Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-подходящ за служебен премиер?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеТрябва плавен преход,нали за това е служебното! Митьо Пищова?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБойко не беше ли прочел само Винету. Но викаш сред царството на неграмотните Карл Май е като светлина в тунела.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАз също мисля че г-н Каролев е най-ерудирания човек след Бойко в държавата.
Но той сега има проблеми и докато не ги реши не трябва да рискува с този пост!
Някакъв мръсен дървен мафиот го преследва с моторна резачка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНякой от НДСВ, Каролев да кажем или Ники Василев. Все пак основните проблеми които ще има България до тогава са финансови, а НДСВ е по средата.
Но той сега има проблеми и докато не ги реши не трябва да рискува с този пост!
Някакъв мръсен дървен мафиот го преследва с моторна резачкаДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене е зле пак да обърне и външния дълг, но този път от евро в ю.с.долари ....................... форекс-майсторите какво ще кажат
Коментар
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеhttp://novinar.bg/news/privatizatcii...2Njs1OQ==.html
Малка част от истината и не смесвай личен с обществен интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениесъгласна съм, че е компетентен
Освен това е много умен, ерудиран човек.
Но е ужасно обвързан с кръгове по интереси.
Вероятно, никога няма да има съдебно дело срещу него, точно както и срещу Борисов, но това показва други проблеми, не личната им кристална чистотаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКато ти чета постовете оставам с убеждението, че последните 20-30 години живееш в някоя друга държава, която е далече, далече от България. Овчаров може да ти обещае много работи в това съм сигурен! За Софиянски, просто нямам думи!
Както казах при нас никога не успяха да пробият "мутрите". Полицията им набиваше канчето доста бързо. Контрабанда на цигари и сега няма. Живеем си спокойно. И бедно. Повечето.
А пък Софиянски е единственият "доказано некорумпиран" политик! Ама той си е напълно ваш човек. Какво не му харесваш.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо и Велчев става.
Приватизацията на БТК си беше Ок. И притежателите на компенсаторки получиха справедливо заплащане, и борсата живна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение... Казах че е компетентен за този пост. И наистина го мисля.
Освен това е много умен, ерудиран човек.
Но е ужасно обвързан с кръгове по интереси.
Вероятно, никога няма да има съдебно дело срещу него, точно както и срещу Борисов, но това показва други проблеми, не личната им кристална чистота
Коментар
Коментар