IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Албанска армия" със заплахи към правителството на Македония

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Радикални ислямисти зад убийствата в Македония?

Задържани са над 20 членове на терористични групировки, воювали в Афганистан и Пакистан

Министерството на вътрешните работи на Македония е задържало над 20 заподозрени за връзка с убийствата на петима души край скопското село Смилковци на 13 април. В операцията, под надслов "Монструм", са участвали над 800 служители на македонските сили за сигурност. Местните медии цитират изявление на вътрешния министър Гордана Янкуловска, според която задържаните имат директни връзки с международни терористични организации, а част от тях са воювали на страната на талибаните в Афганистан и Пакистан. В рамките на разследването на претърсени 26 локации и са иззети различни видове оръжие. Основната част от арестите са били извършени на територията на Скопие. Според министър Янкуловска жертвите от разстрела край Смилковци са били избрани на случаен принцип, а тяхната екзекуция е целяла да се всее страх у населението. Не се съобщават допълнителни мотиви за извършване на престъплението. Македонският министър на вътрешните работи е подчертала, че полицията в страната следи непрекъснато за ескалиране на ситуацията, като „предприема както превантивни, така и репресивни мерки”.
    Четирима младежи, на възраст между 18 и 20 години и един мъж на 45 години, бяха открити разстреляни на „Разпети петък” – 13 април в околностите на македонското село Смилковци, в близост до столицата Скопие. По следите от куршуми по телата на жертвите експерти коментираха, че става въпрос за екзекуция, въпреки че никой от петимата нямаше криминално досие.

Поредното доказателство, че българинът масово обича да пикае срещу вятъра и после реве що е опикан. Днес в Скопие, след 10 г. най-много у Софето.. Ха, наздраве на всички любители на албанците писали из темата
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Точно това визирам Знам за ЦКБ и ПИБ, ако не се лъжа? Интересно какви са експозициите им, и как биха се развили при едно дестабилизиране на страната. Не е препоръка.
      Нямам представа.. В момента и денарът им вързан в коридор с еврото, но ако почне някоя гражданска война по македонски и се закучи, вероятно ще има инфлация и ако нашите са раздавали някакви кредити в денари ще духат супата. От друга страна ако се запуцат от двата баира над Скопие е вероятно и хората да си теглят парите. Ако банките ни са събирали депозити ще трябва или да снасят кеш, или да пускат кепенци.. Ако снасят обаче кеш, ще се наложи може би и да дръпнат и някое друго евро от България, за да се разплащат там. България е от големите търговски партньори на Македония, така, че тук на място също доста компании ще дадат фира и биха се лишили от пазар, ама това няма да има значение, щото в България хората може да нямат кинти, ама важното е комшиите да са още по-зле. Пък и после пак ще има бизнес, с албанците. Ще е чест за всеки тъп българин щерка му да я отмъкне албанец и да я пусне за курва по някоя магистрала. Пък и така няма да им продаваме и ток, ако се забатачат нещата и така ще си имаме повече ток за нас и ще си го складираме в мазето

В момента и двата им борсово индекса са на юг, като сините им чипове от март пак пак падат. Ще има 3 варианта. Ако може да се изтъргува денарът по някакъв начин (? - нямам още иде по какъв, тоест имам идея вече, но не и за частни лица фъстъци кат нас ), ако почне война и вземе та задълбочи, то денарът ще се пропука.
      Акциите им, като се види приключване на всичко ще започнат да се качват, на компаниите в македонската част (квото остане при алабанците, кучета го яли). Недвижимите им имоти - в момента в който се заговори, че пак ще се пращат сини каски там.

А нашите акции ги пиши бегали, ако разчиташ на нещо от война там. Едва ли някоя от компаниите ни би спечелила от война там, обратното със сигурност. Ще има и загуба на работни места тук, нямам представа с колко, но това ще натиска и нашите акции на юг. Евентуално след войната там би могъл някой да се включи. При предната война ми казаха не е имало много проблеми с бизнеса, но тя си бе само като игра на фунийки. Само 100-200 убити, тичат по баирите денем, а вечер се прибират.
      Сега обаче сме повече от 10 г. по-късно, албанците са повече, вече са се закрепили и във властта и може да стане много по-мътно ако нещата ескалират. Лошото на етническите конфликти е, че не минават с времето, а точно обратното. Почти винаги ескалират с годините. Ескалират, ескалират и така докато един ден не се изколят един друг или не се разведат и проблемът не се реши. Лошото е, че Западът, пък и всичко въобще и комшиите на македонците, подкрепят алабанците. В предната война например, ако имаха възможност макетата за 2 седмици да са решили проблема (албанците са доста по-малко от македонците), но това ще значи моментално НАТО и САЩ да почнат да им пускат бомби като над Сърбия.
      Last edited by Jay Gould; 19.04.2012, 22:04.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Да и аз съм чел , че македонците не са и гърци. а още по малко траки- въпреки, че траки като наи голям народ тогава в тази област е имало и Мала Азия- не случаино са описани и като участници в Троянската воина.Да не забравяме, че преди траките и илирите е имало друго население по тези земи- Варненския некропол.. Тъпи копелета са сегашните македонци, а имат големи претенции.Нали обявиха, че и Обама и Колумб имат македонски корени- комплексари на ента степен. Прекалиха с антибългарската си пропаганда , а нашите дупедавци им мълчат

Коментар

• Блог за Република Македония... на албански и английски! http://skopje.cafebabel.com/en/

Коментар

Големият въпрос е - има ли кинта в Македония? Е ли asset, или liability?
            ами преди години течеше реклама http://www.youtube.com/watch?v=EYRJvWANxlA по блумберг тв или по някоя от икономическите телевизии
            доста често я показваха
            може някои да се е излъгал
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Има.. не случайно някой наши банки още от преди години са налазили там
              Точно това визирам Знам за ЦКБ и ПИБ, ако не се лъжа? Интересно какви са експозициите им, и как биха се развили при едно дестабилизиране на страната. Не е препоръка.
              Custodite sortem vestram

Коментар

Големият въпрос е - има ли кинта в Македония? Е ли asset, или liability?
                Има.. не случайно някой наши банки още от преди години са налазили там

Коментар

• Големият въпрос е - има ли кинта в Македония? Е ли asset, или liability?
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Джей

Това за Ал.Македонски се опитай да го обясниш на някой македонец,ушите ти ще чуят невроятни неща.И 5 паметника да му построят няма да променят историята.А те това искат.За кедоните-така съм чел ,не пртендирам за достоверност.
                    Повечето са объркани,озлобени,примитивно мислещи хора и будят само съжаление...
                    Признаваме им националноста,признаваме им държавата....супер толерантни сме към тях,на въпроса ми "какво още трябва да направим? ...Ами да вие ни признавате-но не вярвате в нищо от нашата история".

Е ,това са макетата,
                    НЕ ПРИЗНАВАТ ЧЕ СЪщЕСТВУВА 681г,
                    Половината са с български паспорти и ни псуват открито до 9 коляно,че на получаването на паспортите ги карали да казват "АЗ СЪМ БЪЛГАРИН"

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      В 21 век сме и друг трябва да бъде националният идеал. С макетата вече сме "братовчеди", а не "братя" т.е. не мисля, че можем да бъдем с тях част от една държава, от което следва, че няма да имаме обща граница с Албания.
                      п.п.Заради тези чукари-Македония, сме загубили по-ценното- Тракия (тракийците чисто антрополигически са по-готини).
                      Maни ти Тракия загубили сме излаз на Бяло море.Толкова жертви.На 40 км от Истамбул.Армията блестяща и заради едни курви и шибани политици да загубим това????За какво са ни тези боклуци?Незнам защо въобще им издават български паспорти.Нашите управници са просто боклуци.Езика им бил македонски деба и нещастниците деба.Затова албанците ще ги колят.Никаква помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento Разгледай мнение
                        .. МАА КЕДОНИ-земя на кедони ,тракийско племе .Доколкото ми е известно и ние сме тракийци.
                        Макендонците от времето на Александър са толкова траки, колкото днешните македонци са потомци на Александът Македонски Тоя паметник на Александър който са си сложили в Скопие, в момента само може да ни весели и както и в цял свят се подсмихват при вида му. И културно и етнически и по език, по обичаи, оръжия, облекло и тяхната форма нямат нищо общо с траките. Херодот също е писал за македонците, но въобще не ги слага в общ кюп с траките, за които също е писал. Те обаче не са и съвсем гърци както пък гърците искат да ги изкарат. Самите гърци са ги наричали варвари, преди Филип 2 да ги нашляпа, после са казали "Ааа тия са наши хора". Не помня, но май мярках някъде преди доста години, че са били рода с илирите, но май не са и такива, а може би по-скоро останки от старото население останало по планините преди идването на траки, дорийци и т.н. Ето и една карта на която може да се види, че днешна Македония няма и не е имала нищо общо с Александър Велики

Етно карта

Last edited by Jay Gould; 19.04.2012, 14:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Груе ти какво предлагаш като не си в групата на идиотите. Да им обявим война и да ги изколим ли- за съжаление това , копето казваш е вярно не само за там, но и Беломорска Тракия и Северна Добруджа. Моята теза е да гледаме напред- дядо Господ си знае работата- и на Велика Сърбия въздаде заслуженото
                          велика шуамдия не си получи заслуженото, а и огромната част от българите й симпатизираха - от това по-голям стокхолмски синдром, здраве му кажи. колкото до македония, идеята ми е, че не може с лека ръка да отписваме това, за което предците ни са измирали, гнили са в окопите и са жертвали Тракия и Добруджа за онези камънаци - явно там има нещо повече от камънак. има история, има минало, а народ без минало, е народ без бъдеще.....

За Македония врътката е лесна - ние с албаците имаме договорни (доколкото те не са имали реално държава тогава) отношения още от края на войните, да не говорим, че сме имали и съвместни въстания против мръсната сръбска измет, но това в родните учебници не го пише - сакънм да не обидим "брачата", та с албанците още тогава сме си разделили Македония - границата минава по шар планина. И до момента албанците са в компактни групи като население именно там - е, ще мръднем малко границата на югоизток от Шар и готово. Никой няма да се намеси - албанците са галениците на сащ, турция няма инетерс да се меси, сърбежите са ултра насрани, мамалигите нямат интерес, а маляките - е, само те да са, в сегашната криза са предостатъчно насрани, за да мърдат, а и имат Турция зад гъза си.

П.С. Знам, че е звучи утопично, ама и на Колумб му казали същото като тръгнал да открива нов континент - верно, че се пообъркал малко, но все пак....
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е ЗА ТОВА ГОВОРЯ И АЗ.Те са толкова велики , че всички им пречат

Коментар

• Незнам колко македонци познавате ,но аз познавам доста.По принцип не са лоши хора,но са доста по различни от нас.По манталитет малко клонят към арабите.В общи линии забелязвам единомислие във всички,затова ги поставям на 90% под общ знаменател.Оприличавам ги на арабелите,зашото като тях целия свят им е виновен и всички им мислим лошото,как нямат или не са имали държава ,народ и т.н.НЯМА ,ПОВТАРЯМ НЯМА НАЦИЯ КОЯТО ДА Е ОК за тях.Всички сме лоши ,изостанали,смотльовци..и всеки иска или вече ги е преебал.Не искам да обяснявам как половината и повечето от националните НИ герои са македонци,и ние сме им ги откраднали,и азбуката сме им откраднали и всичко....Ами не толкова лошо ,ако всеки македонец с който говориш не ти го набива това в канчето.Не съм чул българин в разговор да плюе по макетата,но съм чувал толкова лоши неща за нас и то в обикновен разговор.Според тях ние сме "неразвита земя",никога не сме имали индустрия,развитие или някаква икономика(говоря за комунизма),няма такава държава като нашата която да плюе на ценностите си и да дава толкова лесно паспорти на "чужди граждани"-подиграват ни се че ги правим европейци,потомци сме на хуните ,атила,цигани и т.н.,Александър Македонски е номер 1-нищо че говорил древно гръцки,това Аспарух,това Симеон,Крум....и прочие -това са глупости и на нас са ни промити мозъците.За ракията -никогаж не се слага захар в ракията защото ще ги боли глава и друга ракия освен макед НЯМА.В аналите е записано че византийския император се страхувал от севрните племена от македонците.Нищо че още орат с волове и мисленето им ми напомня преди много време мисленето на бабите и дядовците ми.Абе романимогат да се изпишат...Това че сърби,албанци и гърци са ги драли продължават да ги клатят.....аз поне незнам ние да сме им направили нещо лошо.Иначе "македонци" идва от МАА КЕДОНИ-земя на кедони ,тракийско племе .Доколкото ми е известно и ние сме тракийци.

Коментар

• САЩ подаряват на Гърция 400 танка и 700 бронирани машини
                                http://www.defencegreece.com/index.p...eece-for-free/

По над 40 изтребителя ще излитат над Граф Игнатиево през следващите 20 дни
                                През следващите 20 дни в Трета изтребителна авиационна база Граф Игнатиево планират по над 40 излитания на бойни изтребители на ден, съобщи БТА.

Причината е започналата летателна тренировка "Тракийска звезда", която се провежда съвместно с американските ВВС, уточни командирът на авиобаза Граф Игнатиево бригаден генерал Цанко Стойков. Това е най-мащабната както по време, така и по брой на участници и техника съвместна тренировка за последните 10 години, коментира Стойков. В учението ще участват двете ескадрили на 31-во авиокрило на ВВС на САЩ, базирано в Авиано, Италия, и пилотите от авиобаза Граф Игнатиево. В полетите ще вземат участие самолетите МиГ-21, МиГ-29 и Су-25 от българска страна и над 20 американски изтребители F-16.
                                http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...raf_ignatievo/

Вчера - 17 април, съвместната летателна тренировка „Тракийска звезда 2012” започна. Пребазирането на американските изтребители, личен състав, самолетообслужваща техника и оборудване от Авиано бе извършено професионално и гладко. Още в 10 сутринта кацна първата група F-16 (на снимките).
                                http://pan.bg/view_article-4-10237-F...ezda-2012.html

Коментар

Working...
                                X