IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• energetik

Те няма да разделят Европа чудо да стане, дори ако тръгне да се дели така както доброволно сме влезли в Съюза със сила ще ни наложат да останем в него. Това вече е в миналото, ЗАБРАВИ !
    Просто клепита сега се опитват да ги завлекат с много пари, парите за изграждането на новите мощности за добив на суровини в Русия са на европейските банки. Той Путин иска да го изолират и да не им ги върне, защото има пазар в Китай и всичко което добиват Китай може да го поеме. Та въобръжаемата газ и петрол дето идват от там са просто отново мощно строителство на едни тръби по които може и нищо да не върви, но за тях ще се похарчат милиарди и клептоманите ще свият милиарди. За кражба става въпрос.
    Кой ще ни изолира в Европа след като така диво ни експлоатират и от нас само печелят ?
    Проблема е че в скоро време те ще цъфнат поради безумно и безконтролно скроените си инвестиции и валутата им ще прецъфти и върже, янките и те са се нашили в Китай - а Китай въобще и година няма да стои в режим в който там не прииждат инвестиции а трябва да излъчва такива защото инвеститорите се оттеглят. Това с Русия има втора серия с Китай, който също въобще няма да ги слуша.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      абе шоу шоу ама накрая като дойде време да се плаща сметката и ние ще сме вътре...
      с подобни действия няма как да се изгради доверие между запада и изтока
      А с извършване на държавен преврат под диктовката на американските резиденти и европейските емисари се гради доверие ли?

Или ЕС и САЩ не са подкрепяли превратаджиите и са ги заклеймили?
      И са има запорирали сметките в западните банки?

Май по-скоро им отвориха нови тлъсти сметки за да им платят подобаващо за откъсването на Украйна?

Това което направиха въоръжените майдановци със завладяване на сгради, с изгонването на президента и с нескрития диктат над Парламента е ПРЕВРАТ и никакво друго тълкувание не може да има!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Пич,

не ми се губи времето с промити БГ матрьошки, а па ти уж изглеждаше по-балансиран или си се прикривал по-добре.
        ----------------------

Накратко падат митата и гушваме още 45 милки пазар:

- местим външната граница на ЕС по-далеч от нас, понеже в момента ние се водим такава.
        - вдигаме износа
        - БГ фирмите вече са доста опитни в усвояването на Европейски средства и ако вкарат предвидима среда - могат да жулят яко и оттам предвид неопитността, която ще има Украйна в началото.
        - ще си опазим култирния и исторически туризъм - понеже Велика България е била точно на мястото на днешна Украйна

......... и т.н. и т.н. - мога да те замярам с ползи до утре, ама какъв е сми*?

П.П. Радвайте се на Джуджи и толкоз. Аз съм се отчаял вече .... - Джуджи, колкото повече ви шиба - толкоз повече му викате - Обичам тъ ..

Да'е ... робите да'е ..
        Маранди, пак не си ме разбрал - аз МНОГО ИСКАМ да сме в ЕС, и никога не бих приел да излизаме оттам или да ходим в Евразийски Съюзи и прочее безумия.

Но предвид ефектите от тежката криза в Европа и ръста на евроскептицизма в ключови западноевропейски държави най-прекия път към Европа на две скорости е да се форсира приемането на огромна, бедна, закризила държава като Украйна !!! А ако стартират присъединяване на Украйна ще се наложи веднага да стартират процеса и за останалите - Молдова, Грузия, Албания, Македония, Босна и пр.

Това между другото европейските лидери го знаят много добре и затова никакво приемане няма да има в обозримо бъдеще

Аз затова и се издразних на заявленията на Фюле, които нямат никаква връзка с реалността!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Да си дойдем на думата (Руската Дума, демек ), та казваш, вече в прав текст, че Путлер възстановява СССР....
          Тази идея битува явно в твоята объркана глава не в моята ....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• абе шоу шоу ама накрая като дойде време да се плаща сметката и ние ще сме вътре...
            с подобни действия няма как да се изгради доверие между запада и изтока
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Глупости , напускане по тоя начин в конституцията на СССР не е имало.
              Без допитване до народа и т.н.
              Да си дойдем на думата (Руската Дума, демек ), та казваш, вече в прав текст, че Путлер възстановява СССР....

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                Ало-о, Маранди ти наистина ли не разбираш за какво става дума?

ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН Украйна (заедно с Молдова, Грузия и пр.) да влезе в ЕС е ако ЕС окончателно се раздели на две - Еврозона и периферия !!! Нали се сещаш нас къде ще ни нашият! И тогава забрави и за свобода на движение и труд, забрави за Еврофондове в сегашните размери, забрави за равноправно участие в процеса на взимане на решения и пр. и пр.
                Да не пропусна - в Периферията ще си съжителстваме и със 70 милиона Турци !!!
                Щото като се разслои ЕС и тях тутакси ще ги приемат без проблеми!!!
                Пич,

не ми се губи времето с промити БГ матрьошки, а па ти уж изглеждаше по-балансиран или си се прикривал по-добре.
                ----------------------

Накратко падат митата и гушваме още 45 милки пазар:

- местим външната граница на ЕС по-далеч от нас, понеже в момента ние се водим такава.
                - вдигаме износа
                - БГ фирмите вече са доста опитни в усвояването на Европейски средства и ако вкарат предвидима среда - могат да жулят яко и оттам предвид неопитността, която ще има Украйна в началото.
                - ще си опазим култирния и исторически туризъм - понеже Велика България е била точно на мястото на днешна Украйна

......... и т.н. и т.н. - мога да те замярам с ползи до утре, ама какъв е сми*?

П.П. Радвайте се на Джуджи и толкоз. Аз съм се отчаял вече .... - Джуджи, колкото повече ви шиба - толкоз повече му викате - Обичам тъ ..

Да'е ... робите да'е ..

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                  Канди, разделянето на ЕС на ядро и периферия вече е в ход!!!

Ти чете ли седемте точки на Камерън ???
                  А референдума в Швейцария (точно за свободата на труд) ???
                  А антиемигрантските нагласи във Франция, Холандия и др. ???

Сам знаеш каква любов питаят западноевропейците към нас и Румъния (напоследък и към Гърция и Кипър). Хич не се съмнявай - при първа възможност ще ни зафичат в периферен интеграционен формат, заедно със Западните Балкани, Турция и разни провалени държави от бившия СССР !!!

Този сценарий сума ти автори отдавна са го описали, Финансовата криза от 2008 и кризата около Украйна само ускоряват неизбежното !!!
                  От едно известно време малко неща (събития, процеси) са в състяние да ме изненадат...така че всякакви сценарии са възможни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    +1001

СССР беше федеративна държава и Украйна заедно с другите се възползва от право на напускане вписано в конституцията. А конституционен път за анексия на Крим няма...

И данни за потискане на руснаци в Крим също няма....
                    Глупости , напускане по тоя начин в конституцията на СССР не е имало.
                    Без допитване до народа и т.н.

Коментар

Лелелеее, колко катастрофично, това от поредицата психоатаки към народонаселението ли е? Нещо като: пилешкото пълно с антибиотици и как се прецакваме, като си купуваме ателиета вместо апартаменти???

А иначе седемдесетте турци ме притесняват точно толкова колкото и Али Баба и четирсетте разбойници ...
                      Канди, разделянето на ЕС на ядро и периферия вече е в ход!!!

Ти чете ли седемте точки на Камерън ???
                      А референдума в Швейцария (точно за свободата на труд) ???
                      А антиемигрантските нагласи във Франция, Холандия и др. ???

Сам знаеш каква любов питаят западноевропейците към нас и Румъния (напоследък и към Гърция и Кипър). Хич не се съмнявай - при първа възможност ще ни зафичат в периферен интеграционен формат, заедно със Западните Балкани, Турция и разни провалени държави от бившия СССР !!!

Този сценарий сума ти автори отдавна са го описали, Финансовата криза от 2008 и кризата около Украйна само ускоряват неизбежното !!!

Коментар

Оспори по същество казаното , не спами с безсмислици бе тролчо

Коментар

Ей го, аз кво ви казах...
                          +1001

СССР беше федеративна държава и Украйна заедно с другите се възползва от право на напускане вписано в конституцията. А конституционен път за анексия на Крим няма...

И данни за потискане на руснаци в Крим също няма....

Коментар

Оспори по същество казаното , не спами с безсмислици бе тролчо

Коментар

хаха .....

Путин в пряката реч:

Не можело по международното право Крим да се отдели от Украина , ми как можеше преди 20 години Украина да се отдели от Русия , пак ли са принаписали законите без да ни кажат ?

Било имало международни норми казват нашите приятели от запада , значи са се сетили , сега ще е добре от време на време да почнат и да ги спазват

Коментар

• хаха .....

Путин в пряката реч:

Не можело по международното право Крим да се отдели от Украина , ми как можеше преди 20 години Украина да се отдели от Русия , пак ли са принаписали законите без да ни кажат ?

Било имало международни норми казват нашите приятели от запада , значи са се сетили , сега ще е добре от време на време да почнат и да ги спазват

Коментар

Working...
                                X