
                        Одеса. Около сградата на областната дирекция на Службата за сигурност на Украйна в Одеса се възобнови протестът срещу ареста на организатор на демонстрация в подкрепа на Крим Антон Давидченко, предаде ИТАР-ТАСС.
                        Входът на сградата е затворен от спецчастите на полицията. Те бяха подкрепени от няколко десетки мъже в камуфлажно облекло без опознавателни знаци, някои от които в маски.
                        Представители на Службата за сигурност заявиха, че протестът е незаконен и призоваха протестиращите да напуснат района..

Та тези от десния сектор са вече и в Одеса...
                        Следващата руска територия..... сами си го правят...

Коментар

Монти , да ти го обясня просто : боли му уя за Украинския президент и кой го бил свалил .
                          Сегашната политика на Путин ( военната) директно ще прасна износа а след това и летния сезон и сектора на НИ !
                          А това директно ми бърка в джоба ! Вероятно и в вашия !

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid
                            Не бе, нали разбираш колко сте смешни, когато основавате претенции на исторически права, Екатерина Велика, бля-бля-блядки....
                            Така де, така ...
                            Ти си се смей, ама за оградата ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Aбе, Съли Мунтари, ти без опорни точки, разговор не можеш ли да водиш????

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                                Да де ама къде отиват туризма и всичко останало след дрънкането на руските пушкала ? На майната си дати кажа ! На нас (България) най ни е изгодна Украйна такава каквато е в момента ( преди руската инвазия ) .
                                Имаше статия в Инвестора , как Украйна от 28-мо място се е покачила на 13-то като българска експортна дестинация + туристите за което трябва спокойствие и силна храна да го ебем
                                А Путин ни бие точно тук по интересите !
                                Пък за какво гласуват Руснаците ми е точно през оная работа .
                                На мен дрънкане на пушкала на 500 км от Варна не ми трябва !

Коментар

Working...
                                X