Първоначално изпратено от vmankov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от МонтиАми има двама трима платени и тук си чешем езиците ,като ги активизираме със следните думи...
Путин ,Русия ,БСП , сини талибани ,тъпи гербери......
Иначе в момента проблема ми е нергото....
Но това не ми пречи да купувам там....
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеКакто я подкара Чунчо Кандитков ще трябва и Франция да окастри малко.
Добре, че никой не го слуша а само се забавляват с него.
Франция пригрозила России разрывом контракта по "Мистралям"
http://grani.ru/Politics/World/Europ.../m.226881.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА това, мисля, го казах още вчера...а тепърва ще има още, доказателствата за мръсната игра на Путлер тепърва ще се увеличават...
Задержаны российские диверсанты, причастные к столкновениям на востоке Украины
По словам Яценюка, беспорядки в Крыму, Харькове, Донецке и Луганске, других городах осуществляют внешние силы
Този, още малко, и ще го махнат неговите си бендеровци, а ти си зел да ни го цитираш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОчаквах да кажеш, че те са народа, че с всенародна подкрепа, без проблем ще спечелят !!! (каквото и да е - избори, референдуми, революциЙ ... )
Също не знам. Разбира се..
Но часовникът тиктака ...
Революциите се правят от малка част от народа, обикновенно будни, образовани, проактивни млади хора, които неминуемо увличат и маса други с тях, доста от които нямат нищо общо с идеите за "инициаторите", а просто търсят келепира и бързата печалба във времена на смут.
А изборите в Украйна, със сигурност ще спечелят...ако разбира се не се появят зелени човечета в цяла Украйна.
Коментар
-
А това, мисля, го казах още вчера...а тепърва ще има още, доказателствата за мръсната игра на Путлер тепърва ще се увеличават...
Задержаны российские диверсанты, причастные к столкновениям на востоке Украины
По словам Яценюка, беспорядки в Крыму, Харькове, Донецке и Луганске, других городах осуществляют внешние силы
Сотрудники украинских правоохранительных органов собрали доказательства причастности российских спецслужб к организации столкновений в восточных регионах Украины и задержали диверсантов, заявляет премьер-министр Украины Арсений Яценюк.
"К глубокому сожалению, Крым – не единственный регион единой и неделимой Украины, где внешние силы пытаются дестабилизировать ситуацию, разжечь искусственные конфликты, организовать беспорядки и спровоцировать вооруженную агрессию извне под предлогом якобы защиты прав русскоязычных. Режиссура не очень многочисленных, но довольно агрессивных митингов в Харькове, Донецке и Луганске, других городах осуществляют внешние силы. Правоохранительными органами собраны убедительные доказательства причастности российских спецслужб к организации беспорядков на востоке нашей страны", - заявил он в своем обращении к жителям Украины южных и восточных областей.
"Есть и задержанные диверсанты. Этим поджигателям войны – не место на украинской земле", - подчеркнул украинский премьер.
"В то же время, я, как премьер-министр и просто гражданин осознаю и принимаю тот факт, что многих из вас волнуют вопросы самостоятельности регионов, проблемы языка, церкви, отношений с Евросоюзом и Россией. Есть и те, кто искренне приходит на митинги, не зная сценария и заказчиков. Таких людей мы слышим и прислушиваемся к ним. Тем более, что стучат они в открытие двери", - подчеркнул он.
http://zn.ua/POLITICS/zaderzhany-ros...y-141344_.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение??? Отговорил съм ти бе човек - не знам! Ти знаеш ли?
Също не знам. Разбира се..
Но часовникът тиктака ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеочаквано ...
Както винаги, без отговор ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе знам. Ти колко време би дал на превратаджиите след ВОСР? Или на ония във Франция , след 1789-та? Или на тия в България през 2014-та ))))
Както винаги, без отговор ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКОЛКО време даваш на превратаджиите ?
Колко мислиш че ще изкарат ... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеA това е много забавно като отговор на обосноваване на руските претенции на завладяването на полуострова от Великата Катя...
Great trolling of Russia by Turkey: under Ottoman Empire treaty with Catherine the Great if Crimea declares independence it returns to Turkey
The Turkish newspaper Hürriyet reports that if the Autonomous Republic of Crimea announces its independence, then it falls under Turkish rule. This is being reported by ipress.ua with reference to Espresso TV.
Based on what the author of the article wrote, this is confirmed by the agreement which was signed 230 years ago by the Ottoman and Russian empires.
According to the agreement, signed by the the Russian empress Catherine the Great on April 19, 1783, the Crimean peninsula will pass from the Ottoman empire to the Russian empire
More: http://maidantranslations.com/2014/0...rns-to-turkey/
Айде, блядки, връщайте Крим на османската империя...
След този договор е имало още години война и Турция на 9 януари 1792 е подписала Яския договор, последния договор между Турция и Руската империя, касаещ Крим, в който ("The treaty recognized Russia's 1783 annexation of the Crimean Khanate") Турция безусловно признава анексията на Крим от Русия.
http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Jassy
След това Турция никога не е предявявала каквито и да е претенции за Крим.
Така че и това тролене е твърде жалко.
Не че тези неща са важни сега, но като тролите, правете го добре...Last edited by vmankov; 18.03.2014, 11:42.
Коментар
-
Украински хакери извадиха на бял свят кореспонденцията на американското военно аташе в Украйна Джейсън Греш и представителя на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна Игор Процик.
От кореспонденицията им ства ясно , че събеседниците са обсъждали планове за дестабилизацията на обстановката в Украйна и как да бъдат дестабилизирани руските военни. Конкретно, Греш се обръща към Процик с молба да бъде нарушена работата на транспортните възли в Юго-Източна Украйна.
„Игор, събитията в Крим се развиват много бързо. Нашите приятели от Вашингтон очакват от Вашата мрежа по-решителни действия. Време е да се реализира планът, който обсъждахме тези дни. Вашата задача е да подсигурите затруднението на транспортните възли на юго-изток, за да може да се обвинят в това съседите (руснаците). Това ще създаде благоприятни условия за действията на Пентагона и компания. Не губете повече време, приятелю". Писмото е подписано от: „Джейсън Греш, подполковник на армията на САЩ, помощник на военното аташе. Посолство на САЩ, Киев".
Освен това се е разбрало, че Процик е контактувал с активиста от "Десен сектор" Василий Лабайчук и го е помолил да организира нападение срещу авиационната база в Мелитопол. Представителят на Генералния щаб дори изтъкнал, че тези действия трябва да изглеждат като атака на руския спецназ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"..ако не бяха свалили Янукович ,колкото и да е корумпиран .."
Шшшшшшшт тихо бе! Не се издавайте, колко сте корумпирани. То ясно, че никой няма право да ви сваля, щом веднъж сте докопали властта, ама за корупцията си мълчи.
В свободния свят ако те заподозрат, а не пипнат в корупция си свършен с политиката и САМ си подаваш оставката, но в постсАвецкото пространство, такива лигавщини и еврогейски глезотии не вървят. Тук само с кръв пускате властта знаем.
Колко мислиш че ще изкарат ... ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар