IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ципрас ще национализира банките в Гърция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Last edited by Данни; 22.11.2012, 13:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      Добре прави сте! След такива железни аргументи няма как да не съглася и аз. Ще фалират още утре всички банки, давайте да тичаме да теглим парите да ги крием под дюшека

Както се разбра и от последния пост Алфа Банк ще е тази, която ще кътурне банковата система в България.

Хайърсъзоff, за да те успокоя нито съм гърче, нито съм служителче в банка, нито съм платено дранкало. И банката, която ползвам в Бг е българска. След като имаш тази информация, брои ли ми се мнението или не?
      ...броих го, а алфата си е очеваден кандидат, имат най-лабилно поведение в пространството... мир да има, тургайте в гръцки банки, българските закони ви защитават

Коментар

• Добре прави сте! След такива железни аргументи няма как да не съглася и аз. Ще фалират още утре всички банки, давайте да тичаме да теглим парите да ги крием под дюшека

Както се разбра и от последния пост Алфа Банк ще е тази, която ще кътурне банковата система в България.

Хайърсъзоff, за да те успокоя нито съм гърче, нито съм служителче в банка, нито съм платено дранкало. И банката, която ползвам в Бг е българска. След като имаш тази информация, брои ли ми се мнението или не?

Коментар

• Last edited by Данни; 22.11.2012, 13:23.

Коментар

Аха! Много добре се виждало. А ти това как го видя? Хвърли боб ли? Или на кафенце? Щото аз до сега не съм чул за банка в Бг да е обявила загуби дори и за едно тримесичие. Ако се бъркам, някои да ме коригира. Ама надали се бъркам.
            Вижда се по отчаяните им реклами, по съкращенията на персонал и клонове,постоянно менящи се адреси за тънък наем, по всячески опитващите им методи за привличане на депозити.. със смешните им игрички, томболки и наградки, тук чувал картофи , там телевизор или пакет боб...насрана работа..Ти какво си се юрнал да ги защитаваш, гърче ли си, служителче ли си нещо или платено дрънкало..Заговори се за фалит и веднага изпълзя..маляшка цигания..

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Хмм, че ние какво казваме.

Нима е умно "богатите" българи да си държим там депозити и да осигуряваме ликвидност на "бедните" византийци ?

След като и на Европа и дойде акъла накрая и спря да го прави ....

ПС По добре в ЦКБ и ПИБ. Макар и мутренски са си наши. А и са листнати на БФБ
              Е това е така. Като не ти харесват гръцките, слагаш си парите в друга банка. Избора всеки сам си го прави, според условията, които предлагат. Ама да се пишат тук откровени глупости е просто смешно. Тва нали уж е форум за "инвеститори"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Много добре се вижда, че определени гръцки банки у нас, с всичките им там български регистрации са пред колабс, точно от две три години насам, не може да се каже че нищо не е станало...
                Аха! Много добре се виждало. А ти това как го видя? Хвърли боб ли? Или на кафенце? Щото аз до сега не съм чул за банка в Бг да е обявила загуби дори и за едно тримесичие. Ако се бъркам, някои да ме коригира. Ама надали се бъркам.
                Last edited by snaky; 20.05.2012, 17:23.

Коментар

Абе как успяхте за пореден път с толкова малко постове да изпишете толкова много глупости?!!!

"Гръцките" банки в България, не са гръцки, а български, защото работят на българския пазар, подчиняват се на българските закони и на регулациите на БНБ. Набийте си го добре в глвата.За тези, които ще ревнат, че не точно така и не разбират ще дам прост пример. Примерно в последно време поделението на GM в Европа е яко на загуба и това от доста години. Това значи ли, че американския клон е на загуба и изпитва проблеми? Естествено, че не! Дори в последно време записаха едни от най-добрите си тримесичия изобщо. Същото е и за банките, те могат да имат проблеми, ако Бг икономиката тръгне надолу. Не че сме цъфнали, ама определено не сме в положението на Гърция. А това, че банките майки ще източват тукашните си печеливши филиали, за да си набавят ликвидност без пари е повече от ясно, ама те това го правят вече от 2-3 години. Както виждате нищо не е станало и проблема няма да тръгне от там. Следете по-скоро нивото на лошите кредити, които вече взеха да стават с доста сериозен размер.

А относно hemilio и кредита от "гръцка банка" много ме разсмяхте. Щял да му се опрости или да стане предсрочно изискуем. Хахахахахахахаха. Потърсете моля ви се, какво се случва с банките, които са във фалит преди пишете глупости по форумите. Ще ви дам и малък жокер спрямо активите (т.е. кредитите) : не се губят/опрощават...

Хмм, че ние какво казваме.

Нима е умно "богатите" българи да си държим там депозити и да осигуряваме ликвидност на "бедните" византийци ?

След като и на Европа и дойде акъла накрая и спря да го прави ....

ПС По добре в ЦКБ и ПИБ. Макар и мутренски са си наши. А и са листнати на БФБ

Коментар

• Много добре се вижда, че определени гръцки банки у нас, с всичките им там български регистрации са пред колабс, точно от две три години насам, не може да се каже че нищо не е станало...

Коментар

• Абе как успяхте за пореден път с толкова малко постове да изпишете толкова много глупости?!!!

"Гръцките" банки в България, не са гръцки, а български, защото работят на българския пазар, подчиняват се на българските закони и на регулациите на БНБ. Набийте си го добре в глвата.За тези, които ще ревнат, че не точно така и не разбират ще дам прост пример. Примерно в последно време поделението на GM в Европа е яко на загуба и това от доста години. Това значи ли, че американския клон е на загуба и изпитва проблеми? Естествено, че не! Дори в последно време записаха едни от най-добрите си тримесичия изобщо. Същото е и за банките, те могат да имат проблеми, ако Бг икономиката тръгне надолу. Не че сме цъфнали, ама определено не сме в положението на Гърция. А това, че банките майки ще източват тукашните си печеливши филиали, за да си набавят ликвидност без пари е повече от ясно, ама те това го правят вече от 2-3 години. Както виждате нищо не е станало и проблема няма да тръгне от там. Следете по-скоро нивото на лошите кредити, които вече взеха да стават с доста сериозен размер.

А относно hemilio и кредита от "гръцка банка" много ме разсмяхте. Щял да му се опрости или да стане предсрочно изискуем. Хахахахахахахаха. Потърсете моля ви се, какво се случва с банките, които са във фалит преди пишете глупости по форумите. Ще ви дам и малък жокер спрямо активите (т.е. кредитите) : не се губят/опрощават...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Аз имам кредит взет от гръцка банка.
                        Какво правим?
                        Имаш проблемация. Договорът ти може да стане предсрочно изискуем. От друга страна ще имаш възможност и за далаверизация Можеш да влезеш във връзка с измамени камилчета депозитари, които вътрешно банково да ти покрият задтълженията, а ти да им платиш в друга банка или в кеш дисконтирана сума

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                          Става предсрочно изискуем.
                          Да да... да си четат договора..

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Аз имам кредит взет от гръцка банка.
                            Какво правим?
                            Става предсрочно изискуем.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Ципрас има задача да свали еврото ! Ще спечели и ще го свали , не мисля че Германия ще направи тази грешка да пусне Гърция да избяга от ЕЗ , после Гърция ще я конкурира индустриално. Китай чака , чака да залее Европа с коли и немците вече подхвърлят захар за да го спрат..
                              Супертрадер, това е яко. Подходящо е за подпис.
                              Укроти се малко, вземи лекарства ако трябва.
                              А си беше добре до едно време, преди да се срине бефебето. Мъка, мъкаaaaa...
                              Last edited by Факушкa; 20.05.2012, 04:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Ципрас има задача да свали еврото ! Ще спечели и ще го свали , не мисля че Германия ще направи тази грешка да пусне Гърция да избяга от ЕЗ , после Гърция ще я конкурира индустриално. Китай чака , чака да залее Европа с коли и немците вече подхвърлят захар за да го спрат..
                                Гърция щяла да конкурира Германия... , сигурно в таверните, ама май и на тебе някой бръмбар ти говори.
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X