IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-подходящ за служебен премиер?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ще напълни министерски съвет със стриптизьорки. Поне ще имаме секси министри
    Решено -Пайнера,да са от по-скъпите! Пък и са свикнали в тази среда...
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Трябва плавен преход,нали за това е служебното! Митьо Пищова?
      Ще напълни министерски съвет със стриптизьорки. Поне ще имаме секси министри

Коментар

Бойко не беше ли прочел само Винету. Но викаш сред царството на неграмотните Карл Май е като светлина в тунела.
        Трябва плавен преход,нали за това е служебното! Митьо Пищова или МиткоПайнера? В краен случай -Крика?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Аз също мисля че г-н Каролев е най-ерудирания човек след Бойко в държавата.
          Но той сега има проблеми и докато не ги реши не трябва да рискува с този пост!
          Някакъв мръсен дървен мафиот го преследва с моторна резачка
          Бойко не беше ли прочел само Винету. Но викаш сред царството на неграмотните Карл Май е като светлина в тунела.

Коментар

Някой от НДСВ, Каролев да кажем или Ники Василев. Все пак основните проблеми които ще има България до тогава са финансови, а НДСВ е по средата.
            Аз също мисля че г-н Каролев е най-ерудирания човек след Бойко в държавата.
            Но той сега има проблеми и докато не ги реши не трябва да рискува с този пост!
            Някакъв мръсен дървен мафиот го преследва с моторна резачка
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Гърнетата, Борат или Марешки(неразделно с Яне)
              Тигрите (коалиционно) или този приятел на България Джокович
              Last edited by onakilev; 21.02.2013, 01:48.

Коментар

• Какво ще кажете за : НЕ МЕ ГЛЕДАЙ УМНО БЪЛГАРИНО !!!
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  не е зле пак да обърне и външния дълг, но този път от евро в ю.с.долари ....................... форекс-майсторите какво ще кажат
                  Тази сделка може би бе лека издънка

Коментар

• Цецо,Ама В., Тишо,Иво, Емо Ротман, Цеко,Иво,Ковач, Пещерния човек, Киро, Мажо, Мирко - прасето Искра, Гале, Rose. Тотева, Люб 4о, Красьо, Весо, и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
                      http://novinar.bg/news/privatizatcii...2Njs1OQ==.html
                      Малка част от истината и не смесвай личен с обществен интерес.
                      2005 година състоянието на България бе съвсем различно от 2002. Да не говорим пък следващите години. 2002 тъкмо бяхме почнали да забравяме 1996, мобилните телефони всъщност почти не бяха разпространени, БТК бе един стар мастодонт. Рисковите премии бяха много по-високи, доходите много по-ниски. Да се сравнява стойност на компания между тези години е все едно да кажеш че в момента цени от 2007 са нормални за акции на борсата, а не тези цени на които се търгуват в момента. Пък 80-90% разлика в минус между 2007 и 2013 реално отговарят на много по-слаба разлика в доходите и икономиката отколкотомежду 2002 и 2005

Коментар

• Айде лека нощ! И да спите без да сънувате! Че беше дълъг ден.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          съгласна съм, че е компетентен
                          Освен това е много умен, ерудиран човек.
                          Но е ужасно обвързан с кръгове по интереси.

Вероятно, никога няма да има съдебно дело срещу него, точно както и срещу Борисов, но това показва други проблеми, не личната им кристална чистота
                          С кои кръгове е свързан? Не е с Бойко, не е и с Първанов. Тогава защо не го подведоха под отговорност? Путин ли го крепи? Не е Обама, на е Меркел.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Като ти чета постовете оставам с убеждението, че последните 20-30 години живееш в някоя друга държава, която е далече, далече от България. Овчаров може да ти обещае много работи в това съм сигурен! За Софиянски, просто нямам думи!
                            Ами то Шумен си е далече от България.
                            Както казах при нас никога не успяха да пробият "мутрите". Полицията им набиваше канчето доста бързо. Контрабанда на цигари и сега няма. Живеем си спокойно. И бедно. Повечето.
                            А пък Софиянски е единственият "доказано некорумпиран" политик! Ама той си е напълно ваш човек. Какво не му харесваш.

Коментар

Що и Велчев става.

Приватизацията на БТК си беше Ок. И притежателите на компенсаторки получиха справедливо заплащане, и борсата живна.
                              не е зле пак да обърне и външния дълг, но този път от евро в ю.с.долари ....................... форекс-майсторите какво ще кажат

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                ... Казах че е компетентен за този пост. И наистина го мисля.
                                съгласна съм, че е компетентен
                                Освен това е много умен, ерудиран човек.
                                Но е ужасно обвързан с кръгове по интереси.

Вероятно, никога няма да има съдебно дело срещу него, точно както и срещу Борисов, но това показва други проблеми, не личната им кристална чистота

Коментар

Working...
                                X