Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мюфтия си иска галерия и банка . . .
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМи да си ги иска .....от еврейския поп
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеТъп си ти простако иди пред американското посолство и виж отпред в ляво пред оградата какъв паметник и на какво има и после говори за Москва, паметника на съветската армия, мавзолея............... Това е най-големият срам в БЪЛГАРСКАТА история за последните 200 години, да направиш паметник на .ора които са сринали София и то в София и ако можеш да си преведеш, защото го пише на англииски, а не на БЪЛГАРСКИ прочети какво пише там.
Но не забравай. че България е била заедно с Германия, Италия, Япония във война със САЩ, Британия, СССР, и останалия свят.
Ти как си го представяш - да хвърлят бонбони от самолетите?
За рубладжиите и чалмите - вижте това по-доле, да се накефите:
Global force for GoodLast edited by Факушкa; 27.04.2012, 21:59.
Коментар
-
В Русия Путин подари на ченченските талибани цяла страна - Чечня заедно с руското население в нея, а вие за една джамия се косите. Миналата година в парламента в Кувейт се е обсъждало дали да не се продават като робини в арабските страни рускините заловени в Чечня
Жена политик от Кувейт, която някога се кандидатира за парламента, призова да се узакони правото на робини за секс, съобщава The Daily Mail. Тя също така отбелязва, че като наложници са подходящи пленници от немюсюлмански религии. „Например в чеченската война със сигурност има руски пленнички – така че купете ги и ги препродайте тук, в Кувейт – предлага Ал Мутаири.
Любимецът на Кремъл връща Чечения в Средновековието
Много момичета за първи път, от три поколения насам, покриват главите си и това не им се удава лесно. Станалата задължителна във всички държавни институции в Чечения забрадка символизира възраждането на исляма
Тоя същия Кадиров е изклал поне 100 000 руснаци, преди Путин да почне да му плаща милиарди откуп от парите на руските данъкоплатци и да му даде сан на президент аятолах на Чечня. Геноцидът против руснаците и християните си продължава, ама нали Путин си взема своето на джоб, затваря си очите за избитите руснаци.Last edited by Jay Gould; 27.04.2012, 21:22.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеДа а предните 65 години от Москва.Как е?
Тъпи Русофили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХа, че ти откритие ли си направил? Поне от 3 години насам всички назначения на висши постове в държавата се правят от хамериканското посолство.
Тъпи Русофили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение... всички назначения на висши постове в държавата се правят от хамериканското посолство.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеНе разбирам как се позволява на явни агенти, чуждопоклонници, проводници на чужди политики и интереси да се изказват толкова крайно и тъпанарскиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеПросто на човек в един момент му писва от тъпанарщината и безочието на някои хора. Естествено държавата мълчи, медиите също.
Не разбирам как се позволява на явни агенти, чуждопоклонници, проводници на чужди политики и интереси да се изказват толкова крайно и тъпанарски единствено целящи разстройване и разделяне на обществото . . .
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=408041
Мюфтия си иска галерия и банка
" Най-големият имот в София, за който мюсюлманите претендират, е джамията "Махмуд паша", в която сега се помещава Националният археологически институт с музей. Той се намира между БНБ и сградата на Президентството. "Затова постоянно се говори, че мюсюлманите се кланят на тротоара и безпокоят хората. Ние казваме на държавата да ни даде джамията, за да се реши този проблем", обясни Мустафа Хаджи. "
Господина Хаджи някой си вместо да прикляка пред анадолските манафи докато му дават разпореждания и цели в живота можеше да прочете малко история и да се изучи около въпроса - от кога джамията до БНБ е музей. Този наглец още малко ще поиска и Двореца, понеже е построен върху конака.
Естествено аргументите са железни - Тълпи и тълпи гъзурещи се профани се кланяли по тротоара и за да не безпокоят хората, то сградата отново трябва да се направи на джамия, та да оглася по n-пъти на ден Президентството с плачевни хрипания.
Тотална обида за мен, неуважение към държавата и народа ни.
Питам се до кога ще се продължава с тази ТОЛЕРАСТИЯ. Аз не съм отишъл да се гъзуря пред Света София и да искам да я превръщат отново в църква.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Мюфтия си иска галерия и банка . . .
Просто на човек в един момент му писва от тъпанарщината и безочието на някои хора. Естествено държавата мълчи, медиите също.
Не разбирам как се позволява на явни агенти, чуждопоклонници, проводници на чужди политики и интереси да се изказват толкова крайно и тъпанарски единствено целящи разстройване и разделяне на обществото . . .
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=408041
Мюфтия си иска галерия и банка
" Най-големият имот в София, за който мюсюлманите претендират, е джамията "Махмуд паша", в която сега се помещава Националният археологически институт с музей. Той се намира между БНБ и сградата на Президентството. "Затова постоянно се говори, че мюсюлманите се кланят на тротоара и безпокоят хората. Ние казваме на държавата да ни даде джамията, за да се реши този проблем", обясни Мустафа Хаджи. "
Господина Хаджи някой си вместо да прикляка пред анадолските манафи докато му дават разпореждания и цели в живота можеше да прочете малко история и да се изучи около въпроса - от кога джамията до БНБ е музей. Този наглец още малко ще поиска и Двореца, понеже е построен върху конака.
Естествено аргументите са железни - Тълпи и тълпи гъзурещи се профани се кланяли по тротоара и за да не безпокоят хората, то сградата отново трябва да се направи на джамия, та да оглася по n-пъти на ден Президентството с плачевни хрипания.
Тотална обида за мен, неуважение към държавата и народа ни.
Питам се до кога ще се продължава с тази ТОЛЕРАСТИЯ. Аз не съм отишъл да се гъзуря пред Света София и да искам да я превръщат отново в църква.
П.П. И не става дума за мюфтия, а за баш мюфтията ! Срам.Last edited by Moesia; 26.04.2012, 23:30.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар