IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мерките срещу тютюнопушенето реално вредят ли на икономиката,както казва "бизнеса"?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Браво шефе, така се прави!
    http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...-12627318?nt=4


    Никакъв фъндък на вредителите!

    Коментар


    • С тази заявка герберастите си заковаха последния гвоздей.Следващ мандат ще видят през крив макарон !!!Баце и той след Цвък се изцепи Он хвърля оставка, ако падне забраната за пушене в заведенията. http://offnews.bg/index.php/136336/b...ata-za-pushene
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

      Коментар


      • Вчера 2-ма пукнали от студ в БГ-то от едва -10 градуса и всеки ден се самоубиват успешно по над 2-ма души на ден ( без неуспешните опити ), ама т'ва са подробности за хубав живот.

        Важното е, че вече сте Швейцария, където чаша шампанско в нощен клуб струва 80 франка, а там като ходят да се забавляват хората си поръчват бутилка и висят до 5ч сутринта и си пият и си пафкат. Ъъ .. клубовете са им постоянно пълни и са бендове на живо и диджеи, щот' там са бедни цървули и всяка нощ ходят да се размазват по кръчми за 80 франка чашка шампанско.

        П.П. Важното е, че Лорда ще изпърха с крила и ще ви каже, че т'ва не е вярно и че от панелката по-'убаво жилище няма открито досега. КЕВ и компани ще му пригласят и ще видите, как Русото ще стане пИдераст,курвар/алкохолик/наркоман/търговец на ядрени отпади и наркотици/притежател на бардак само за 2 поста време, щот' ви е казал, че сте шматки да се дърляте помежду си за глупости.

        Напротив - подкрепяйте се един друг и със сигурност не сте по-смотани от чужденците, защото след още 10 години вашите деца ще са програмирани вече, че са най-смотаните от цял свят и да бачкат за 40 кутии цигари на месец, защото батковците си къркат шампанско, танцуват, къркат и си пафкат до зори и някой балама трябва да им плаща масрафа, кат' в БГ-стан, дет' не са ги чували даже къде се намират на картата.

        Затова ви буча сега - после ще е късно
        Last edited by marandi; 15.12.2012, 14:33.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Един от титаните на мисълта Цвък днес пак се изцепи:Българите не са узрели за ценностите, които се прилагат по света в сферата на тютюнопушенето.
          Виж, който е решил да живее по-кратко - нека да не пуши. Това си е тяхно право на избор, че искат да пукнат по-млади.

          П.П. Аз, па ще си запаля още една, щот' не ми се мре млад - трябва да мина японците двойно

          Относно Швейцария - к'ви са тия "цървули" - той БаМкоФфф ги мина отдавна тия, ако не си разбрала. БаМкоФф .. пляска руснаци, феодални старци са му учените и т.н.

          П.П.П. БГ-то няма стигане ти ни базикаш със Швейцария. И Лорда сега ще прасне още 2-3 дитирамби и оди за възхвала колко е добре и затова живее в двустайна панелка. Щот' е ексцентрик - иначе е изкупил Ривиерата и Маями бийч и я ги рентва отдавна

          БаМкоФф .. и той е ексцентрик кат' Лорда - в топ10 на света е като икономист, ама дошъл да ни "помага" само за 3 бона/месец и яко ни оправя - без шанс да се мръдне от последното място в Европа.

          Въобще от 25 години само ексцентрици в т'ва БГ се появиха ( иначе са скучаещи милионери всичките до един ), ама без тях няма как да можете да се оправите и затова ви бачкат за без пари и на добра воля. Даже понякога ходят и на работа, ако някой колега/колежка няма имен/рожден ден, щот' то па как да не си уважиш колегите и да запразниш от обяд.

          Оптимист съм за БГ-то - не се базикам
          Last edited by marandi; 15.12.2012, 14:14.

          Коментар


          • Vox pópuli vox Déi- ,,глас народен - глас божи"> http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...2734_at.1.html
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

            Коментар


            • Един от титаните на мисълта Цвък днес пак се изцепи:Българите не са узрели за ценностите, които се прилагат по света в сферата на тютюнопушенето.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

              Коментар


              • Темата буквално е изпушила, и се убеждавам все повече, колко е вярно правилото "разделяй и владей", и ми е толкова мъчно да виждам как едни приятели довчера, се ядат като горчиви краставици, и колкото се ядат повече плюят, щото е горчиво.

                .....и по всички линии на дланите ни е записано, че сме глупци да воюваме с братята си по оръжие...........

                http://vbox7.com/play:20553021
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
                  Ха, да зарадват хорицата, хич не го вярвам. По-скоро Боко погледнал черната каса, видял приходи от контрабанда на цигари - 500 милиона, попитал БаМкоФф, как да ги направим 1 милиард и ....
                  Т'ва също е вариант, но Боко шъ съ натисне кат' всички предишни Костовци, Догановци, Царят, Станишки и прочие за още 1 мандат, щот' имат имунитет като са такива и да не влезе у затворо.

                  После ще метнат палката на някой друг и шараните ще цъкат с очи от телешки възторг като им се отчете поредния феноменален "Успех" от Парламенто ..... - че са последни дупка в Европа и раята ще се бърше с кърпичките очите от умиление и радост, че пак са последни от 50 държави.

                  Ей, т'ва е да си мазохист по рождение

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Целият номер е, че идат избори и свети Боко е питал БаМкоФф ... може ли предизборно да се "развърже" кесията и да зарадва 'орицата кат' дядо Коледа.

                    И БаМкоФф ... кат' типичен фашист му е казал: Е, как да не може? - и метна пушачите в канала, за да вдигнат цената на кутията на 7-8 лв. от догодина.
                    Ха, да зарадват хорицата, хич не го вярвам. По-скоро Боко погледнал черната каса, видял приходи от контрабанда на цигари - 500 милиона, попитал БаМкоФф, как да ги направим 1 милиард и ....

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

                      Ама си вярват - нямам право да им троша вярата на 'орицата, напротив Вярата не бива да се отнема на никого, колкото й да е странна "отстрани" за околните, защото касае чувствата им
                      Все пак трябва да се внимава в каква глупост се вярва, щото има едни дето вярват, че ги чакат едни девственици на небето и ..... знаем какво става. Утре някой може да измисли, че и русите хора вредят на здравето, и с теб да се озовем в някой лагер, в най-добрият случай.

                      Коментар


                      • Целият номер е, че идат избори и свети Боко е питал БаМкоФф ... може ли предизборно да се "развърже" кесията и да зарадва 'орицата кат' дядо Коледа.

                        И БаМкоФф ... кат' типичен фашист му е казал: Е, как да не може? - и метна пушачите в канала, за да вдигнат цената на кутията на 7-8 лв. от догодина и си мисли, че кат' повиши приходите от акциз и ДДС в частта цигари - няма да си отвори па в пъти по-голям пасив после за социални разплащания и ще срине единствената бяла лястовица досега туризма. Демек ще хариза сега кон за кокошка.

                        П.П. Само, че БаМкоФф ... прави втора поредна такава грешка - първата му беше кат' не се разплати с бизнеса и ги изпофалира тогава, щот' Държавата вика имаш да вземаш, Общинките и те и ... сегашната ви безработица е от тогава и няма овладяване, щот' сбърка и се намеси в скростта на паричните потоци.

                        Ся ще изтреля безработицата още нагоре и нови фалити. После и да връщат нещо - кел файда. Трудно се завърта колелото наново и коства най-много усилия. По-лесно е докато се върти само от време на време да му вкарваш 1 пръст, за да го позасилваш или намаляваш.

                        Както и да е - ще ме разберете след 2-3 години какво е шпрехало Русото. Сега няма смисъл, но ако утре някой тръгне па да мачка правата на непушачите по такъв гаменски начин - Русото ще е първият, който ще скочи и да пита: "Алоуууу .... ко ста'а тука, бря?"
                        Last edited by marandi; 15.12.2012, 12:32.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
                          Някой може ли да ми каже, кое е толкова специалното на тютюневия дим, че нямало безопасна доза (отричане на основния принцип на токсикологията)?
                          Бря, има хора, които наистина изпитват непоносимост - Русото затова винаги пита дали е проблем, ако пафкам

                          П.П. Дали нещо ще бъде полезно или вредно - си решава всеки сам. Т.е. ако някой го надъхат, че и като види калинка се трови - няма помагане на такъв.

                          Развиват фобии от калинки. Същото е и за пафкането - виж к'ва 'убава кампания им спретнаха по медиите да изкарват разни клоуни с "доктор" отпред и шараните кълват яко, как им се преставя едностранно даден казус в предварително подбрана посока - демек негативизъм.

                          Манипулират ги яко, ама те не могат да се усетят. То и аз се чудя кой гледа телевизия вече, за да се информира за изборите, които прави, ама .... сякаш е масово явление. Отиват, гледат 2 предавания за по 2 мин. и после хукват да громят "врага" - щот' по бТВ-ту неква тютка им го прочела от АйКю-то със загрижен глас и тия вече почват да се изживяват кат' "експерти", Майна - дет' така се става то "експерт" - с гледане на ТВ и за 2 мин. с дистанционното в ръка.

                          Ама си вярват - нямам право да им троша вярата на 'орицата, напротив Вярата не бива да се отнема на никого, колкото й да е странна "отстрани" за околните, защото касае чувствата им

                          П.П. В момента чувствата на 50% безалтернативно мачкат чувствата на останалите 50% и няма баланс в позициите. Русото затова шляпва тия дет' се поувличат, защото баланс в позициите винаги трябва да има. Да се кефиш неистово, че сега на теб ти е добре, а на останалите 50% как им били майката - не е позиция. Трябва да им се даде алтернатива - те също са хора като тях и утре, ако погазят па техните права - тия дет' днес плюят - те ще скочат да ги защитят и да не им ги отнемат.

                          Ха, наздраве!
                          Last edited by marandi; 15.12.2012, 12:07.

                          Коментар


                          • Някой може ли да ми каже, кое е толкова специалното на тютюневия дим, че нямало безопасна доза (отричане на основния принцип на токсикологията)?

                            И за пример как се прави статистика. Да разгледаме хвърляне на монета. Шансът да се падне ези или тура е 50%, така си мислите, но грешите ! Нямам намерение да хвърлям 1000 пъти, затова отивам на random.org и си генерирам 1000 числа (1 и 2).
                            И какво се получава, 479 1-ци, и 521 2-ки => имаме 9% по-висока вероятност за получаване на 2-ка, минава бариерата от 5%, значи е статистически значим резултат.
                            Повтарям тегленето - 472 1-ци и и 528 2-ки, вероятност 12%. 12% процента звучи много страшно, правя си фондация и карам правителството да вземе мерки срещу тия гадни 2-ки. Ако опитам с по-малък брой числа, процента мога да го вдигна и на 50%. Повторих няколко пъти и все се получаваше, че 2-ките бяха повече, е веднъж беше обратното, но ще си затрая като един истински учен

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              По убеждение ги пиша, никой не ме е натискал. Цяла организирана Европа е постигнала благоденствие затова, че има забрани да се пречи на другите. Примерно във Виена никой няма право да шуне след 22 часа, което мен лично ме кефи, защото тук се прекалява в обратната посока , след 22 започва купона. Хората които работят или учат обаче трябва да спят, другите според умните австрийци кучета ги яли, те не стават за нищо, така, че забраната е добре дошла за по-умната и продуктивна част от населението. Така и с пушачи-непушачи.
                              Аз наистина се радвам, че от 1.06. в България вече се благоденства. Не ме разбирай погрешно, може да го обявите за Национален празник даже.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                По убеждение ги пиша, никой не ме е натискал. Цяла организирана Европа е постигнала благоденствие затова, че има забрани да се пречи на другите. Примерно във Виена никой няма право да шуне след 22 часа, което мен лично ме кефи, защото тук се прекалява в обратната посока , след 22 започва купона. Хората които работят или учат обаче трябва да спят, другите според умните австрийци кучета ги яли, те не стават за нищо, така, че забраната е добре дошла за по-умната и продуктивна част от населението. Така и с пушачи-непушачи.
                                Лорда незнам в случая какво си пил или пушил но явно трябва да продължаваш от същото.Българската държава трябва да застане зад по умната предприемчива и продуктивна част от населението и да направи така законите че никой да не пречи на други хора.Пуснал си яка музика яка глоба правиш го втори път предупреждение за изгонване от апартамента.Правиш трети път продават ти жилището и айде на майната ти.Кой какви купони прави не ме интересува след 22 мълчи като рибок и шепне а идиотите които си форсират колите и пускат силна музика получават яка глоба и конфискация на каляската.Дисциплина може да се въведе само в рамките на година.Много ме изкефи оня авер на братя Избегалеви от Дупница който преби някакъв педерас дошъл си от Англия ходил на дискотека и решил да завърши купона в 4 сутринта у дома.Бая тупаници беше отнесъл.Аферим.Преди години когато ми бяха по малки и преспивах в града реших проблема като им спирах тока.А на един идиот му подадох 380 волта и му изгорих всичките уреди.Не съм чувал някой да се е оплаквал от купони.

                                Коментар

                                Working...
                                X