IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ама то и Турция купува руска газ. Що не си купува само от арабелите? Да не би щото руската да им е на сгода? Келепира ли гледат?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Дал си ми някакъв линк към сурова материя, дето няма да ти стигне заплатата от "душманите" да ме накараш да го прочета, еле пък анализирам, според скромните си възможности.
      Просто кажи защо според теб може да има терминал на втечнен газ в България, а според експертите не може. Те ли лъжат, ти ли не си съвсем в час или за световна конспирация иде реч?!
      Щом тоя лольо е казал значи може.То може и космодрум да построим тамън от Марс ще я караме.Образованието от интернет до тука води

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Ами що тогава Гърция храни руските олигарси?
        Да не е защото руската газ е по-евтина?
        Не бе Гигов лудатакрава така е наредил.Човека е прочел нещо в някой форум и решил да се прави капацитет тука.Турция получава по Син поток и през нас от Русия.
        Ако имаше по евтина газ в Турция или Гърция отдавана да сме построили връзката.Ма няма.Щото американските господари не позволяват.На господарите им трябват европейски васали.Затова са войните в Близкия изток за да бъдат европейците зависими и да слушкат.Западна Европа не е независима управляват я от Вашингтон.А тоя лольо кво да се занимаваме повече с него

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
          http://www.zeybekshipping.com/transit-info.htm това ми даде гугъл, от доста години не съм минавал босфора, но принципите не се променят.
          това че босфора и дарданелите са част от турция не означава че тя може да ни спре достъпа от и до черно море - това важи с пълна сила за страните от черноморския басейн. за други страни може да има ограничения (например за военни кораби не не-черноморски държави има известни ограничения).
          та така, аз обикновено неподготвен не се изказвам, още повече че това ми е работа вече много години... и заради комунистите съм принуден да я работя за чужди фирми а не наши... но това е друга тема...
          Дал си ми някакъв линк към сурова материя, дето няма да ти стигне заплатата от "душманите" да ме накараш да го прочета, еле пък анализирам, според скромните си възможности.
          Просто кажи защо според теб може да има терминал на втечнен газ в България, а според експертите не може. Те ли лъжат, ти ли не си съвсем в час или за световна конспирация иде реч?!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Споко приятел ходя , спора е безмислен.

Разбира се че ако тук има условия да работят тия хора и да се развиват ще е по дабре за държавата и като приходи и като демография и като пазар , отколкото да бачкат в чужбина и да пращат по някои лев на близките си .....по това спор не може да има .
            тогава какви глупости приказваш, никой не иска да става емигрант, просто такива са реалностите. Преди много години запада избира методът на пълния хладилник и от тогава досега няма разлика Куцо къораво и саката бяга на запад, от друга страна нашите строители още съжаляват за руския пазар, получаваха такива пари които и на запад не се получаваха. И сега още ги получават, но азиатците разбиха пазара

Коментар

гърция може да купува от газпром, но варианти за алтернативни доставки има, както има и изградена инфраструктура за това а у нас като спрат кранчето заводите спускат кепенци
              Ами що тогава Гърция храни руските олигарси?
              Да не е защото руската газ е по-евтина?

Коментар

отиди да нахраниш прасето, че квичи, чак тук го чувам.
                от енергетика разбираш толкова колкото аз от плетене на 1 кука. гърция може да купува от газпром, но варианти за алтернативни доставки има, както има и изградена инфраструктура за това а у нас като спрат кранчето заводите спускат кепенци
                Бездарието и агресивната простотия не ме впечатляват

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Омръзна ми да обяснявам че Гърция купува от Газпром през България.Ма кво да правя като тука има хора дето сънуват мещо и мислят че то е така или пък четат форуми и решават че всичко написано е вярно.
                  отиди да нахраниш прасето, че квичи, чак тук го чувам.
                  от енергетика разбираш толкова колкото аз от плетене на 1 кука. гърция може да купува от газпром, но варианти за алтернативни доставки има, както има и изградена инфраструктура за това а у нас като спрат кранчето заводите спускат кепенци

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Айде пък ти, не си изказвай неподготвен. В съзнателния си живот си расъл в държава, в която правилата не се спазват и си мислиш, че морето е до колене и в частност това в Босфора
                    Не съм експерт, но явно няма такава опция, според разбиращите специфичната материя. За да молим гърците за връзка, очевидно не могат/ не се разрешава да минават такива кораби през Босфора.
                    Ще се радвам, ако ми докажеш че не съм прав и имаме такава възможност.
                    http://www.zeybekshipping.com/transit-info.htm това ми даде гугъл, от доста години не съм минавал босфора, но принципите не се променят.
                    това че босфора и дарданелите са част от турция не означава че тя може да ни спре достъпа от и до черно море - това важи с пълна сила за страните от черноморския басейн. за други страни може да има ограничения (например за военни кораби не не-черноморски държави има известни ограничения).
                    та така, аз обикновено неподготвен не се изказвам, още повече че това ми е работа вече много години... и заради комунистите съм принуден да я работя за чужди фирми а не наши... но това е друга тема...

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                      И понеже темата е Украйна - отворете си зъркелите че това е директно срещу нашите интереси (пари , пазари, туристи и т.н.)
                      Че тогава защо подкрепяш идиотите, които окървавиха Майдана?
                      Онези същите, които непрестанно бяха подкрепяни от твоите любимци САЩ и европейските емисари.

Всички видяхме кои агресивно завземаха сгради, които биеха, убивха и изгаряха живи невъоръжените полицаи от Беркут. Това направиха точно подкрепяните от САЩ и Запада екстремисти, които нарушиха и сключеното споразумение за плавно предаване на властта от страна на Янукович. Тези същите твои любимци предизвикаха антиконституционния преврат и въоръжено превземане на властта.
                      И няколко дни след това дойде и отговорът на Путин. Ако Путин не се беше намесил в Крим, то кръв щеше да се лее.

Коментар

Оправили себе си почнали да оправят руснаци , украинци , американци и прочие . Смешна работа - българска !
                        Оппа, ние българите сме си ОК, или поне не ни се налага да тормозим този или онзи, за да запазим позиции и стандарт.
                        Така че, по-добре смешна "българска", отколкото „сериозна“ на изброените!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Приятел разходи се малко по света широк и тогава говори.
                          Споко приятел ходя , спора е безмислен.

Разбира се че ако тук има условия да работят тия хора и да се развиват ще е по дабре за държавата и като приходи и като демография и като пазар , отколкото да бачкат в чужбина и да пращат по някои лев на близките си .....по това спор не може да има .
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• бахти тая тема мина Хима по брой мнения, а стартира преди има-няма 2 месеца...
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Щото , българина вместо да мисли за себе си се прави на мноооооо вещ ка тибя , а ходи скъсам цървул и е посмешище за всички . Хвалите Путин , ма утре кат спихме туризма и НИ има да вите кат кучета що пак сме затънали . Сетете се поне тогава кого сте хвалили и се научете да си гледате ЛИЧНИЯ интерес
                              Добре почваме да плюем Путин и му налагаме санкции и ние барабар Петко с мъжете.Смяташ ли че това ще увеличи руските туристи и въобще туристите в България.Ще доведе ли това до увеличаване на инвестициите в България?
                              И да питам газ от къде и на какви цени

Коментар

• Оправили себе си почнали да оправят руснаци , украинци , американци и прочие . Смешна работа - българска !

Коментар

Working...
                                X