IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Супер модерно произведени гръцки краставици струват 1лв. в България и 6лв. в Гърция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Стига ревахте , сега идвам от пазара в Пловдив, там са по 80ст. кг.
    Това че ви дерат кожата в София,не означава че са реални цени, заради такива като вас които купувате на подобни цени има спекула.
    Заради такива като нас????? Брех, че си ми умничък, дай да се преместим в блатото, че там са най-еФтини

Коментар

• Стига ревахте , сега идвам от пазара в Пловдив, там са по 80ст. кг.
      Това че ви дерат кожата в София,не означава че са реални цени, заради такива като вас които купувате на подобни цени има спекула.
      Last edited by X_Y; 07.05.2012, 18:20.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Пропуснал си да споменеш, че в Атина са 3€ за килограм, а в Бг са 70стотинки за брой, но явно за такива "специални консултанти" това не е от значение

Коментар

• re..

какви 0,70 лв??? Цената на пазара в кв. Младост 1 е 2,50 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            aз знам, че има - не съм проверявал лично, но имам доста познати от Санданско-Петричкия регион и това им е основен бизнес: купуват в Гърция за стотинки и препродават в София. Малко като бензина в Кюстендилско и Видинско по време на югоембаргото
            Според мен няма квоти. И в крайна сметка, кво стана, от тва че Дофтура одил у Гърция - цяла тема напрайхме. Те на него ако не продадат краставици на 6 еврака, на кого???? Може пък да са били без Монсанто

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Ще ме простиш за невежеството, но дай малко повече инфо за квоти за краставици. Не ми е известно да има такива
              aз знам, че има - не съм проверявал лично, но имам доста познати от Санданско-Петричкия регион и това им е основен бизнес: купуват в Гърция за стотинки и препродават в София. Малко като бензина в Кюстендилско и Видинско по време на югоембаргото
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                Nekaw broker da vlezna long cucumbers
                Слатина-Булгарплод

http://www.slatina-bulgarplod.com/

Коментар

• Nekaw broker da vlezna long cucumbers

Коментар

добре, де, идиоти ли пишете в тази тема, без извиненния? Ами вери е симпъл бре, уважаеми, просто маляките си имат квота за зеленчуци и каквото яроизведат над нея, трябва да го унищожат. Е, да, ама те са тарикати, а нашите инспектори, щото всичко дето става за ядене и влиза в Бг, трябва да има изрядни документи за произход, корумяирани и ей ви я разликата. След като си платят подкупа, и на 1 стотинка да продават продукцията, пак яе са на далавера.....
                    Хую Хуеф, какви квоти, документи, какви пет лева в час ли си изобщо

Коментар

добре, де, идиоти ли пишете в тази тема, без извиненния? Ами вери е симпъл бре, уважаеми, просто маляките си имат квота за зеленчуци и каквото яроизведат над нея, трябва да го унищожат. Е, да, ама те са тарикати, а нашите инспектори, щото всичко дето става за ядене и влиза в Бг, трябва да има изрядни документи за произход, корумяирани и ей ви я разликата. След като си платят подкупа, и на 1 стотинка да продават продукцията, пак яе са на далавера.....
                      Ще ме простиш за невежеството, но дай малко повече инфо за квоти за краставици. Не ми е известно да има такива

Коментар

• добре, де, идиоти ли пишете в тази тема, без извиненния? Ами вери е симпъл бре, уважаеми, просто маляките си имат квота за зеленчуци и каквото яроизведат над нея, трябва да го унищожат. Е, да, ама те са тарикати, а нашите инспектори, щото всичко дето става за ядене и влиза в Бг, трябва да има изрядни документи за произход, корумяирани и ей ви я разликата. След като си платят подкупа, и на 1 стотинка да продават продукцията, пак яе са на далавера.....
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• освен това има и големи разлики в качеството, само заради това че са малко по криви или по-дебели и вече не струват пари за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                            На това му се вика стандарт. Ако и тук има кой да плаща по 6 лв. за краставици, също ще се продават за толкова. С течение на годините това ще се промени. Гърците ще напуснат ЕС, ще обеднеят зверски и там също ще се продават по 70ст, дано в България забогатеем и достигнем такъв стандарт, че да се продават по 6 евро/килото.................................но и да се купуват
                            Така е, за гръцките търговци на дребно е нещо нормално да слагат 300-500% надценка.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                              Прав е netware5 да ти прави забележка. Нима не си спомняш, че последните корумпирани митничари ги заловиха преди няколко дни? Освен краставиците в София да си ги гледал миналата седмица, де.
                              Какви митничари бре, ние сме в ЕС и краставиците от Гърция не ходят на митница, няма значение дали си ги купил от Атина или от Пловдив.

Коментар

• На това му се вика стандарт. Ако и тук има кой да плаща по 6 лв. за краставици, също ще се продават за толкова. С течение на годините това ще се промени. Гърците ще напуснат ЕС, ще обеднеят зверски и там също ще се продават по 70ст, дано в България забогатеем и достигнем такъв стандарт, че да се продават по 6 евро/килото.................................но и да се купуват

Коментар

Working...
                                X