Имам едно питане. на някой правило ли му е впечатление, че някой път личните лекари си прибират паричките от таксите за преглед? смених две лични за две години и като гледам и тази е на път, зарди некомпетентност, и при двете до сега ми се е случвало, къде таксата за преглед, къде 10лв за медицинско свидетелство да не бъдат заприходени по надлежния ред- с касова бележка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отворено писмо до г-н Президента, относно Закона за здравното осигуряване
Collapse
X
-
НЗОК е частна фирма, собственост на чужденци от 1999г. Това, че се избира директор от някакви държавни структури е само за заблуда на хората. Ходчетата по този закон целят да се увеличи паричния обем, който ще откраднат от касата. Интересното в случая е, че за НАП и социалното осигуряване, които са държавни каси, не се искат тези промени. Искат се само за здравната каса, която е частна. Въобще НЗОК е една от големите заблуди и митове. Не може да се отрче, че обирането става гениално просто. Наскоро дори касата спечели спор с Правителството на Бойко Борисов. Мислех министър председателя за характер и здрава ръка, но явно не е!Дим Русев
Коментар
-
Първоначално изпратено от tapi Разгледай мнениедоколкото си спомням в конституцията пише че ИМАМЕ ПРАВО на осигуровки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
С уважение:
гр.Блюксел
23.07.2012
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЯ е там, я е издухано от разни фондчета на бфб-то за Бог да прости...
Тапи - това си е твое право.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеняма проблеми, защото сухото, дето го е снасял досегаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tapi Разгледай мнениедоколкото си спомням в конституцията пише че ИМАМЕ ПРАВО на осигуровкиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Какво да ми се обажда - то нашата здравна система заради такива е на тоя хал !!!
Казвал съм що да се стори - лични партиди - тогава човекът дори и да остане временно без работа, няма проблеми, защото сухото, дето го е снасял досега, е там - а хъхрякът, който никога не е работил и не желае да работи, ще пукне като плъх, оял се с брашно и гипс - и така трябва.
И стига с това дразнещо клише - "фашизъм" - аз не съм чувал Дуче да е измислил задължителното здравно осигуряване.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
В другите европейски държави като си безработен, не плащаш никакви осигуровки, но не си лишен от правото на здравеопазване. Това се нарича защита при дългосрочно оставане без работа и целта му е никой да не умира, ако е останал без работа и средства. Това е принципа на солидарност по европейски... тези, които имат достатъчно доход и работят помагат на другите,
================================================== ========================
Направо си го отлял този пасаж. Обади се на Императора за консултация, той ще ти помогне да го доразвиеш.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
Коментар