И тоз' магьосник е за анексията на Крим...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
[QUOTE=kandid;1059602655]Умислено изглежда ботоксовото джудже....а уж денят е велик в световната история...
[/QUOTE
Путя изглежда угрижен, спор няма!
Ама що не дадеш някоя снимка на Яценюк, или на брюкселските зелки, да ги видим тях колко са щастливи и доволни? Или на Обама?
Аз лично бих искал да видя реакцията на Си Цзинпин - той вервам едва се сдържа да не зацвили от кеф
Коментар
-
"...
Русские долго запрягают, но быстро едут.
— приписывается Бисмарку, как и Черчиллю
- Даже самый благоприятный исход войны никогда не приведет к разложению основной силы России, которая зиждется на миллионах собственно русских… Эти последние, даже если их расчленить международными трактатами, так же быстро вновь соединяются друг с другом, как частицы разрезанного кусочка ртути. Это нерушимое государство русской нации, сильное своим климатом, своими пространствами и ограниченностью потребностей.
- Никогда не верьте русским, ибо русские не верят даже самим себе! — Сказано перед началом Берлинского конгресса 1878 года
- Россия опасна мизерностью своих потребностей.
Коментар
-
... "Никакого общего запрета на одностороннее провозглашение независимости не вытекает из практики Совета безопасности. Общее международное право не содержит какого-либо применимого запрета на провозглашение независимости". Процитировал Путин и выдержку и из письменного меморандума США, представленного в международный суд по Косово. "Декларации о независимости могут - и часто так происходит - могут нарушать внутреннее законодательство, однако это не означает, что происходит нарушение международного права", - напомнил текст документа президент России. "Сами написали, раструбили на весь мир, нагнули всех, а теперь возмущаются"...
налЕ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемного хубаво, но само с нефт и пушки няма как Русия да издържи повече от няколко години да е велика сила.. виж структурата на икономиката и..
Какво всички сте загрижили за структурата и търговския баланс на Русия ???
Или просто НЯМА какво друго да се плещи ...
В момента, май има доста по-нестабилни, задлъжнели, и безперспективни икономики от руската ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
кой както иска да го разбира!
"Ние не искаме разделение на Украйна, това не ни е нужно. Крим ще бъде, както и през вековете, дом на представители на всички народи, които живеят там. Но Крим е стратегическа територия, която трябва да бъде под стабилен суверетитет, който в действителност може да бъде само руски", заяви Владимир Путин.
По думите на руския държавен глава, за да бъде разбран изборът на Крим на референдума на 16 март, трябва просто да се познава историята. Той обаче бе категоричен, че референдумът е проведен в пълно съответствие с нормите на международното право, а резултатите са повече от убедителни.
"Крим е уникална сплав от култури на много различни народи. Руснаци, украинци и кримски татари живеят там и са съхранили традициите си. В сърцето и съзнанието на хората, Крим е бил и си остава неотменима част от Русия", заяви Владимир Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivobg Разгледай мнениеСпокойно мога вече да кажа: ЕДНОПОЛЮСНИЯТ МОДЕЛ - СВЪРШИ !!
Свърши доминантата на Ю Ес Ей (Империята на злото) след падането на Берлинската стена!
Балона Юнайтет Стейтс, колоса на глинени крака рухна.... падна в собствената яма, която копаеше за другите - кухият "зелен" долар, вече по-мек и от тоалетна хартия "емека"!
Затъналата до шията в дългови лайна "велика" държава на масоните - никога повече няма да сее "демокрация" без да срещне твърдият отпор на Велика Русия!!
абе сложно е, защото руските велможи не са като тия от студената война... новите са глезени искат немски коли, френско вино и сирене, курорти, имоти в Гнилия Запад...реално така се случва, че едрият руски капитал се мота основно из ЕС и не знам как точно хем ще дрънкат с оръжия хем ще си развяват байрака по ница лятото и в давос зиматаLast edited by bertram; 18.03.2014, 15:23.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА, бе Пич ...
... БГ никога не е живяла по-добре, отколкото сега.
Виж, че 1/3 от населението къпи на социалки и т.н. и е на светло и топло.
В същото време всеки 6-ти в света хронично гладува, а всеки 5-ти има по-малко от 1$ на ден.
Ай, живей с 1$ на ден - да ти ги пратя.
П.П. Точно, че като се увеличи пазар с нови членки и то на изток - ние вече няма да сме периферия.
Иначе в момента можем да влезем в ЕЗ, защото покриваме условията, но аз съм против това и съм писал защо.
На БГ-империя и трябва по-агресивна политика за икономически растеж. Влезем ли в ЕЗ - ни окачат въжето и дотам.
Предполагам можеш да смяташ, че ръст 1% на Германия е в пъти по-голям от ръст от 1,5% на България в абсолютни стойности. Въпреки, че в относителни стойности ги бием. Демек, няма догонване, а разликата ще се увеличава.
Не ми се занимава повече - писал съм ви анализите - четете си ги. Повече няма да има и без друго - понеже сте пълни абдали като управляващи. 1/4 само от нещата да бяхте направили и сега щяхте да сте на ниво Словения поне като стандарт.
Като никой не ебава - спирам да ебавам и аз.
Маранди, ти четеш ли изобщо какво ти пиша ?????
Тук изобщо не коментираме България !!!
ПИТАМ ТЕ В ПРАВ ТЕКСТ!!!!
ТИ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ В МОМЕНТА ЕС МОЖЕ ДА ПРИЕМЕ БЪРЗО И НА КУП УКРАЙНА, МОЛДОВА, ГРУЗИЯ, АЛБАНИЯ, БОСНА, МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ ...
И ДО КАКВО БИ ДОВЕЛО ТОВА ЗА САМИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ?????
Коментар
-
Спокойно мога вече да кажа: ЕДНОПОЛЮСНИЯТ МОДЕЛ - СВЪРШИ !!
Свърши доминантата на Ю Ес Ей (Империята на злото) след падането на Берлинската стена!
Балона Юнайтет Стейтс, колоса на глинени крака рухна.... падна в собствената яма, която копаеше за другите - кухият "зелен" долар, вече по-мек и от тоалетна хартия "емека"!
Затъналата до шията в дългови лайна "велика" държава на масоните - никога повече няма да сее "демокрация" без да срещне твърдият отпор на Велика Русия!!
съдбата обича смелите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеМаранди, пак не си ме разбрал - аз МНОГО ИСКАМ да сме в ЕС, и никога не бих приел да излизаме оттам или да ходим в Евразийски Съюзи и прочее безумия.
Но предвид ефектите от тежката криза в Европа и ръста на евроскептицизма в ключови западноевропейски държави най-прекия път към Европа на две скорости е да се форсира приемането на огромна, бедна, закризила държава като Украйна !!! А ако стартират присъединяване на Украйна ще се наложи веднага да стартират процеса и за останалите - Молдова, Грузия, Албания, Македония, Босна и пр.
Това между другото европейските лидери го знаят много добре и затова никакво приемане няма да има в обозримо бъдеще
Аз затова и се издразних на заявленията на Фюле, които нямат никаква връзка с реалността!!!
... БГ никога не е живяла по-добре, отколкото сега.
Виж, че 1/3 от населението къпи на социалки и т.н. и е на светло и топло.
В същото време всеки 6-ти в света хронично гладува, а всеки 5-ти има по-малко от 1$ на ден.
Ай, живей с 1$ на ден - да ти ги пратя.
П.П. Точно, че като се увеличи пазар с нови членки и то на изток - ние вече няма да сме периферия.
Иначе в момента можем да влезем в ЕЗ, защото покриваме условията, но аз съм против това и съм писал защо.
На БГ-империя и трябва по-агресивна политика за икономически растеж. Влезем ли в ЕЗ - ни окачат въжето и дотам.
Предполагам можеш да смяташ, че ръст 1% на Германия е в пъти по-голям от ръст от 1,5% на България в абсолютни стойности. Въпреки, че в относителни стойности ги бием. Демек, няма догонване, а разликата ще се увеличава.
Не ми се занимава повече - писал съм ви анализите - четете си ги. Повече няма да има и без друго - понеже сте пълни абдали като управляващи. 1/4 само от нещата да бяхте направили и сега щяхте да сте на ниво Словения поне като стандарт.
Като никой не ебава - спирам да ебавам и аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеутре ако стане мазалото в Украйна...то не че сега е малко мазало, но и по голямо може да стане и почнат да си играят с тръбата ... газа как ще дойде?
да не говорим ако някой луд не реши да почне да я саботира тая тръба..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧе кой ти спира газа бе Берти ?
Имаш си договор, плащаш - получаваш ...
или просто е важно продавачът да не е Русия ?
Няма лошо, нека направят един терминал за втечнен газ и да купуваме от Катар.
То всичко е въпрос на цена ...
да не говорим ако някой луд не реши да почне да я саботира тая тръба..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПрезидента може и да не го харесвате, но е прав, че трябва спешно да се работи по въпроса за алтернативни доставки на газ примерно от Катар. Скъпо, сложно, но ако не се мисли ставаме заложници на егото на Путин и ината на Меркел... само дето и на путин и на меркел им е през онази работа как ще седим зимата на студено
Имаш си договор, плащаш - получаваш ...
или просто е важно продавачът да не е Русия ?
Няма лошо, нека направят един терминал за втечнен газ и да купуваме от Катар.
То всичко е въпрос на цена ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар