IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отворено писмо до г-н Президента, относно Закона за здравното осигуряване

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам едно питане. на някой правило ли му е впечатление, че някой път личните лекари си прибират паричките от таксите за преглед? смених две лични за две години и като гледам и тази е на път, зарди некомпетентност, и при двете до сега ми се е случвало, къде таксата за преглед, къде 10лв за медицинско свидетелство да не бъдат заприходени по надлежния ред- с касова бележка.

Коментар

• НЗОК е частна фирма, собственост на чужденци от 1999г. Това, че се избира директор от някакви държавни структури е само за заблуда на хората. Ходчетата по този закон целят да се увеличи паричния обем, който ще откраднат от касата. Интересното в случая е, че за НАП и социалното осигуряване, които са държавни каси, не се искат тези промени. Искат се само за здравната каса, която е частна. Въобще НЗОК е една от големите заблуди и митове. Не може да се отрче, че обирането става гениално просто. Наскоро дори касата спечели спор с Правителството на Бойко Борисов. Мислех министър председателя за характер и здрава ръка, но явно не е!
      Дим Русев

Коментар

• Едва след като време допълнителното здравно осигуряване и доброволните здрави фондове ще може да очакваме някакво подобрение. Дотогава ще кретаме както можем

Коментар

• Първоначално изпратено от tapi Разгледай мнение
          доколкото си спомням в конституцията пише че ИМАМЕ ПРАВО на осигуровки
          точно така ...ние гражданите на република България имаме САМО ПРАВА ( по конституция) ... задълженията са за някой друг и не ме интересува , кой ще е той ..Искам си ПРАВАТА....

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение

С уважение:

гр.Блюксел
            23.07.2012
            Мисля док , че и това е достатъчно да бъде пратено до Президента, ще те разбере напълно и категорично....

Коментар

• Имам предвид че това го правя от 15 г. и никой не може да докаже че съм ползвал
              безплатна помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Я е там, я е издухано от разни фондчета на бфб-то за Бог да прости...
                Говоря теоретически - не както е сега.

Тапи - това си е твое право.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Плащам си медицинската помощ по ценоразпис и не плащам никакви осигуровки

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    няма проблеми, защото сухото, дето го е снасял досега
                    Я е там, я е издухано от разни фондчета на бфб-то за Бог да прости...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от tapi Разгледай мнение
                      доколкото си спомням в конституцията пише че ИМАМЕ ПРАВО на осигуровки
                      Да, така пише - ама пише, че имаме право и на медицинска помощ. И точно от тая асиметричност на права и задължения идва проблемът.

Коментар

• доколкото си спомням в конституцията пише че ИМАМЕ ПРАВО на осигуровки

Коментар

• Аз пък да питам , това само за продажба ли се отнася или и при покупка ?
                          Тоест купувача трябва ли да има платени вноски?

Коментар

• Това го е писал някой кръгъл идиот и профан

Коментар

• Какво да ми се обажда - то нашата здравна система заради такива е на тоя хал !!!

Казвал съм що да се стори - лични партиди - тогава човекът дори и да остане временно без работа, няма проблеми, защото сухото, дето го е снасял досега, е там - а хъхрякът, който никога не е работил и не желае да работи, ще пукне като плъх, оял се с брашно и гипс - и така трябва.

И стига с това дразнещо клише - "фашизъм" - аз не съм чувал Дуче да е измислил задължителното здравно осигуряване.

Коментар

• В другите европейски държави като си безработен, не плащаш никакви осигуровки, но не си лишен от правото на здравеопазване. Това се нарича защита при дългосрочно оставане без работа и целта му е никой да не умира, ако е останал без работа и средства. Това е принципа на солидарност по европейски... тези, които имат достатъчно доход и работят помагат на другите,

================================================== ========================

Направо си го отлял този пасаж. Обади се на Императора за консултация, той ще ти помогне да го доразвиеш.
                                Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Working...
                                X