Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ципрас ще национализира банките в Гърция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеДобре прави сте! След такива железни аргументи няма как да не съглася и аз. Ще фалират още утре всички банки, давайте да тичаме да теглим парите да ги крием под дюшека
Както се разбра и от последния пост Алфа Банк ще е тази, която ще кътурне банковата система в България.
Хайърсъзоff, за да те успокоя нито съм гърче, нито съм служителче в банка, нито съм платено дранкало. И банката, която ползвам в Бг е българска. След като имаш тази информация, брои ли ми се мнението или не?
Коментар
-
Добре прави сте! След такива железни аргументи няма как да не съглася и аз. Ще фалират още утре всички банки, давайте да тичаме да теглим парите да ги крием под дюшека
Както се разбра и от последния пост Алфа Банк ще е тази, която ще кътурне банковата система в България.
Хайърсъзоff, за да те успокоя нито съм гърче, нито съм служителче в банка, нито съм платено дранкало. И банката, която ползвам в Бг е българска. След като имаш тази информация, брои ли ми се мнението или не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАха! Много добре се виждало. А ти това как го видя? Хвърли боб ли? Или на кафенце? Щото аз до сега не съм чул за банка в Бг да е обявила загуби дори и за едно тримесичие. Ако се бъркам, някои да ме коригира. Ама надали се бъркам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХмм, че ние какво казваме.
Нима е умно "богатите" българи да си държим там депозити и да осигуряваме ликвидност на "бедните" византийци ?
След като и на Европа и дойде акъла накрая и спря да го прави ....
ПС По добре в ЦКБ и ПИБ. Макар и мутренски са си наши. А и са листнати на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеМного добре се вижда, че определени гръцки банки у нас, с всичките им там български регистрации са пред колабс, точно от две три години насам, не може да се каже че нищо не е станало...Last edited by snaky; 20.05.2012, 17:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАбе как успяхте за пореден път с толкова малко постове да изпишете толкова много глупости?!!!
"Гръцките" банки в България, не са гръцки, а български, защото работят на българския пазар, подчиняват се на българските закони и на регулациите на БНБ. Набийте си го добре в глвата.За тези, които ще ревнат, че не точно така и не разбират ще дам прост пример. Примерно в последно време поделението на GM в Европа е яко на загуба и това от доста години. Това значи ли, че американския клон е на загуба и изпитва проблеми? Естествено, че не! Дори в последно време записаха едни от най-добрите си тримесичия изобщо. Същото е и за банките, те могат да имат проблеми, ако Бг икономиката тръгне надолу. Не че сме цъфнали, ама определено не сме в положението на Гърция. А това, че банките майки ще източват тукашните си печеливши филиали, за да си набавят ликвидност без пари е повече от ясно, ама те това го правят вече от 2-3 години. Както виждате нищо не е станало и проблема няма да тръгне от там. Следете по-скоро нивото на лошите кредити, които вече взеха да стават с доста сериозен размер.
А относно hemilio и кредита от "гръцка банка" много ме разсмяхте. Щял да му се опрости или да стане предсрочно изискуем. Хахахахахахахаха. Потърсете моля ви се, какво се случва с банките, които са във фалит преди пишете глупости по форумите. Ще ви дам и малък жокер спрямо активите (т.е. кредитите) : не се губят/опрощават...
Хмм, че ние какво казваме.
Нима е умно "богатите" българи да си държим там депозити и да осигуряваме ликвидност на "бедните" византийци ?
След като и на Европа и дойде акъла накрая и спря да го прави ....
ПС По добре в ЦКБ и ПИБ. Макар и мутренски са си наши. А и са листнати на БФБ
Коментар
-
Абе как успяхте за пореден път с толкова малко постове да изпишете толкова много глупости?!!!
"Гръцките" банки в България, не са гръцки, а български, защото работят на българския пазар, подчиняват се на българските закони и на регулациите на БНБ. Набийте си го добре в глвата.За тези, които ще ревнат, че не точно така и не разбират ще дам прост пример. Примерно в последно време поделението на GM в Европа е яко на загуба и това от доста години. Това значи ли, че американския клон е на загуба и изпитва проблеми? Естествено, че не! Дори в последно време записаха едни от най-добрите си тримесичия изобщо. Същото е и за банките, те могат да имат проблеми, ако Бг икономиката тръгне надолу. Не че сме цъфнали, ама определено не сме в положението на Гърция. А това, че банките майки ще източват тукашните си печеливши филиали, за да си набавят ликвидност без пари е повече от ясно, ама те това го правят вече от 2-3 години. Както виждате нищо не е станало и проблема няма да тръгне от там. Следете по-скоро нивото на лошите кредити, които вече взеха да стават с доста сериозен размер.
А относно hemilio и кредита от "гръцка банка" много ме разсмяхте. Щял да му се опрости или да стане предсрочно изискуем. Хахахахахахахаха. Потърсете моля ви се, какво се случва с банките, които са във фалит преди пишете глупости по форумите. Ще ви дам и малък жокер спрямо активите (т.е. кредитите) : не се губят/опрощават...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАз имам кредит взет от гръцка банка.
Какво правим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеСтава предсрочно изискуем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАз имам кредит взет от гръцка банка.
Какво правим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЦипрас има задача да свали еврото ! Ще спечели и ще го свали , не мисля че Германия ще направи тази грешка да пусне Гърция да избяга от ЕЗ , после Гърция ще я конкурира индустриално. Китай чака , чака да залее Европа с коли и немците вече подхвърлят захар за да го спрат..
Укроти се малко, вземи лекарства ако трябва.
А си беше добре до едно време, преди да се срине бефебето. Мъка, мъкаaaaa...Last edited by Факушкa; 20.05.2012, 04:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЦипрас има задача да свали еврото ! Ще спечели и ще го свали , не мисля че Германия ще направи тази грешка да пусне Гърция да избяга от ЕЗ , после Гърция ще я конкурира индустриално. Китай чака , чака да залее Европа с коли и немците вече подхвърлят захар за да го спрат..http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар