Съобщение
Collapse
No announcement yet.
непоклаТИМите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи пи ли си хапчетата ???
Па утре като отвори ТР и адвокатите, котио ги правят, няма да знаятMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТи все едно живееш на МАРС, аз съм сигурен че светата троица незнае колко фирми имат над 1000 или над 3000 Така че да не говорим за колко капитали имали, че ставаш смешен.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕй умници, какво ще стане ако ТИМ изтеглят капиталите си от България, и ги инвестират в САЩ например?! Знаете ли каква разруха и анархия ще настъпи във България. Тогава ще видите глад, няма да можете да си плащате интернета
Любо ти го каза, само 3-ма работят в това БГ: Летели ББ, Цв.Цв и Найденчо, летели и си говорели: Този завод е мой! А този - мой!
"Еее, само ние работим в таз държава", заключил БокоMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи май не си Варналия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКое е бандитското!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМразим бандитите и ще им резнем зелките !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИ кои са тези капитали? Капитализация на БФБ? И в САЩ ФБР мноооого бързо ще ги прибере на топло.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМразите капиталистите или .....!!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕй умници, какво ще стане ако ТИМ изтеглят капиталите си от България, и ги инвестират в САЩ например?! Знаете ли каква разруха и анархия ще настъпи във България. Тогава ще видите глад, няма да можете да си плащате интернета
Коментар
-
Коментар
-
Ей умници, какво ще стане ако ТИМ изтеглят капиталите си от България, и ги инвестират в САЩ например?! Знаете ли каква разруха и анархия ще настъпи във България. Тогава ще видите глад, няма да можете да си плащате интернетаДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеАз съм от Варна! ВАРНА МРАЗИ ТИМ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПлащат на 700 000 човека заплати, и техните семейства ядат хляб благодарение на ТИМ. Хубави, лоши, все пак са инветирали във България, трябва да сме благодарни!
От 2млн работещи, щом 700000 получават заплатите си от ТИМ, значи ТИМ плаща заплатите на политиците, на кметовете, на съдиите, на прокурорите, на журналистите...
Коментар
Коментар