Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Супер модерно произведени гръцки краставици струват 1лв. в България и 6лв. в Гърция
Collapse
X
-
Стига ревахте , сега идвам от пазара в Пловдив, там са по 80ст. кг.
Това че ви дерат кожата в София,не означава че са реални цени, заради такива като вас които купувате на подобни цени има спекула.Last edited by X_Y; 07.05.2012, 18:20.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеaз знам, че има - не съм проверявал лично, но имам доста познати от Санданско-Петричкия регион и това им е основен бизнес: купуват в Гърция за стотинки и препродават в София. Малко като бензина в Кюстендилско и Видинско по време на югоембаргото
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩе ме простиш за невежеството, но дай малко повече инфо за квоти за краставици. Не ми е известно да има такиваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеNekaw broker da vlezna long cucumbers
http://www.slatina-bulgarplod.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре, де, идиоти ли пишете в тази тема, без извиненния? Ами вери е симпъл бре, уважаеми, просто маляките си имат квота за зеленчуци и каквото яроизведат над нея, трябва да го унищожат. Е, да, ама те са тарикати, а нашите инспектори, щото всичко дето става за ядене и влиза в Бг, трябва да има изрядни документи за произход, корумяирани и ей ви я разликата. След като си платят подкупа, и на 1 стотинка да продават продукцията, пак яе са на далавера.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре, де, идиоти ли пишете в тази тема, без извиненния? Ами вери е симпъл бре, уважаеми, просто маляките си имат квота за зеленчуци и каквото яроизведат над нея, трябва да го унищожат. Е, да, ама те са тарикати, а нашите инспектори, щото всичко дето става за ядене и влиза в Бг, трябва да има изрядни документи за произход, корумяирани и ей ви я разликата. След като си платят подкупа, и на 1 стотинка да продават продукцията, пак яе са на далавера.....
Коментар
-
добре, де, идиоти ли пишете в тази тема, без извиненния? Ами вери е симпъл бре, уважаеми, просто маляките си имат квота за зеленчуци и каквото яроизведат над нея, трябва да го унищожат. Е, да, ама те са тарикати, а нашите инспектори, щото всичко дето става за ядене и влиза в Бг, трябва да има изрядни документи за произход, корумяирани и ей ви я разликата. След като си платят подкупа, и на 1 стотинка да продават продукцията, пак яе са на далавера.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеНа това му се вика стандарт. Ако и тук има кой да плаща по 6 лв. за краставици, също ще се продават за толкова. С течение на годините това ще се промени. Гърците ще напуснат ЕС, ще обеднеят зверски и там също ще се продават по 70ст, дано в България забогатеем и достигнем такъв стандарт, че да се продават по 6 евро/килото.................................но и да се купуват
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеПрав е netware5 да ти прави забележка. Нима не си спомняш, че последните корумпирани митничари ги заловиха преди няколко дни? Освен краставиците в София да си ги гледал миналата седмица, де.
Коментар
-
На това му се вика стандарт. Ако и тук има кой да плаща по 6 лв. за краставици, също ще се продават за толкова. С течение на годините това ще се промени. Гърците ще напуснат ЕС, ще обеднеят зверски и там също ще се продават по 70ст, дано в България забогатеем и достигнем такъв стандарт, че да се продават по 6 евро/килото.................................но и да се купуват
Коментар
Коментар