IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ципрас ще национализира банките в Гърция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гърция ще конкурира индустриално Германия? - ехаа - и какво индустриално правят в гърция?

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Ципрас има задача да свали еврото ! Ще спечели и ще го свали , не мисля че Германия ще направи тази грешка да пусне Гърция да избяга от ЕЗ , после Гърция ще я конкурира индустриално. Китай чака , чака да залее Европа с коли и немците вече подхвърлят захар за да го спрат..

Коментар

• печелиш джакпота - ще ти опростят кредита

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Аз имам кредит взет от гръцка банка.
      Какво правим?

Коментар

• Аз имам кредит взет от гръцка банка.
        Какво правим?
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ravnovesie

Ципрас има задача да свали еврото ! Ще спечели и ще го свали , не мисля че Германия ще направи тази грешка да пусне Гърция да избяга от ЕЗ , после Гърция ще я конкурира индустриално. Китай чака , чака да залее Европа с коли и немците вече подхвърлят захар за да го спрат..
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            Ай стига простотии бре!Започва финала на Шампионската....
            Челсииииииииииииии..........................сложих 200 $ на тях .........ако бият ще хвана колкото Схемата след 6 месеца дебнене на златото. Извинявам се за офтопика , ама съм развълнуван..........................

Коментар

• Ай стига простотии бре!Започва финала на Шампионската....

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Не мисля че при бягство от ЕЗ ще се стигне до национализация на банките в Гърция..много по вероятен е светкавичен фалит на банките в двете ГГ - Гърция и Германия. Този сценарий е 1% вероятен. Имам предвид бягството им от тоз затвор ЕЗ е с вероятност за успех 1%.
                Ще има светкавична национализация, със светкавино напечатани нови драхми. Аз изобщо не бих повярвал че гръцката банкова система ще мине без национализация ако излезат от еврото.
                А тоя Ципрас хич не е в час, нещо яко го хапе кучето и с това поведение със сигурност ще докара гърция до фалит, съответно излизане от еврозоната, съответно национализация на банките - и свесъм скоро лед това яко инфлация и девалвация.

Коментар

• ravnovesie

Не мисля че при бягство от ЕЗ ще се стигне до национализация на банките в Гърция..много по вероятен е светкавичен фалит на банките в двете ГГ - Гърция и Германия. Този сценарий е 1% вероятен. Имам предвид бягството им от тоз затвор ЕЗ е с вероятност за успех 1%.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• хахахаха, ами много ясно. Той ще едлъжен да ги национализира като излезе от еврозоната. тоне е толкова да желание или не, а до икономически реалности. Едва ли и на него му се иска държавния дълг на гърция да скочи още с 100% заради тази национализация, но няма да има къде да мърда. Или ги национазира или всичките фалират и депозитите на населението отиват на 100% в рая на парите.

Тя на че инфлацията която ще докара ще се отрази добре на тези депозити, но все пак ще е по-одбре отколкото без национализация.

Коментар

• То това сме го чували и даже вярваме че е така.
                      Ама и на приказката за вързаното куче и мирното стадо вярваме.

Коментар

• То и лихвите щяха да ги задължат да смъкват ама...беше поредната изцепка на Вожда..
                        Като каже гръка - пари не давам, върви си ги вземи!

Коментар

• Клоновете на гръцките банки са самостоятелни юридически лица и са регистрирани по българското законодателство и като такива отговарят на определени изисквания .С две думи няма да фалират -Джей не пиши глупости и да всявяш паника!

Коментар

• Това трябва да се разгласи шумно от медиите и то систематично , та ако още има "умници" дето си държат парите в гръцки банки в БГ - да си теглят депозитите.
                            Докато имат все още малко време.
                            Няма кво да ми слушат елейните слова на Искров. То работата му е такава, че и да не иска е задължен да не панира хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Само кръв, страдание и сълзи причиняват подобни идеи.
                              Комунистическата свинщина ще се самозатрупа в лайната на собствения си памперс !
                              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Благодаря за мнението Jay Gould
                                Както винаги трезво и изчерпателно разсъждаваш върху актуалните събития
                                Поздрави
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X