Симеон Дянков
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-подходящ за служебен премиер?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеОкончателноме разубеди,този ще се закучи-не можем да го махнем. Май не си пада по жестовете, които да бъдат оценени в бъдещето
а това е доказателство , че ББ не е чел само "винету" ..................... освен ако не си е запалил камината с книгите на Дело
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениее как няма да е революционно настроен ???
- Всъщност през прехода вие сте били единственият човек, лежал в затвора по политически причини?!
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеМного е революционно настроен напоследък,ще стане беля
- Всъщност през прехода вие сте били единственият човек, лежал в затвора по политически причини?!
- Да, така беше. Лежах в Централния затвор при най-тежки условия цели шест месеца в килия с престъпници, изнасилвачи, убийци, крадци... Причината беше направо скалъпена - след като загубих президентските избори, не успях в срок от два месеца да върна предоставената ми сума, според регламента. Върнах парите (380 000 лв.) с известно закъснение, представих и фактура, но не я уважиха. Прокурорът коментирал: "Върнал, върнал, ама злоупотребил". Искаха ми 30 г. А колко други от малки партии взеха пари и не ги върнаха… А мен след това 7-8 години ме разкатаваха - разпити, разправии... И това ако не е политически терор... Съдебната система защитава престъпниците, мафиотите, създават закони, за да ги оправдават. В Централния затвор ме вкараха незаконно и не разрешаваха на близките ми да носят нищо! Това беше средновековна инквизиция!
Искаха да ме тровят с инжекции и лекарства на 4-ти километър,
където бях вкаран сам в килия. Биха ме на площад трима полицаи. Счупиха ми 3 ребра, 3 пукнати и други натъртени. Не можех да лежа и да спя 3 месеца. Седем прокурори ме съдеха 11 години. А в същия този затвор освобождаваха в кратки срокове убийци, изнасилвачи, крадци на коли от цяла Европа и в България, но политикът, поетът и патриотът Йоло Денев стоеше в килията. Мръзнех без парно с едно одеяло. Разбиха ми здравето с артрит от студа и с лоша храна за стомаха.
- Пред Народния театър преди изборите продавахте книгите си на една масичка. Казахте ми, че лично Бойко Борисов е минал и е поискал да купи книга от вас - какво стана?
- Книгите бяха две - Библията и за Бенковски. Продавах ги на една масичка точно пред Народния театър срещу 20 лева. А Бойко Борисов си пиеше кафето в близкото кафене заедно със своята охрана. Когато стана, минавайки покрай мен, се спря. Каза, че иска да купи книга от мен. Извади банкнота от 50 лева и ми я подаде. Нямах да му върна 30 лв., отидох до два близки павилиона, но и оттам нямаха да ми услужат. Тогава Бойко ми каза: "Ами като не можеш да ми върнеш, няма как..." и си взе и парите, и книгите. Преди това даже му бях надписал едната книга. Но така и не ми даде пари. Не ми е за тях, но дали Бойко Борисов е толкова голям патриот, колкото трябва, за да може да ръководи правилно България?!Last edited by 2012; 21.02.2013, 02:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеИ Домусчиевите на спорта и транспорта, а ВБ (Ч) - на благоустройствого...
А после -дивиденти, дивиденти ...Last edited by onakilev; 21.02.2013, 02:11.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЦветан Василев
Вицета Цеко Минев и Варненската група
Земеделци - Пещерняците
Здравен - Оги Доги
поне да не се чудим за кой работи правителството
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенаправо триумвират да сложат начело ..................... държавата на трите митета
Берлускони е зает напоследък, но ако искате истински твърдо к опеле - Асад, договорът му изтичал скоро...Last edited by onakilev; 21.02.2013, 02:08.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеТрябва плавен преход,нали за това е служебното! Митьо Пищова или МиткоПайнера? В краен случай -Крика?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТогава псуването на министри ще придобива много по буквален смисълMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеРешено -Пайнера,да са от по-скъпите! Пък и са свикнали в тази среда...
Коментар
Коментар