IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Супер модерно произведени гръцки краставици струват 1лв. в България и 6лв. в Гърция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    И само на бананЕ ли я караш?
    БАНАНе чат пат да не съм
    некой лакум МАМУН !!!
    Сега предимно марулка, лучец,,,, репички
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Супер модерно произведени гръцки краставици струват 1лв. в България и 6лв. в Гърция
      Сигурно в България тази супер мода все още не е толкова на мода?!...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        MAMUN рано е още за ягоди!!!!
        Аз избягвам да купувам продукти дето
        не са в сезона за отглеждане.
        Ягоди по 24 май са хубави вече !!!
        И само на бананЕ ли я караш?

Коментар

Ей ся си купих една връзка. И ягоди си купих, ама една кофа български и една гръцки. БГ миришат по-хубаво, ама гръцките са по слаТки
          MAMUN рано е още за ягоди!!!!
          Аз избягвам да купувам продукти дето
          не са в сезона за отглеждане.
          Ягоди по 24 май са хубави вече !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            Ей МАУН що се занимаваш с глупости????
            КАМАРИ КАМАРИ БАНАНи имаш
            пък домати ще купуваш
            Ей ся си купих една връзка. И ягоди си купих, ама една кофа български и една гръцки. БГ миришат по-хубаво, ама гръцките са по слаТки

Коментар

Черкез, ти да не си гледал некви био краставици бря? Във Фантастико вчера щях да се набутам с био домати на 12 кинта
              Ей МАУН що се занимаваш с глупости????
              КАМАРИ КАМАРИ БАНАНи имаш
              пък домати ще купуваш

Коментар

• Абе хора, вземете се в ръце!!! 1000 тира с краставици могат да минат и никой гък не може да каже Аз лично не съм забелязал някакви различия в цените на зеленчуци тук и в Гърция

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                  Контрабанда се нарича феномена!!!Някой дал едни пари за един тир, два тира, три тира .....и те минали границата!!!
                  Прав е netware5 да ти прави забележка. Нима не си спомняш, че последните корумпирани митничари ги заловиха преди няколко дни? Освен краставиците в София да си ги гледал миналата седмица, де.
                  Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Някой може ли да ми обясни този феномен?
                    Вчера бех в Атина, и там цената е 3 еуро а на женския пазар в София 70 стотинки.
                    По другите пазари е левче.
                    Черкез, ти да не си гледал некви био краставици бря? Във Фантастико вчера щях да се набутам с био домати на 12 кинта

Коментар

• И кви краставици
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Ква граница, кви тирове, кви 5 лефа

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                          Контрабанда се нарича феномена!!!Някой дал едни пари за един тир, два тира, три тира .....и те минали границата!!!
                          Хайде сега помисли още веднъж и ще осъзнаеш каква фундаментална глупост си написал. Имам чувството, че ръцете ти са много по-бързи от мозъка и първо пишеш, после мислиш.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Вчера бех в Атина, и там цената е 3 еуро а на женския пазар в София 70 стотинки.
                            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Супер модерно произведени гръцки краставици струват 1лв. в България и 6лв. в Гърция

Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
                            Working...
                            X